Сакам зошто да не
:zlo:

Од кај да почнам...
Океј, сметам дека годините ти се правопропорционални на IQ-то.
Ова го воочиле твоите родители како мал, и заради тоа убаво успеале да ти го исперат мозокот.
Му дале старателство над тебе на Грујо, и така се започнало.
Уствари, сфатиле дека да шириш (тужна) пропаганда е единственото во кое си добар.
Фала.
Инаку, често посмислувам дека позади тој монитор уствари седи Грујо лично и персонално и си крева рејтинг користејќи ник на 16годишњак..
Ник:
пио-пжс
Пошо се распрашував шо е кратенкава, и никој не знаеше да ми каже, а со оглед на тоа дека оваа кратенка ја користиш и на мсн, и на фејсбук претпоставувам дека не ти се допаѓа името Филип, па порадо би се викал пио...
Тужно.
Добро, знам дека има некоја позадина, ама не е битно сеа тоа у анализава коа и онака анализирам психа низ која е испишано ВМРО ДО СМРТ и ЧИСТА МАКЕДОНИЈА :nesvest:
Сликите у галерија ти се прајслес, осовено оваа
Мислам...да си хепи дека си у близина на *којидаечоекотнасликата* и да се обработиш у пејнт е ТУЖНОООО!
Патетично е вториот збор шо ми паѓа на памет.
Биографија
Член на Вмро Дпмне,навивач на Вардар Комита и ондак то :wink:
Колку е тужна биографијава, појма немаш.
Мене лично ми кажува дека немаш живот надвор од ВМРО и како и да ти кажат да живееш-така ќе живееш.
Наместо да читаш лектири за во школо, ти ја порепрочитуваш нивната програма.
Наместо да слушаш
нормална музика, ти џускаш на нивните химни.
Нивното полнолетство го прослави поарно него твојот роденден, во тоа сум убедена.
И на твојот роденден си имал
ваква торта, шо е тужно..
Повеќе од сигурна сум дека кога беше дешавкава со комитиве-ти беше до веце да слепиш плочки едно 20-30 пати.
Демек тебе некој те прашува шо мислиш на оваа тема, ама ти битно се
сврши работа
Интереси
играње и гледање фудбал,кладилница...
И не дека еднаш ти ијам кажано, ама шо да праам кога просто обожавам да ти повторувам:
Дај бе деца идете дркајте, бркајте женски, ебнете нешо...
Мислам, сериозно. Си заприметил дека во интереси немаш пишано девојки/секс/исличникоментаринанапаленидеца...?
Тоа е прилично...да, тУжно.
Ги разбирам ја играњето, кладилницата и гледањето фудбал, ама сериозно сум загрижена што немаш интересн за девојки. Помислувам некогаш дека си обратен, ама ај мало си, може да те оправдам...некако.
Тековна активност: Ја разгледува темата Патриотизам - вродено чувство, наметната пропаганда или...?
Кај повеќето ова е наметната пропаганда и делумно вметнато чувство.
Кај тебе е as I said before перење на мозок и плус, трауми од детство...
Wait, сеуште си дете, така да..треауми од...ah, you get the point...
Кога си бил малецок некој Албанец те силувал ментално, па ете ги последиците сега, лечиш комплекси низ интернет.
Лошото е што не само на интернет :/
Кратенката СЗШ знаеме сите шо значи, и верувам дека е последица на горенаведената реченица. Е сеа, такво нешто да пишеш на јавен форум не е некоја паметна идеа, ама сепак си пио, така да....
Почнав као демек да глеам последни мислења, ама ги видов овие две, се напнав и сфатив дека горенапишаното е 102,5% вистина и се откажав..
Играм фудбал, се возам со скутерот ако не е времето за надвор слушам музика дома 4-5 одбрани песни или гледам некои партиски клипови
Подобро еден ден Лав отколку цел живот ружа
ONLY THE STRONG SURVIVE
И ко за крај, имаш комплекс на револуционер, па си праиш разни собири со другарчињата и делите црвенки со содржина: .!.
Дај помини низ револуционернава фаза во твојата асдолесценција, зашо не спотигнуваш ништо паметно нити убаво.
Еве јас како фина девојка цџз. ќе се понудам да ве осведам вас малите во зоолошка па после во луна парк, чисто да видите какво детство сте пропуштиле, а ако бидете умни-ќе ве однесам на флипери....
Ме мрзи да продужам сеа.
Анализава...без навреда(јез да не знам дали е тоа можно) ама се надевам ќе ја сфатиш пораката.
Ај сеа нека се јават дужниците...=пп
П.с. Чекам црвенкисвит:
Едит: забораив да спомнам за и околку твојот ник, дека коа ми е досадно ми дава инспирација..
:
Magdusia says: пио пжс умс сзш тс омг рофл њтф wtf дрк воз вмро геро итн.