GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238

Пред 5 мин јадев пудинг чоколаден, и дур си го мрцкав, баш си викав тема да отворам

И еве, таман дојадов, ја глеам темава XD
Прв пат си праам сам пудинг

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како може пудинг да ти е грозен не те сваќам! абе да можам тони ке изедам!!!Грозен ми е..
Таков лигав целиот бљак.
![]()
Пред 5 мин јадев пудинг чоколаден, и дур си го мрцкав, баш си викав тема да отворам![]()
И еве, таман дојадов, ја глеам темава XD
Прв пат си праам сам пудингМед си е
![]()
Не знам као да објаснам.како може пудинг да ти е грозен не те сваќам! абе да можам тони ке изедам!!!
каков и да е топол поготово мх мх мх.. или оние купечкине ко у чашка шо се по 20 денара мислам у СП ги има.. леле ми се пријаде сега :S
Јас имам сама правено и го загорев. Никој нејќеше да јаде дека смрдеше па сама си го изедов. Нешто сам кога ќе си направиш е најслатко.
Во пудинг да ме дават ќе испливам.
Така е зборот па и ти немој да бидеш буквалистЈас имав мислење дека папилните задоволства од пудингот се генски вградени во секого, ама не било така..
Веројатно единствената форма на храна каде консумацијата не ми зависи од вкусот, со други зборови, нема да одбијам никаков вкус ако е во пудинг форма.
Ќе можеш да одиш по пудинг, ама тешко дека ќе можеш да пливаш во него, како што ќе забележиш од клипов. :icon_mrgr
Неговото својство да ја менува цврстината под различен притисок, може практично да се искористи и за други намени, како површина за сечење домати.
Почнува од 1:01.
Така е зборот па и ти немој да бидеш буквалист![]()
Не јадам дебеелее многу и тоа
хехехееееГрозен ми е..
Таков лигав целиот бљак.