Psychedelic Rock

• Креатор на темата Креатор на темата Werther
  • Време на започнување Време на започнување

Албумов е ремек дело. Тука ја имате и Nico, која понатаму ќе издаде неколку добри соло албуми.

Целиот албум е ремек дело; иновативен е, инспиративен, истрипан, оптимистички, песимистички.. би можел да редам атрибути цел ден. Heroin е на врвот, иако All Tomorrow's Parties доаѓа близу.

Не знам во кој жанр/тема припаѓаат, мислам тука е најблиску до нив. Ќе оди некој вечер на A Place to Bury Strangers во МКЦ? Искрено не го знаев бендов додека не објавија дека ќе гостуваат тука, мене ми изгледаат прилично интересно. Инаку, свират некојa мешавина од психоделичен рок, shoegazе и спејс-рок.

Jaс го слушав бендот, мислам го пратев од поодамна. Обично свират пост панк, со noise , shoegaze елементи, а се сметаат за едни од најбучните на денешницата. Од тоа што гледам настапи во живо, партали прават. Абе мераци. Јас сакав да одам али друштво јок од Прилепов, не се најде.
Ако имаш прилика да одиш.

Молам на сите страни за друштво, ама на никој не му се искусува нешто ново, а и 350 денари скапо им било.

Оваа ми е најпсиходеличната од Дорс.Не знам веќе колкупати ми се преслушани сите песни и уште не ми е доволно! Зависност што нема да ја излечам никогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom