Публиката - 12 играч?

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
за новески пишав погоре... човекот игра слабо во овие 2-3 натпревари, причините не ми се познати зошто, ама барем си ќути и не ја вжештува и така жешката атмосфера...
е на крај дека е лимитиран се сложуваме... зошто тогаш олкава врева и полемики ако тој ЛИМИТИРАН играч се буни за се и сешто, внесува немир во репрезентацијата, бојкотира и сл. шо е толку посебен за сите вас??? со русија покажавме дека можиме и без него (дури и поарно шо го немаше за да види кај му е местото и колкав му е придонесот...), само со поасолен селектор... ајде сега чекам интерашиве да се јават...:pos2:

ти бе гревче со се јавуваш непрозван??? ако имаш нешто асолно пиши, ако не чмај си во фан темата за интер... таму барем сите си се сложувате едни со други...
Е сеа ме прозва, па ќе се јавам, може улаф?
Прво за ова последново, во темата за Интер има со кој да правиш муабет(за разлика од некои други теми) а и ако баш те интересира не често се сложуваме, ако сакаш бујрум на муабет у тој фан клуб.

За она другото, не се јавувам како Интераш, туку како Македонец.
Уште веруваш во тоа дека можеме без Пандев, што можеме? Да се пласираме? :pos:
Болдот, не беше Шумуликовски тој што го враќаше Наумовски кога се извинуваше на фановите? Не бил(пошто јас не забележав) Попов тој што покажувал/извикал нешто вас публиката? Нели друг играч учествуваше во еден инцидент во претходниот циклус?

Како тогаш Пандев внесува немир, како бојкотира, како се буни за се и сешто?

Лимитаран.... единствен лимитаран со размислувањето и логиката си ти!

Е сеа ме прозва, па ќе се јавам, може улаф?
Прво за ова последново, во темата за Интер има со кој да правиш муабет(за разлика од некои други теми) а и ако баш те интересира не често се сложуваме, ако сакаш бујрум на муабет у тој фан клуб.

За она другото, не се јавувам како Интераш, туку како Македонец.
Уште веруваш во тоа дека можеме без Пандев, што можеме? Да се пласираме? :pos:
Болдот, не беше Шумуликовски тој што го враќаше Наумовски кога се извинуваше на фановите? Не бил(пошто јас не забележав) Попов тој што покажувал/извикал нешто вас публиката? Нели друг играч учествуваше во еден инцидент во претходниот циклус?

Како тогаш Пандев внесува немир, како бојкотира, како се буни за се и сешто?

Лимитаран.... единствен лимитаран со размислувањето и логиката си ти!

без секого се можи, така? а играл пандев а не играл исто ти се фаќа... секако не ни бега 4 место... а сега и 5 зависи од ерменија или како ние ќе изираме таму...
зарем моите претходни постови не ти објаснија за 2 болд??? читни... ме мрзи да пишувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom