Пудинг

• Креатор на темата Креатор на темата eugenia suarez
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:
Пред 5 мин јадев пудинг чоколаден, и дур си го мрцкав, баш си викав тема да отворам :pos:
И еве, таман дојадов, ја глеам темава XD
Прв пат си праам сам пудинг :) Мед си е (:

Грозен ми е..
Таков лигав целиот бљак.
како може пудинг да ти е грозен не те сваќам! абе да можам тони ке изедам!!!
каков и да е топол поготово мх мх мх.. или оние купечкине ко у чашка шо се по 20 денара мислам у СП ги има.. леле ми се пријаде сега :S

:pos:
Пред 5 мин јадев пудинг чоколаден, и дур си го мрцкав, баш си викав тема да отворам :pos:
И еве, таман дојадов, ја глеам темава XD
Прв пат си праам сам пудинг :) Мед си е (:

Јас имам сама правено и го загорев. Никој нејќеше да јаде дека смрдеше па сама си го изедов. Нешто сам кога ќе си направиш е најслатко.
Во пудинг да ме дават ќе испливам.

како може пудинг да ти е грозен не те сваќам! абе да можам тони ке изедам!!!
каков и да е топол поготово мх мх мх.. или оние купечкине ко у чашка шо се по 20 денара мислам у СП ги има.. леле ми се пријаде сега :S
Не знам као да објаснам.
Тоа горе какво ми е .... некако мрда, лигаво, ма целото. :pos:
Ауууу не можам. :pos:

Јас имав мислење дека папилните задоволства од пудингот се генски вградени во секого, ама не било така. :).

Веројатно единствената форма на храна каде консумацијата не ми зависи од вкусот, со други зборови, нема да одбијам никаков вкус ако е во пудинг форма. :)

Јас имам сама правено и го загорев. Никој нејќеше да јаде дека смрдеше па сама си го изедов. Нешто сам кога ќе си направиш е најслатко.
Во пудинг да ме дават ќе испливам.

Ќе можеш да одиш по пудинг, ама тешко дека ќе можеш да пливаш во него, како што ќе забележиш од клипов. :icon_mrgr

Неговото својство да ја менува цврстината под различен притисок, може практично да се искористи и за други намени, како површина за сечење домати. :icon_lol:

Почнува од 1:01.

Јас имав мислење дека папилните задоволства од пудингот се генски вградени во секого, ама не било така. :).

Веројатно единствената форма на храна каде консумацијата не ми зависи од вкусот, со други зборови, нема да одбијам никаков вкус ако е во пудинг форма. :)

Ќе можеш да одиш по пудинг, ама тешко дека ќе можеш да пливаш во него, како што ќе забележиш од клипов. :icon_mrgr

Неговото својство да ја менува цврстината под различен притисок, може практично да се искористи и за други намени, како површина за сечење домати. :icon_lol:

Почнува од 1:01.
Така е зборот па и ти немој да бидеш буквалист :icon_lol:

Така е зборот па и ти немој да бидеш буквалист :icon_lol:

Не знам кој е буквалистот, мислиш вистина инсинуирав дека ќе пливаш во пудинг? (реторичко) :icon_lol:
Само се потсетив на Brainiac и нивните експерименти со пудингот, знаејќи колку сакаат да разнесуваат работи, нема да бидам изненаден ако пробале да разнесат пудинг со динамит. :)

Ама ако некој добие можност да трча по пудинг запамтете, не застанувајте или потонавте. :)

Oдамна немам пробано (домашен уште повеќе), ќе купам деновиве еден чоколаден. :)

Mногу ми се слични пудинзите со овошните јогурти, тие погустите од јогобела и сл. :toe:

нема од што немам пробано од, зелено јаболко, од портокал, од шумско овошје од малина, од банана за чоколаден да не правиме муабет а на ванилата ако и додадеш банана и бисквити шо да ти расправам... лапни голтни... убајни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom