Пушти го телевизорот во моментов на...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
пуштете Сител и УЖИВАЈТЕ(y)

Kingdom of heaven на МТВ1. Многу јако филмче.
--- надополнето: Sep 28, 2011 9:25 PM ---
И најлош превод што сум го видел во животов... :)
Вечер од 1.00 Смртоносно оружје 3, тој ми е омилен дел од серијалот затоа што Џое Пеши јаде енормно многу гомна. :)

Kingdom of heaven на МТВ1. Многу јако филмче.
--- надополнето: Sep 28, 2011 9:25 PM ---
И најлош превод што сум го видел во животов... :)
Вечер од 1.00 Смртоносно оружје 3, тој ми е омилен дел од серијалот затоа што Џое Пеши јаде енормно многу гомна. :)
Не си бил во кино одамна :pos:

Бев за бела ноќ во Кино Милениум на еден филм(изглеа беше Ученикот на волшебникот), и преводот беше Леле што направивме :)

Сериозно, не сметаат за идиоти.... Гугл во комбинација со Панче Малдини подобар превод ќе извадеа...

Страшна работа се, во најелементарна форма грешат, he е таа, we е јас... да не одиме во поголеми компликации, како „blacksmith“ наместо ковач се преведува како предизвикувач на војни :tapp:

Навистина не сум се нервирал вака со превод, на компјутер можам со alt+h да ги скријам и готово :)

Страшна работа се, во најелементарна форма грешат, he е таа, we е јас... да не одиме во поголеми компликации, како „blacksmith“ наместо ковач се преведува како предизвикувач на војни :tapp:

Навистина не сум се нервирал вака со превод, на компјутер можам со alt+h да ги скријам и готово :)

Стави тетратка долу на ТВто кај преводот :P

Или фластери налепи на телевозирот. Или
duct-tape.jpg

:D

Стави тетратка долу на ТВто кај преводот :P
Да не ги мрзеше мажите да ставаат било што до и околу ТВ-то, никогаш немаше да биде измислено даљинското. Најдобриот изум на сите времиња.

На МТВ, да да, на МТВ :)

Одличен документарец е во тек за финансиската криза.

Вчера Day after tomorrow на МТВ, 12 monkeys на Сител, сеа од 21.30 Italian Job на Канал 5... не толку квалитетни колку експонирани филмови (освен 12те мајмуни :D), али поарно на нова нека се насочат во ударни термини отколку на бљувотини од Пинк и Индија...

у моментов идат: Stone на алсат и The Italian Job на канал 5 ...и двата со Едвард Нортон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom