Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
--BON--JOVI--
Значи, те знам од порано. Доволно за да ја направам анализава и од форумов и од искуства надвор од форумов.

Навистина си комуникативна девојка, сакаш забави и дружење. Сакаш да го шириш својот круг на познаници. Но, малку треба да се опуштиш за подобро да ја запознаеш личноста, да ти остави добар впечаток и да започнеш да се дружиш на начин на кој ти практикуваш.

Она што навистина сакам да го потенцирам е ставот кој го имаш кон другите личности, личности кои се обидуваат да ти го наметнат своето мислење. Со она „свое јас“ кое што го поседуваш не дозволуваш никој да те гази. Своите мислења ги искажуваш директно без трошка страв и срам, без разлика дали ќе бидат прифатени позитивно или негативно, а туѓите мислења ги прифаќаш иако некогаш се различни од твоите.

Во врска со љубовта, твоите права ги поставуваш рамномерно со правата на партнерот. Сакаш да имаш голема слобода и кај тебе е дозволен флерт иако си во врска, кога ти е досадно и кога сакаш да трошиш време. Го сметаш за банална работа и не се плашиш секогаш дека со флертот неможеш да уништиш една врска(иако можеш). Доколку сакаш да започнеш со некого нешто, вложуваш голем труд во тоа без мака и каење. Доколку таа личност е во врска со некого, одма се повлекуваш, не сакаш да се мешаш во туѓи работи и проблеми. Кога си тотално заљубена, сметаш дека материјалните работи неможат да ја купат љубовта. Кога некого сакаш, бараш да ти возвратат со иста мерка, на ист начин и заедно да уживате во вашите мигови.

Голем впечаток ми остави овој пост...

Никој не е должен да плаќа за нешто што го направил некој друг.Ако сум била повредена тоа треба да ми е лекција за понатака во животот,да знам што бирам и да знам како да се однесувам.
:wink:

Не ги насочува своите гневови, болки и страданија од минатото кон личности кои би биле дел од нејзиниот живот и личности кои не заслужуваат. Многу праведно од твоја страна, еве анализа како би требало да изгледа скоро комплетно една Охридска наша девојка:pipi:.

Поради тоа што ми се откажаа вечерашните активности и им излезе во пресрет слободно време, се решив да ја склопам вечерва психоанализата за maca_kaka'.

So, maca_kaka'.

Еден од највеселите и најинтересни ликови за читање од форумот.
Маца претставува 1/3 од фамилијата Росонери, верните и горди братучеди што навиваат за Милан:)
Уште откако ќе го погледнете нејзиниот ник, ќе сфатите дека станува збор за девојче кое е зависник од спорт.Навива за Милан, и во добро и во лошо е со него.Тоа убаво се виде овие неколку недели, откако прво се најавуваше дека нејзниниот омилен Кака' ќе замине од Милан, а потоа и дебаклот дома од Вердер.И покрај тоа, Маца продолжи да навива за Милан, а тешко и дека ќе го смени тоа во иднина.Милан е нејзиниот живот како што може да се види од потписот.
За жал, од аватарот не може многу да се открие за неа, зашто не по нејзина волја, во наредните неколку недели ќе ужива во неодоливиот Кристијано Роналдо:)
Тоа што не се откажа од Милан открива една нејзина особина, а тоа е истрајноста.Маца трпи доста препреки и доста е упорна.Не се откажува од своите замисли кои со напор успева да ги оствари.Секогаш гордо го искажува своето мислење, а со тоа им дава до знаење на другите дека има цврст карактер и не отстапува од своите идеи.
Неизмерно ја сака Македонија и присуствува на секој настан каде што може да има свој придонес.Не пропушта меч каде што игра македонската репрезентација, било тоа да е фудбал, ракомет...Покрај најдобриот/најубавиот/најслаткиот/најголемиот/единсвениот Кака', друг омилен спортист и е Кире Лазаров.Сликата со него гордо и стои во галеријата, а сите други кои викаат дека Кире ги гледа нив љубоморат затоа што ја немале шансата на Маца да се сликаат со лидерот Кире:)
Маца има многу добра душа, сака да помага и е многу грижлива.Делиме една иста особина, а тоа е љубовта кон животните.Очигледно најмногу ги сака папагалите и постојано гледа како да му угоди на својот љубимец.
Ужива во поп музиката, претежно во изведбите на македонските поп пејачи.Омилен и' е се разбира, нашиот единствен Тоше.Марија е огромен фан на Тоше, не знам како стои со домашната колекција, ама претпоставувам ги има сите албуми во оригинално издание, и има одено на повеќето од негови концерти:)
Маца исто така е Драга Кајгана зависник, сака редовни да се исповедува за нејзините дневни активности, да се пофали што направила, или да пише некој ред каде ќе си ги олесни маките.Сето тоа е во ред и човечки, секој од нас има потреба од тоа да си ги искаже емоциите, макар тоа било и интернет форум:)

Ова е сето што можев да го извлечам од постовите и се друго од форумот, и од она наше кратко запознавање на собиранката во Ало Ало.
Се надевам ќе ти се допадне, мислам дека не е толку лошо како за првпат.

Аии значи сум ја имала привилегијата за твоја прва психоанализата:)

Да признаам добро ти оди, ме погоди во анализава комлетно.
Фала најмногу:back:

Еве јас се нафаќам да нафаќам да направам анализа за некого, само некој позната па да има повеќе да пишувам, а и да може и тој да напише за нешто!

Еве јас се нафаќам да нафаќам да направам анализа за некого, само некој позната па да има повеќе да пишувам, а и да може и тој да напише за нешто!

Mојш за мене?:pipi:

Ако можеш ти направи и на Bawbiie,а јас ќе ти направам тебе:pipi:

Готова е анализата на pain_killer.:smir:

Како прв совет од мене откажи ја играчница:).
Алек е првиот човек од форум со кој вака прво официјално се запознав и излегов.Пред да излезиме цело време мислев леее сеа шо муабет ќе му прам ама испадна многу комуникативна личност.Од гимназија појдовме чаршија,па покрај езеро па кај мостон,Билјанини извори,гимназија пак и чаршија и за сето тоа време ние 1 минута не пропуштивме а да не разговараме.Можеби и од тогаш Охридскиот дијалект му е одвратен:icon_lol:
Ми кажуваше за животот во Тетово,а најмногу внимание му посвети на фудбалот.Е бе Алек фудбалериште едно не се карај со судиите:)Значи од тоа едно излегување заклучив дека е многу друштвен,пријателски расположен и забавен.
Се разбира не е се така совршено.Алек е лутко.Ми се налути еднаш и ми избриша и број и се:(Значи варди како се однесуваш со него затоа што лесно можеш да го разочараш.

Нешто што многу ми се допаѓа кај него е тоа што го сака животните.Со нив се однесува на еден многу грижлив начин.Не мисли дека ако чуваш животно е заробеништво бидејќи тој му пружи на животното доволно љубов,нега и храна, а не како што е во золожките.Клуч за золошките!:)Една негова тема која е само уште еден доказ дека ги сака и вреднува животните.Добра тема Алек(иако ти не ми ја сакаш мојана Доење во јавност:))

Kога го запознав Алек(Лето 2008)имаше женска.Со неа е уште.Значи дефинитивно оваа врска која трае една и пол година го научила што значи љубов и што значи да сакаш.Иако е тинејџер тој веќе е влезен во тие води на љубовта и романтиката.
Алек е човек со големи амбиции.Сака да стане полковник или генерал и верува дека ќе успее,верува во себе.Сепак не ги сака самобендисаните луѓе(за мене прави исклучок:))

Постапува доста разумно и интелектуално.Тоа се гледа и од неговите постови кој не се напишани колку да ги набилда или слично.
Да може да го врати времето тој сигурно би се вратил во прва година средно бидејќи пропуштил многу работи,а да може да си ја бира иднината сигурно би одбрал топло место каде што ќе е со друштвото,со девојката која ја сака и се разбира задолжителните пиво и вино(по можност од оние од 3 литри:))За да е се совршено тука би била и неговата метал музика пуштена на најгласно и тогаш ќе може да ужива без да му ја мисли дали им смета на комшиите:)

Алек би го опишала и како фраер Тетовски(упс од Тетово вие сите фраери сте) кој знае да цени кога ќе му се помогне,знае да врати за услугата,знае да сака.

