Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
По втор пат се пријавувам.. going once, going twice.. веројатно третиот пат ќе биде оној вистионскиот, sold.
Бујрум, да се насмееме.

*P|nK_G|rL* напиша:
Ај ако сака вака некој мене :). Ама од девојчињава, ај ќе речам девојкиве :). По можност од Лејди или Скул... Ако не ги мрзи..

Да пробам јас може ? :smir:

Весела девојка, опкружена со оптимизам, задоволство. Во сите нешта ја гледа позитивната страна. Ја сакаш природата, зеленилото, морските длабочини, заљубена си во розевата боја што означува дека го сакаш наивниот, детски живот. Деновите кога уживаше без грижи, сеуште ти е тешко да се соочиш со проблемите на возрасните. Не сакаш да пораснеш.
Комуникативна си, знаеш да ги натераш луѓето да уживаат додека разговараат со тебе и да ги опуштиш па дури и да ти кажат работи кои никој не ги знае. Знаеш да го сочуваш она што ти било кажано. Не сакаш да се наметнуваш и да му досадуваш некому. Природна си, зборлива, интересна девојка што сака динамичен живот.
Девојката на аватарот со плава пеперутка како да се плаши да се впушти во реалниот свет туку сеуште живее во своето совршенство.

Толку од мене.
П.С гледам и Скул те анализирала, се надевам не е на одмет ова. :)

ada напиша:
Јас мило ќе се потрудам:pipi: Уживаш у сопствената женственост и си многу сигурна дека твојата заводливост и шарм се заслепувачки(и премногу сигурна, можеби).Веруваш дека рушењето на сексуалните предрасуди и отвореноста на таа тема те прават многу прогресивна и современа девојка( сеа не знам колку современа, пошо сексуалната револуција у 60-те и 70-те беше ин ), но да не заборавиме дека преку нив сакаш пред се ментално да побегнеш од провинцијата у која се наоѓаш и да покажеш дека си нешто повеќе од твоите сограѓани(или соселани,сеедно).Но, сепак не си.Тоа најасно може да се согледа од фактот дека телесните атрибути ги сметаш за свој најголем адут(што не значи и дека ги поседуваш, можиби само сакаш да веруваш дека е така) и целата своја самодоверба(која ја имаш очигледно и премногу,па не знам дали треба да се нарече самодоверба) ја градиш врз нив, со убедување дека само преку нив ќе можеш да постигнеш успех и да напредуваш на социјалните скалила.А, таквиот став е учебникарски пример за провинцијално и малициозно размислување.Современите и прогресивни девојки и жени, не играат на карта добро тело, него на карта мозок.Тоа кај тебе не е така, што се гледа од немањето на потпис.Сметаш дека мислите се иррелевантни и дека доволно е телото.
Во секој случај, да ти се заблагодарам за тоа што воопшто пројави желба за анализа(иако не од мене лично, но сепак...).Отсекогаш ми било интересно да зборам за особи од твојот калибар.
:helou:
драга моја,фала ти за анализата ама морам да ти кажам дека форумов преозбилно го имаш сватено.инаку не сум од провинција(освен ако само скопје го сметаш за центар на сите случувања во мк)-од охрид сум и се гордеам на тоа. друга работа на која се гордеам е тоа што имам одвај полни 20 години а веке сум трета година на факултет!! а тоа сигурно не сум го постигнала играјќи на картата демек најзгодна сум а слободно можам да кажам дека сум. и нема ништо лошо во тоа да имаш цврсто его и да не дозволуваш злобни невкусни коментари како горецитираните, да ти го срушат,или да се обидат да го направат тоа....
сепак фала што се потруди.:bravo: :bravo:

Закон била темава, сега ја гледам...ај и за мене ако има некој/а време :)

П(сајходелик) Оуврдрајв.
Твојот аватар делува многу смирувачки.Уживаш во природата и нејзините богатства,но никако не ја потценуваш технологијата,која ти е омилена за проучување и користење.Малку е глупаво,ама ми личиш на човек кој за 10 години ќе работи на 150-ти спрат во некоја џиновска корпорација,во тотално модернизирана средина,но сепак ќе имаш нешто „природно” во твојот простор.Слика,пејсаж,или пак некој стар дрвен украс.Да повторам-знам дека е глупаво.:pos:
Fire.Како што ја согледуваш дуалната природа на огнот (знаеш дека и покрај тоа што уништува,тој создава*) така ја согледуваш дуалноста на повеќето работи.Не ги карактеризираш како стриктно точни и неточни,добри и лоши,туку нечесто се раководиш по исклучоците.
Оганот кој е спомнат на твојот аватар не делува како оној страствен,љубовен,еротски оган.Претпоставувам дека љубовта ти е во втор план,или едноставно не се потресуваш толку за тоа.
Впрочем,„твојот” оган се однесува на интелектот,комуникацијата и разбирањето.Овие три работи ти ги користиш со голема страст и амбиција.
Мразиш кога доаѓаш во ситуации на недоразбирање,и тоа заради недоволната комуникација (или информираност).Тоа ќе го објаснам подолу.:)
Потпис.Според првиот дел,не е тешко да сфатам дека си голем љубител на хаус музиката.Јасно им покажуваш на сите кое е значењето на работите.Ретко доаѓаш во заблуди,бидејќи секогаш се информираш максимално за она што те интересира.
Вториот дел од потписот е трик прашање.Не сакаш да ја согледуваш само површината на работите,туку влегуваш во суштината.Често си поставуваш прашања себеси,како еден вид самоанализа.:)
ПС.Извини што волку закаснив со анализата,знаеш,обврски ово,оно :pos:

*создава,не во буквална смисла,туку филозофска :)

Скул, глеам имаш слободно време на претек...:) Па би те почастила со еден г`зоштип во понеделник во школо, ако бидеш љубезна да ми опнеш една анализа. :back:

Ах,Псај...мојата омилена г’зоштипачка која секогаш ме фаќа на финта изненаџење.:pos:
Аватар-око,за некои морбидно,за некои едноставно мистериозно.Твојот поглед кон светот е реален,без розови очила,ни лажни илузии.Знаеш многу добро каква е реалноста.Го прифаќаш фактот што во многу ситуации таа е сурова (што е спротивно од повеќето,кои сеуште си живеат во сопствен совршен свет).Реалноста е твојот домен.
Тоа костурчето во зеницата ме плаши.Ти ма да не имаш способност да ги гледаш мртвите?:pos:
Мала шала.:) Од друга страна,окото е прилично добро нашминкано (барем за мој вкус).Знаеш да ја цениш и надворешноста,покрај карактерот.Свесна си за нејзиното влијание,но не го тераш тој став до претеризам (како одредени форумџии).Затоа си едноставна,приземна девојка.А сепак толку е*ано необична и интересна.:)
Потписот ти е девојка со цицкорип.:) А зашто си го ставила,навистина не знам.Дали како тотална спротивност на твојот аватар,или како иронија на сите такви празноглави девојки.:) Во секој случај-тој претставува среќа,моментално задоволство,радост,можеби изненадување.
Сепак,на некој начин соодветствува со твојот тајтл-Секретарица.Ама синдикалските секретарици носат сакоа со трослојни потпунки и мирисаат на таксист (:pos:) Самиот тајтл ме наведува дека некако не сакаш да бидеш во спотлајтот.Порадо би завршила некоја работа со голем успех затоа што ти така сакаш,а не заради задоволството на другите.
За постовите немам коментар.Една од најинтелегентните форумџики,со неверојатна смисла за хумор,а понекогаш и ремет.:)

Скул, може мене ?! Ај молим ви се грефче сум една анализа не си дочекав за цело ова време :helou:

Скулгрл напиша:
Зи анелизис :)
С(п)енк ју, Скул :)
Не барав "гатачка" анализа, туку едноставно сакав да знам како ме гледа/доживува некој од форум, преку мислења енд стаф.

Luckily, го добив тоа што го побарав :)

Чек он ит.Интересен ник,особено за девојче.Повеќето јузерот го одбираат да им соодветствува на полот,но твојот е унисекс.:)
Затоа па,аватарот ти е исклучиво женски.
Ни нападен,ти незабележлив.Така ти се доживуваш себеси.
Егото ти е на нормално ниво,нејќеш да се наметнуваш онаму каде што тоа не е потребно,нити пак да замараш.
Исто така,не сакаш ни да останеш незабележана и исклучена од збиднувањата.Сакаш да си некаде на средина-да те фалат за твоите постапки,но целосно да го заслужиш тоа.
Девојката на аватарот е легната,бледа и со скриена насмевка.
Таа ужива да предизвикува задоволство,но сака и да биде задоволена.Исто како тебе.
Веројатно така е и во љубовта-кога е подеднаква од двете страни тогаш ти е најубаво.
Цветчињата симболизираат нежност,невиност.И покрај тоа што оддаваш впечаток на прилично силна и самоуверена девојка,сигурно дома плачеш на романтични филмови или кога ќе се скараш со другарка.:)
Потписот упатува на твојата желба за ризик.Сакаш кога адреналинот ти е покачен.Момчето кое ќе го постигне тој ефект,веројатно ќе обезбеди трајно место во твоето срце.
Сакаш авантури,а едноличноста и монотоноста те убиваат во поим.

ЦРВЕНОКОСА напиша:
драга моја,фала ти за анализата ама морам да ти кажам дека форумов преозбилно го имаш сватено.инаку не сум од провинција(освен ако само скопје го сметаш за центар на сите случувања во мк)-од охрид сум и се гордеам на тоа. друга работа на која се гордеам е тоа што имам одвај полни 20 години а веке сум трета година на факултет!! а тоа сигурно не сум го постигнала играјќи на картата демек најзгодна сум а слободно можам да кажам дека сум. и нема ништо лошо во тоа да имаш цврсто его и да не дозволуваш злобни невкусни коментари како горецитираните, да ти го срушат,или да се обидат да го направат тоа....
сепак фала што се потруди.:bravo: :bravo:
Е ова е најсмешниот пост досега. Девојкава е толку полна со себе, што веројатно мисли дека ако посака и месечината ќе се спушти да и се пушти. Мила моја (или не), фактот што си трета година на факултет и си горда со тоа само покажува колку немаш мозок. Тоа што си егоист до плафон само покажува дека не вредиш, и тоа што 5 момци сакале да имаат секс со тебе не значи дека си атрактивна девојка, туку дека момците се загорени. Кип ит он... само немој да налеташ на мене на улица... ќе се осетиш непосакувана и грда... :kez: :shok: :nesvest:

Edit: Слики во галерија под итно, да докажеш колку си згодна!!!! :pos:

Скулгрл напиша:
Чек он ит.Интересен ник,особено за девојче.Повеќето јузерот го одбираат да им соодветствува на полот,но твојот е унисекс.:)
Затоа па,аватарот ти е исклучиво женски.
Ни нападен,ти незабележлив.Така ти се доживуваш себеси.
Егото ти е на нормално ниво,нејќеш да се наметнуваш онаму каде што тоа не е потребно,нити пак да замараш.
Исто така,не сакаш ни да останеш незабележана и исклучена од збиднувањата.Сакаш да си некаде на средина-да те фалат за твоите постапки,но целосно да го заслужиш тоа.
Девојката на аватарот е легната,бледа и со скриена насмевка.
Таа ужива да предизвикува задоволство,но сака и да биде задоволена.Исто како тебе.
Веројатно така е и во љубовта-кога е подеднаква од двете страни тогаш ти е најубаво.
Цветчињата симболизираат нежност,невиност.И покрај тоа што оддаваш впечаток на прилично силна и самоуверена девојка,сигурно дома плачеш на романтични филмови или кога ќе се скараш со другарка.:)
Потписот упатува на твојата желба за ризик.Сакаш кога адреналинот ти е покачен.Момчето кое ќе го постигне тој ефект,веројатно ќе обезбеди трајно место во твоето срце.
Сакаш авантури,а едноличноста и монотоноста те убиваат во поим.

ПРЕтенкју Скул !!! Мислам дека тоа сум јас ... :baeh:

mmmmmmmm sakam ja ja ja ja pls pls pls :)

PSYtisfaction напиша:
Сакам анализа од Скул или од Ада.
Повели:)...После макотрпно и студиозно проучување на твоите постови, хороскопска комбинација,аватар, потпис и сл., а сето тоа комбинирано со мојата извонредна способност за анализа, дојдов до следниот( стручен, да нагласам) заклучок...Ти си една раздвоена личност, а таа твоја двојност се граничи со split personality disorder или mild schizophrenia. Ова се забележува од твојот аватар кој треба да сугерира мрачни чувства, некоја длабочина, но се коси со содржината на твоите потписи(оној под никот и другиот) кои покажуваат сосема поинаква слика за тебе. Многу луѓе ја наоѓаат оваа твоја неурамнотеженост за симпатична, but lets face it, personality disorders и шизофренија не се симпатични.
Истотака забележав дека ја цениш сопствената интелегенција и убедена си дека имаш одговор на секое прашање, но тоа не те прави исклучително паметна, туку покажува дека си исклучително површна и егоцентрична. Сакаш да веруваш дека си длабока и аналитична и дека имаш чувство за мрачните страни на животот и луѓето, но доволен е еден поглед врз содржината на твоите потписи за да се забележи токму спротивното. Истите тие потписи покажуваат дека си вклопена во женскиот просек и стереотип, иако преку постовите сакаш да нагласиш колку стереотипите не те оптеретуваат. И за крај, да се вратам на твојата психичка подвоеност.Твојата хороскопска комбинација само дополнително ја потврдува истата.
Не претпоставувам, него сигурно знам дека се спгласуваш со мојата анализа и дека си одушевена од неа.:smir:

Note : Авторот на анализата не стои зад напишаните зборови, па поради тоа не сноси никаква одговорност за содржината на истите. Карактерните особини изнесени во анализите се фикција, и секоја сличност со некоја особа е само случајна.
За релевантна анализа одете на психолог или психијатар:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom