- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.344
- Поени од реакции
- 15.628
Е сеа ме прозва, па ќе се јавам, може улаф?за новески пишав погоре... човекот игра слабо во овие 2-3 натпревари, причините не ми се познати зошто, ама барем си ќути и не ја вжештува и така жешката атмосфера...
е на крај дека е лимитиран се сложуваме... зошто тогаш олкава врева и полемики ако тој ЛИМИТИРАН играч се буни за се и сешто, внесува немир во репрезентацијата, бојкотира и сл. шо е толку посебен за сите вас??? со русија покажавме дека можиме и без него (дури и поарно шо го немаше за да види кај му е местото и колкав му е придонесот...), само со поасолен селектор... ајде сега чекам интерашиве да се јават...:pos2:
ти бе гревче со се јавуваш непрозван??? ако имаш нешто асолно пиши, ако не чмај си во фан темата за интер... таму барем сите си се сложувате едни со други...
Прво за ова последново, во темата за Интер има со кој да правиш муабет(за разлика од некои други теми) а и ако баш те интересира не често се сложуваме, ако сакаш бујрум на муабет у тој фан клуб.
За она другото, не се јавувам како Интераш, туку како Македонец.
Уште веруваш во тоа дека можеме без Пандев, што можеме? Да се пласираме?

Болдот, не беше Шумуликовски тој што го враќаше Наумовски кога се извинуваше на фановите? Не бил(пошто јас не забележав) Попов тој што покажувал/извикал нешто вас публиката? Нели друг играч учествуваше во еден инцидент во претходниот циклус?
Како тогаш Пандев внесува немир, како бојкотира, како се буни за се и сешто?
Лимитаран.... единствен лимитаран со размислувањето и логиката си ти!