Еве Алек олку од мене.Се надевам добра е:):pipi:

еве почнувам со мојата прва психоанализа наменета за пробистипка, цаци се надевам ќе ти се бендиса ;)

пробистипка е една од првите форумџии(форумџики) шо ги запознав на форумов (ако не и прва). мене лично шо ме натера да се запознам со неа ? па ми изгледаше доста комуникативна и интересна личност шо покасно се покажа точно.
значи можам да ја класифицирам во луѓе со кој е пријатно да си во друштво и сакаш да си напрајш муабет, пријателски настроена сака да го шири кругот на пријатели. ќе ја цитирам во една мисла шо мнооогу ми се бендиса „Машките се подобри пријатели од женските „ конечно некое паметно женско без оние предрасуди сите машки се исти и сите се глупи или не знам какви. не сака мн радознали луѓе и луѓе шо премногу и се мешат во приватни работи (и јас такви мразам) секогаш ведро расположена, знај доста мајтапи да прај :), шо е супер таквите луѓе се најзакон. колку шо сум можел да забележам е мн ведра личност , никогаш не се пожалила нешто или па била во депресии. ретко знај да се изнервира (јас барем не сум ја начекал таква) ама како шо можам да забележам, ко ќе се изнервира не е баш најарно да му се спротиставиш.нешто мн незгодно и се случило неодамна, ама гледам дека добро се справува со то. од тука можи да се заклучи дека е голем борец, дека знај да препроди тешки ситуации и можи да продолжи напред. Nice that's the spirit ;).
на форумот дефинитивно најмногу време поминва на играчница (читај 90% од постојте :)), шо само го потврдва моето мислење дека е мајтапџивка :).
мрази снег и зима :), значи е summer girl тип.
налетав на еден интересен пост дека сака да се исфарба црна :):) , така да можи да се речи дека е чупе шо сака да експериментира ;).
гурман е знај шо е добро јадење и доста пати го има нагласено то на форумот, а мора да признам дека има една мн јака сликичка во галерија мислам дека е пастрмајлија :vozbud:. си сака да си пие најмн кафенце, и слични топли пијалаци а знај да изненади и со жестоки алкохоли :) како сечена вотка :)
можи да се кажи дека е локал патриот :) си го сака Кратово, ама сака и да прошета :). Има огромна желба да живеј во Хрватска поточно Пула или Ријека, добар избор сум бил Ријека убав град а и ако се преселиш блиску ќе ми бидиш овде в комшии ќе си одиме-идиме на кафе :). не можи без музика, шо е добро не џабе велат music is life, претежно си слуша екс ју и наши македонски песничиња.
сака спорт, тренира а гледам и добри спортој си сака кошарка и карате :vozbud: пак ке речам супер во здраво тело здрав дух ;). љубител на книгата , уште еден голем плус. а за малце ќе забораев дека е голем верник верва во Господ, nice keep the faith ;)

ии полека полека стигнавме до љубовтаа ... е тука мислам дека си closed book. не се отвораш мн на оваја тема ама од то шо можам да забележам ќе пробам да извлечам некое мое мислење. долго време го чека(ше) вистинскиот за неа шо би ја напрајл да се чувствува најубо на светот. имам некое претчуство дека нешто се дешава овие дена дали е најден или не, не знам али се надевам дека во најбрзо време ќе се пофали со најубај можни вести од оваја гледна точка :pipi:

ко ќе гледам вака можам во глобала дека си супер чупенце шо секој би сакал да те има за пријател :pipi:

горе долу то е од мене се надевам дека нешто погодив, и некој ден во иднина стварно би сакал и непосредно да се запознајме :back:

btw will anyone try to analyse me :pipi:

Sakam psihoanaliza od Raziel,Ada,Lady Satori ili Dzimej oti ovie ostanative se se samo ne psihoanalizi.

Ако можеш ти направи и на Bawbiie,а јас ќе ти направам тебе:pipi:

Готова е анализата на pain_killer.:smir:

Како прв совет од мене откажи ја играчница:).
Алек е првиот човек од форум со кој вака прво официјално се запознав и излегов.Пред да излезиме цело време мислев леее сеа шо муабет ќе му прам ама испадна многу комуникативна личност.Од гимназија појдовме чаршија,па покрај езеро па кај мостон,Билјанини извори,гимназија пак и чаршија и за сето тоа време ние 1 минута не пропуштивме а да не разговараме.Можеби и од тогаш Охридскиот дијалект му е одвратен:icon_lol:
Ми кажуваше за животот во Тетово,а најмногу внимание му посвети на фудбалот.Е бе Алек фудбалериште едно не се карај со судиите:)Значи од тоа едно излегување заклучив дека е многу друштвен,пријателски расположен и забавен.
Се разбира не е се така совршено.Алек е лутко.Ми се налути еднаш и ми избриша и број и се:(Значи варди како се однесуваш со него затоа што лесно можеш да го разочараш.

Нешто што многу ми се допаѓа кај него е тоа што го сака животните.Со нив се однесува на еден многу грижлив начин.Не мисли дека ако чуваш животно е заробеништво бидејќи тој му пружи на животното доволно љубов,нега и храна, а не како што е во золожките.Клуч за золошките!:)Една негова тема која е само уште еден доказ дека ги сака и вреднува животните.Добра тема Алек(иако ти не ми ја сакаш мојана Доење во јавност:))

Kога го запознав Алек(Лето 2008)имаше женска.Со неа е уште.Значи дефинитивно оваа врска која трае една и пол година го научила што значи љубов и што значи да сакаш.Иако е тинејџер тој веќе е влезен во тие води на љубовта и романтиката.
Алек е човек со големи амбиции.Сака да стане полковник или генерал и верува дека ќе успее,верува во себе.Сепак не ги сака самобендисаните луѓе(за мене прави исклучок:))

Постапува доста разумно и интелектуално.Тоа се гледа и од неговите постови кој не се напишани колку да ги набилда или слично.
Да може да го врати времето тој сигурно би се вратил во прва година средно бидејќи пропуштил многу работи,а да може да си ја бира иднината сигурно би одбрал топло место каде што ќе е со друштвото,со девојката која ја сака и се разбира задолжителните пиво и вино(по можност од оние од 3 литри:))За да е се совршено тука би била и неговата метал музика пуштена на најгласно и тогаш ќе може да ужива без да му ја мисли дали им смета на комшиите:)

Алек би го опишала и како фраер Тетовски(упс од Тетово вие сите фраери сте) кој знае да цени кога ќе му се помогне,знае да врати за услугата,знае да сака.

Еве Алек олку од мене.Се надевам добра е:):pipi:

фала кики, жива да си ме изнасмеа!
Прво поради математички причини Барби ќе зачека 2-3- дена, најкасно до четврток!
Излегов од играчница, ама гледам и зима си го убедила, а?:pos:
У врска со љутењето, знаеш сеа, не се правдај:pos2:, a за враќањето назад у прва година, сега можда би се вратил уште поназад негде во второ одделение и све би сменил од корен:nesvest:!
Ипак, фала за ова, баш ми се бендиса:)

Ќе сака некој мене да ми направи психоаналзиа?:wink:

еве почнувам со мојата прва психоанализа наменета за пробистипка, цаци се надевам ќе ти се бендиса ;)

пробистипка е една од првите форумџии(форумџики) шо ги запознав на форумов (ако не и прва). мене лично шо ме натера да се запознам со неа ? па ми изгледаше доста комуникативна и интересна личност шо покасно се покажа точно.
значи можам да ја класифицирам во луѓе со кој е пријатно да си во друштво и сакаш да си напрајш муабет, пријателски настроена сака да го шири кругот на пријатели. ќе ја цитирам во една мисла шо мнооогу ми се бендиса „Машките се подобри пријатели од женските „ конечно некое паметно женско без оние предрасуди сите машки се исти и сите се глупи или не знам какви. не сака мн радознали луѓе и луѓе шо премногу и се мешат во приватни работи (и јас такви мразам) секогаш ведро расположена, знај доста мајтапи да прај :), шо е супер таквите луѓе се најзакон. колку шо сум можел да забележам е мн ведра личност , никогаш не се пожалила нешто или па била во депресии. ретко знај да се изнервира (јас барем не сум ја начекал таква) ама како шо можам да забележам, ко ќе се изнервира не е баш најарно да му се спротиставиш.нешто мн незгодно и се случило неодамна, ама гледам дека добро се справува со то. од тука можи да се заклучи дека е голем борец, дека знај да препроди тешки ситуации и можи да продолжи напред. Nice that's the spirit ;).
на форумот дефинитивно најмногу време поминва на играчница (читај 90% од постојте :)), шо само го потврдва моето мислење дека е мајтапџивка :).
мрази снег и зима :), значи е summer girl тип.
налетав на еден интересен пост дека сака да се исфарба црна :):) , така да можи да се речи дека е чупе шо сака да експериментира ;).
гурман е знај шо е добро јадење и доста пати го има нагласено то на форумот, а мора да признам дека има една мн јака сликичка во галерија мислам дека е пастрмајлија :vozbud:. си сака да си пие најмн кафенце, и слични топли пијалаци а знај да изненади и со жестоки алкохоли :) како сечена вотка :)
можи да се кажи дека е локал патриот :) си го сака Кратово, ама сака и да прошета :). Има огромна желба да живеј во Хрватска поточно Пула или Ријека, добар избор сум бил Ријека убав град а и ако се преселиш блиску ќе ми бидиш овде в комшии ќе си одиме-идиме на кафе :). не можи без музика, шо е добро не џабе велат music is life, претежно си слуша екс ју и наши македонски песничиња.
сака спорт, тренира а гледам и добри спортој си сака кошарка и карате :vozbud: пак ке речам супер во здраво тело здрав дух ;). љубител на книгата , уште еден голем плус. а за малце ќе забораев дека е голем верник верва во Господ, nice keep the faith ;)

