Пушењето - зависност или навика?

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
ej luge samo da ve prasam nesto onaka nemojte da go sfatite pogresno ..kako prvoja sum antipusac i epten mn mi smeta koga nekoj pusi vo moja blizina a ne daj boze da stoi do mene ..
sekoja cest ne ve grdam za ona sto go pusite ili pravite vas zivot vasi odluki ali kako mozete toa da gi pusite tie gomna(se izvinuvam za vulgarnosta)??ne go sfakam toa i nema da go sfatam...za mene toa pretstavuva glupost pred se ..ne znam mozebi zasoto ne sum ni probala..

и да не пробаш цуре, ти вели некој шо пробал, и пишман се прај :)

остај то перењето мозоци тука од разни мандаци

Serdarot напиша:
царот има козји уши :)

треба да ги документирам твоиве пишувања тука и еден ден да им ги покажам на твоите деца. да знат каков мандак си

само не ми се троши место на компијутеров, не си некој релевантен фактор на планетава, само обична послушна безмозочна марионета :)

не дискутирам поќе со тебе, нема цел,

мерен си, измерен, те најдоа лесен
Да ти заштедам труд веднаш: Моите деца се членови на форумов, ич не се замарај, сами ќе прочитаат:bip:

Јас цело време ве читам...и една мисла неможам да си ја разјаснам...Сердаре дека си по здравјето и не си по труењето...сакам на тебе и на сите тука да поставам едно прашање...Лукче си имаш ставено за аватарче веке видовме сите шо човече си...следува прашањето: Од кого повеке ке бегаат лугето и кој повеке ке ја затруе околината од тебе набабарен со лукче кое е многу здраво за организмот...или од Мандрак кој испушил пакла цигари....??? М...?:nesvest:

Ej posledniov komentar e kraj! Nekoi prasanja definitivno ne zasluzuvaat odgovor? Normalno od cigarite ama koga ima mnogu facki kako tebe na visoka noga koi begaat od luk eeejjj. Barem nema da mi smrdi celata obleka, racete, kosata i se. Ke se naspies malku ke rasplaknis zabi i tolku. A od cigarite ti smrdi DUSHATA!

Mandrak напиша:
Да ти заштедам труд веднаш: Моите деца се членови на форумов, ич не се замарај, сами ќе прочитаат:bip:

JAK пример им даваш на твоите деца...СЕКОЈА ЧЕСТ...пушете, трујте се и ќутите ,зашто тоа не е „зависност„ и кога ќе ви текне ќе си ги оставите цигарите во секое време:pos:

Немој бе жити се! А си влегол некогаш во автобус и некој до тебе нарокан со бел лукац да ти дише у врат? Убаво ти е? Поубаво одколку чад од цигара да има во просторија каде што си?

Capo Kapistec напиша:
Ej posledniov komentar e kraj! Nekoi prasanja definitivno ne zasluzuvaat odgovor? Normalno od cigarite ama koga ima mnogu facki kako tebe na visoka noga koi begaat od luk eeejjj. Barem nema da mi smrdi celata obleka, racete, kosata i se. Ke se naspies malku ke rasplaknis zabi i tolku. A od cigarite ti smrdi DUSHATA!

Душата не смрди од цигарите...туку од кажаното!:star:

Mandrak напиша:
Немој бе жити се! А си влегол некогаш во автобус и некој до тебе нарокан со бел лукац да ти дише у врат? Убаво ти е? Поубаво одколку чад од цигара да има во просторија каде што си?

Ејјјј, ха ха ха..прочитај се пред да испратиш што си напишал и ти и тие пред тебе....ЛУК споредуваш со цигари????:lud: Одете читајте малку здравствена литература и двајцата...ако нешто сакаш да побиеш нечиј став, АРГУМЕНТИ не идиотски инает.

:je: Boze prosti im na gresnicive neznaat...!!:je:

Е добро де, ок. Може не е здрав димот од цигари како што е здраво вдишувањето на луковите испарувања кога некој ќе ти подждригне во фаца, ама сигурно дека е многу погаден мирисот на лукот од мирисот на чадот од цигари. Ми иде да отворам тема со гласање за тоа кој колку го сака лукот и неговиот мирис и кој не го сака и зошто.:)

A namesto da otvaras glupi temi da go poglednes glasanjeto na ovaa tema a?

sagaqua напиша:
Ејјјј, ха ха ха..прочитај се пред да испратиш што си напишал и ти и тие пред тебе....ЛУК споредуваш со цигари????:lud: Одете читајте малку здравствена литература и двајцата...ако нешто сакаш да побиеш нечиј став, АРГУМЕНТИ не идиотски инает.

Ти си пушиш???

Јас се имам два пати онесвестено од реа на лук..вториот пат ке скршев и рака од падот...а од цигари ниту еднаш! Колку и да е здраво нешто на некого не му пасува...некој може и сака да јаде лук и не го интересира околината што ке каже за тоа и дали ке и пречи тоа...иста е и ситуацијата со пушачите...ако некој му пречи моето пушење слободно може да ми каже да не го правам тоа во негово присуство и тоа и го почитувам(ако се наогам на негов терен)...но кога е на мој терен ако сака може да ме трпи ако не може да го напушти теренот...

60:40 во корист на непушачите, и не е баш многу убедливо ако сакаше тоа да кажеш! На почетокот бевте ептен слаби со резултатот. А ти реков веќе на почетокот дека прашањето со кое си ја започнал темата нема врска! Карактерот кај човекот не е во никаква поврзаност со неговите пороци или зависности.

Leelee mi se spie inace ke se terav so tebe do 1001. Kako moze da nema veze? Doktori i strucnjaci go DOKAZALE toa!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom