Пуш-пауза!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Слушам дека од другиот месец ќе поскапувале цигарите за уште 20 денари (приближно). Има вистина во тоа? :ija:
ima.kolku sto imam slusnato Rodeo ke bilo 70 denari :lud:

Будала работа
Јас...шубавичко ми е...не пушам....
ебаве пушачите, како ви се даваат толку пари бре ееееј!

Acid напиша:
Хах! Баш сега си чуркам една! :-)

Али темава нека не биде само за фалење кој колку исчурил, туку и да го истуриме гневот кон шабанскиот закон (кој искрено не ми пречи толку, само мрчам) и заебаните цени (е тоа веќе ми пречи)!

Слушам дека од другиот месец ќе поскапувале цигарите за уште 20 денари (приближно). Има вистина во тоа? :ija:

Acid,sedi miren,ne siri aferi ziti se,pa greota sme. Aj,begaj tamu,mi zagorci i kafe i cigara.I ova mi ti bilo pusalna!KAKVO BRE POSKAPUVANJE TE SPOPADNALO??? Pa mrtvi ima da pagjaat,e pa viseeee...:pishtoldz

More kolku ke mi e kejf da go stavat rodeoto 120 denari :devil2: barem nema da curite okolu mene. so sum radosen sega, cist ovzduh okolu mene, odma se oseka promena u vazduh

/me vdisuva

ke gi pokacat za use 80 den

/me vdisuva pak

ke gi pokacat za 100 denari!

А бе Торчо шо к*р си влегол у пушална ако си непушач? Им ги загорчуваш цигарите на другиве:kafe: Палам и ја цигара искачај:pos: Се шалам не ме свакај погрешно

:pos: :pos: Bukovec, brat se zezam. Jas sum gluperda, eve vlegov vo prostorijava da gi remetam pusacive.

/me oblaka skafander

абе каков rodeo само mallboro се признава ај може и west ај

Сега го запалив....Слатко ми е пустото...75 ден.кутија....а може и 100 да биде од март а?
Ги намалив од пред 2 месеца.1 кутија на 2 дена оти претходно пусев по 1,5 на ден и ми идеше нешто тешко на градите.Сега е ОК.
Со сет кеиф си задоволувам никотинските потреби во моментот.

Мое мислење Родео = Малбор.
Иначе Камел дефинитвно е најтоп цигара штета што нема кај нас.

ПС. Кој е за едно цигарче, јас частам :)

So ima veza koja e najtop cigara,vazno e da imas pari da ja kupis. Eve ja recimo sega chadam BRANd i oko ne mi trepnue.Si gi kupuvam na pazar po 35 denara,merak.hm..hm..
I so se bunite pa vie nepusacite.Elate vamu,pa pusalna e sekogas najinteresno mesto,ne ke stoite pred vrata e**te belja.:)

А бе остајте тоа родео, марлборо, камел.
Има некој една цигара да ми дае, да се изгребам останав без цигари?:se_ molam :icon_roll

го почитувам законот бе, зашо да не. можам да издржам пола саат без цигара, не мора да ги гушам сите околу мене.ама затоа кога можааам
smoker.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom