Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
*P|nK_G|rL* напиша:Ај ако сака вака некој мене. Ама од девојчињава, ај ќе речам девојкиве
. По можност од Лејди или Скул... Ако не ги мрзи..
драга моја,фала ти за анализата ама морам да ти кажам дека форумов преозбилно го имаш сватено.инаку не сум од провинција(освен ако само скопје го сметаш за центар на сите случувања во мк)-од охрид сум и се гордеам на тоа. друга работа на која се гордеам е тоа што имам одвај полни 20 години а веке сум трета година на факултет!! а тоа сигурно не сум го постигнала играјќи на картата демек најзгодна сум а слободно можам да кажам дека сум. и нема ништо лошо во тоа да имаш цврсто его и да не дозволуваш злобни невкусни коментари како горецитираните, да ти го срушат,или да се обидат да го направат тоа....ada напиша:Јас мило ќе се потрудамУживаш у сопствената женственост и си многу сигурна дека твојата заводливост и шарм се заслепувачки(и премногу сигурна, можеби).Веруваш дека рушењето на сексуалните предрасуди и отвореноста на таа тема те прават многу прогресивна и современа девојка( сеа не знам колку современа, пошо сексуалната револуција у 60-те и 70-те беше ин ), но да не заборавиме дека преку нив сакаш пред се ментално да побегнеш од провинцијата у која се наоѓаш и да покажеш дека си нешто повеќе од твоите сограѓани(или соселани,сеедно).Но, сепак не си.Тоа најасно може да се согледа од фактот дека телесните атрибути ги сметаш за свој најголем адут(што не значи и дека ги поседуваш, можиби само сакаш да веруваш дека е така) и целата своја самодоверба(која ја имаш очигледно и премногу,па не знам дали треба да се нарече самодоверба) ја градиш врз нив, со убедување дека само преку нив ќе можеш да постигнеш успех и да напредуваш на социјалните скалила.А, таквиот став е учебникарски пример за провинцијално и малициозно размислување.Современите и прогресивни девојки и жени, не играат на карта добро тело, него на карта мозок.Тоа кај тебе не е така, што се гледа од немањето на потпис.Сметаш дека мислите се иррелевантни и дека доволно е телото.
Во секој случај, да ти се заблагодарам за тоа што воопшто пројави желба за анализа(иако не од мене лично, но сепак...).Отсекогаш ми било интересно да зборам за особи од твојот калибар.
:helou:
SCORPIO__20 напиша:sleden kandidat kandidatka?![]()
С(п)енк ју, СкулСкулгрл напиша:Зи анелизис![]()
Е ова е најсмешниот пост досега. Девојкава е толку полна со себе, што веројатно мисли дека ако посака и месечината ќе се спушти да и се пушти. Мила моја (или не), фактот што си трета година на факултет и си горда со тоа само покажува колку немаш мозок. Тоа што си егоист до плафон само покажува дека не вредиш, и тоа што 5 момци сакале да имаат секс со тебе не значи дека си атрактивна девојка, туку дека момците се загорени. Кип ит он... само немој да налеташ на мене на улица... ќе се осетиш непосакувана и грда... :kez: :shok: :nesvest:ЦРВЕНОКОСА напиша:драга моја,фала ти за анализата ама морам да ти кажам дека форумов преозбилно го имаш сватено.инаку не сум од провинција(освен ако само скопје го сметаш за центар на сите случувања во мк)-од охрид сум и се гордеам на тоа. друга работа на која се гордеам е тоа што имам одвај полни 20 години а веке сум трета година на факултет!! а тоа сигурно не сум го постигнала играјќи на картата демек најзгодна сум а слободно можам да кажам дека сум. и нема ништо лошо во тоа да имаш цврсто его и да не дозволуваш злобни невкусни коментари како горецитираните, да ти го срушат,или да се обидат да го направат тоа....
сепак фала што се потруди.:bravo: :bravo:
Скулгрл напиша:Чек он ит.Интересен ник,особено за девојче.Повеќето јузерот го одбираат да им соодветствува на полот,но твојот е унисекс.
Затоа па,аватарот ти е исклучиво женски.
Ни нападен,ти незабележлив.Така ти се доживуваш себеси.
Егото ти е на нормално ниво,нејќеш да се наметнуваш онаму каде што тоа не е потребно,нити пак да замараш.
Исто така,не сакаш ни да останеш незабележана и исклучена од збиднувањата.Сакаш да си некаде на средина-да те фалат за твоите постапки,но целосно да го заслужиш тоа.
Девојката на аватарот е легната,бледа и со скриена насмевка.
Таа ужива да предизвикува задоволство,но сака и да биде задоволена.Исто како тебе.
Веројатно така е и во љубовта-кога е подеднаква од двете страни тогаш ти е најубаво.
Цветчињата симболизираат нежност,невиност.И покрај тоа што оддаваш впечаток на прилично силна и самоуверена девојка,сигурно дома плачеш на романтични филмови или кога ќе се скараш со другарка.
Потписот упатува на твојата желба за ризик.Сакаш кога адреналинот ти е покачен.Момчето кое ќе го постигне тој ефект,веројатно ќе обезбеди трајно место во твоето срце.
Сакаш авантури,а едноличноста и монотоноста те убиваат во поим.
ПовелиPSYtisfaction напиша:Сакам анализа од Скул или од Ада.