ии полека полека стигнавме до љубовтаа ... е тука мислам дека си closed book. не се отвораш мн на оваја тема ама од то шо можам да забележам ќе пробам да извлечам некое мое мислење. долго време го чека(ше) вистинскиот за неа шо би ја напрајл да се чувствува најубо на светот. имам некое претчуство дека нешто се дешава овие дена дали е најден или не, не знам али се надевам дека во најбрзо време ќе се пофали со најубај можни вести од оваја гледна точка :pipi:

ко ќе гледам вака можам во глобала дека си супер чупенце шо секој би сакал да те има за пријател :pipi:

горе долу то е од мене се надевам дека нешто погодив, и некој ден во иднина стварно би сакал и непосредно да се запознајме :back:

btw will anyone try to analyse me :pipi:

ФАла ти ептен за супер анализата не ми се верува дека некој толку добро ме познава за толку кратко време.Единственото нешто само што си го утнал е блондираното (ја сум анти алхохоличар):pos::pos:.Секоја ти чест браво :back:

Ај ако некој сака една психоанализа за мене нека напраи. :)
Еве и ја ке направам една анализа за тебе.
Незнам од кај да почнам со анализава има толку многу работи за пишување .
Многу чуден тип си(ова во позитивна смисла го мислам).Има толку многу особини по кои се разликува доста од другите.Незнам колку точно време го знам(мислам 3-4 месеци), ама за ова време научив многу работи за животот од него.Многу паметен дечко е (ова навистина го мислам не правам фаци).Секое негово размислување, секој негов пост е напишан со цврсти ставови и со логични размислувања, се гледа дека знае да размислува.Знае да ги одбрани своите ставови и има доста изграден цврст карактер и што е најважно има сво ЈАС.
Ептен е дружељубива особа(а тоа се гледа и од форумот).Има многу пријатели и постојано сака да запознава нови луге.Понекогаш е многу добар, па затоа другите знаат тоа да го злоупотребат и да го искористат.По природа е доста мирно момче не е бунтовник без причина.Сака мирни места за излегување и помегу дискотека и кафуле во најголем број од случаите повеке е за кафулето.Не е многу по алкохолот иако има некои чесни исклучоци кога сака да се опушти со своето друштво.Со оглед на вистината што ја има вајда сака кошарка(али во ова не сум сигурна).Го сака Манчестер , али не е толку страствен навивач на било кој спорт.Повеке е по музиката која му е во душата и целосно го исполнува.Неможе да замисли ден без музика.Вистинска ризница е за песни.Значи ако на некого му треба песна тука е DJ VICE (нема шанси некого да одбие).Инаку сака да слуша TRANCE a и го обожава БЕЛО ДУГМЕ.
Е за училиштето е посебно поглавије:pos::pos:.Има јаки соништа и зацртани планови за иднината.Доста е упорен и сака да успее во се што намислил.Кога ке наиде на некој пораз го преживува со крената глава и со многу оптимизам дека утре ке биде подобро.На форумот најчесто пишува за музиката бидејки таа му дава енергија за останатите работи кои ги сака.
Ехх а за љубовта.....што знам изгледа дека многу многу не разгласува кога е заљубен.Туку неговите емоции веднаш ги упатува кон вистинското место а тоа е неговата љубена.Кога е љубовта е во прашање има јаки и добри размислувања.Кога ги слушаш просто да се зачудиш и да се запрашаш дали е можно такви зборови да доагаат од машко(али ја се уверив дека е можно):vozbud:.Мечтае и сака сериозни врски и верува дека кога тогаш вистинската личност затропува на сечија врата..Со своите размислувања и карактер има предобиено многу личности на форумот кој ептен го ценат и сигурна сум дека се срекни што познаваат толку добра, позитивна и пред се личност од доверба.Личност која скоро ич не се лути и да сака неможе изгледа.

Виктор се надевам дека ке ти се допадне анализава.Имам уште многу да пишувам за тебе(бидејки многу работи научив од тебе и за тебе:):back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom