Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ДЕМИЈАН...

Колку што ги разгледував твоите постови по форумот проценив тип кој цврсто стои зад своите ставови и ги брани безкомпромисно. Си ја сака државата и градот во кој живее и му потекнуваат корените (Скопје), ги мрзи сите србомани што живеат во државава и ја подржуваат ко втора татковина(ги мрзам и јас:smir:).
Ги респектира делата на Љубе Бошковски од 2001 год. ама сепак не мисли дека е правиот човек за претседател на државата(мислам дека си за ВМРО-ДПМНЕ).
Ја сакаш италијанската калчо лига и без Јувентус не можеш да дишеш, те нервираат сите гомнојадци од страна што провоцираат во темата на Јувентус.
Во секој случај мислам дека си реален човек кој што реално гледа на работите и се бори да им докажува на другите за се што мисли дека не се во право.

Кратко те опишав пошто немав време за подетално да те истражувам :smir:

Armin06(со големо А):)

Форумџја кој делува страшно,јас барем имав страв од него пред да го запознаам...
Дечково ми е омилен за читање,со неговите иронични,квази-иронични,саркастични,досетливи.(копирајт бај мац)))под сето тоа лежи едно мило фациче и помило детенце..
Значи нема веќе страв од црвенки и нема веќе страв од него-само нека ви текне дека е мил(извини Армин ако ти рушам форумска репутација:nesum:)
Добро,не дека нема да дава црвенки на секој глуп пост шо ќе го прочита,ама сепак да не се плашите:)

Тип кој цврсто се држи на своите ставови,противникот секако ќе го залупа со некој коментар шо ќе паднеш у несвест..не измислува туку едноставно ја кажува вистината без око да му трепне..не многу се грижи дали ќе повреди или навреди некого,едноставно реалните зборови му излагаат низ постовите што е неверојатно комично..

Драга кајгана знае дека имало земјотрес. Не мора сите поединечно да ја известувате

:))))))

позз

Јез да у последно време многу забушава,почна да пишува нормални постови,како и сите членови и станува тапа за читање.
Врати си ја оргиналност,поинтересен си кога луѓето те гледаат со страв(опочит).

Ретко кој му реплицира на малиов*му мавам лапушка* зашо им фуфе..
Сите си мислат,кој ќе се расправа со овој па сеа:)))))

Сепак...Се си знае бе шо се дешава на форумов,не трачари(многу),ама за се е информиран
Цитат:
Напишано од --BON--JOVI--
Ај мене вистина:)
Се муваше со маарко? :)

Една минута откако постирала Бон Џови..(добро кога успеа?Колку време ја чекаше да каже вистина?)
Значи глејте да сте у добри односи со малово,за да не ве издаде вака пред цел форум :pipi:

Инаку сака да отскокнува од другите,да биде во нешто различен.
Дефинитивно не е во толпата на исто мисленици.Неговиот став и да е сосема спротивен од ставовите на сите(ама буквално сите) нема да се плаши да си го искаже..(леле ама цела анализа ти ласкам значи:))
Не го интересира шо мислат другите(освен јас секако,затоа ја бараше од мене анализава :гордо_смајли:) за него и неговите ставови.
За се има коментар и на секое коментарче мора да додаде капаче..
rossonerka напиша:
Ама мрчало си ти, ако не најдеш некоја ситница живо не си :)
Мај поинт екзекли..:ojea:

Не верува во љубов зашо у школо го учеле дека срцето служи да испумпува крв:tapp:
Ако не веруваш Армине во љубов,никогаш нема да ја пронајдеш и никад нема да се заљубиш и се ќе ти биде тапа..така да одмрзни тоа срцето у пушти некое девојче внатре,па и макар да те тресне од земја ќе вреди..

Инаку чисто да те известам дека секад кога ја праев анализава твоја(мноху јасно дека на делови е праена) нет ми паѓаше на секоја минута,значи не е на арно ова:(

Ај сеа марш таму да праиш ти тоа шо си вети да не летаат црвени:vozbud:

Следна е Кристи

пошто лошата магде нејќе да ме анализира, а јас одамна чекам анализа...има доброволец некој?

Ај и јас на листа да се ставам. Ако има некој заинтересиран нека прави.

Foxy`BuTTerFLY

Личност која е доста цврста,помалку нетолерантна,нервозна,самоуверена,искрена...

Цврстината на оваа личност се состои во нејзините цврсти ставови и зрели и реалистични размислувања за светот околу неа.Модерна личност која е во тек со времето и личност која никогаш ама баш никогаш не попушта.Мислам дека оваа цврстина сепак треба малку да ја регулираш до некоја граница затоа што делува малку инаетливо и недругарски.

Нетолерантноста и нервозата се поврзани карактеристики кои треба да се контролираат и треба тука малку(не малку туку троа повеќе)промени.Оваа нетолерантност може да се претвори во твоја главна особина(особина која ќе те отцртува во понатамошните ширења на пријателства).

Самоувереноста и самодовербата кои ги имаш во енормни количини се според мене главни особини за преживување во овој суров свет во кој мора да се бориш до крај и пред никого да не попушташ.Самоувереноста ќе те однесе по правиот пат и секој свој план ако си упорна и самоуверена како што тука покажуваш секако ќе биде исполнет без исклучок порано или подоцна(ЗА ОВАА ОСОБИНА ИМАШ ПЛУС ОД МЕНЕ)

Искреноста во твоите постови е уште една особина која го прави твојот карактер цврст.Храброста секогаш на секого да му ја кажиш вистината во очи е една од најпосакуваните особини кои за голема несреќа ги нема.Да има малку повеќе луѓе како тебе со сигурност тврдам дека светот би се движел во друг правец.

Главна преокупација на форумов е подфорумот Љубов и Секс и очигледно имаш доста искуство на овие прашања.

Имаш некоја смисла за хумор која малку луѓе би ја сватиле(среќа јас сум еден од нив).

Продолжи како што си тргнала само намалиги нетолерантноста и нервозата и со сигурност твоите планови ќе бидат исполнети...

Мило ми беше што одвоив малку време за една прекрасна личност
поздрав

Лејди Сатори

Со тебе се имам упознаено на последната собиранка на Кајгана во Ало Ало што беше, но само по едно здраво кажавме се преставивме и муабет не направивме така да од тоа среќавање не можев многу информации да извадам. Ти имам направено и претходно тебе анализа ама беше одамна, а и летово јас бев на еден мини одмор од форумов па сеа ќе видиме на новава анализа дали ќе има некои промени. Профилот кога ти го отворив најпрво го забележав видеото. Hotel California Смирено музиче постаро така ама убаво релаксира што укажува дека и ти си посмирена така. Следно што забележав е дека и профилот ти е среден и многу убав за око што укажува за вкусот твој дека знаеш да погодиш што како и тоа ептен убаво да изгледа. Неколку месеци постара, колега матурант со аспирации за на правен факултет. Ај адвокат да си знам кој ќе ми биде или пак имаш планови за судија тоа не знам. Ако ако за разлика од јас гикот на електро што ќе се запишувам. Малце гуглав и пронајдов за тоа Сатори одприлика што ти значи па и се присетив на анализата кога ти ја правев прва ми пиша шт значи па сега и тоа мора да се имплементира. Си го извадила од стара кинеска филозофија и дека се употребува во зен категорија и значи просветлување. Според ова мислам дека ти си за Правен 100% бидејќи имаш интерес за филозофија што ќе ти биде предност таму. Ај малце сега на постовите твои да направам рисрч. Одма како и минатиот пат те забележав во прозни искри и пак забележав талент за пишување. Да си ги собереш сите текстови и да си направиш едно книгиче. Размисли за тоа никогаш не знаеш што може да се случи. Сакаш да идеш во Wonderland. Дали мислиш во земјата на чудата или за еден луна парк кој што го слушам не знам. Ако стварно сакаш да идеш во земја на чудата остани си овде, и тука имаш чуда колку сакаш не ти требаат други, но ако сакаш за тоа луна паркон убаво да си се забавуваш таму. Веруваш дека сите сме лоши луѓе и дека се сакаме здраво за готово, дека сакаме некој да ни заврши работа, а да не му возвратиме на услугата. За ова мислам дека премногу си изгенерализирала бидејќи сепак постојат луѓе кои ценат ако им помогнеш. Сакаш да живееш во свет без криминал, војни убивања каде што нема закони и сите луѓе се искрени и немаат црни мисли. Веруваш во блиските што ти е многу добра карактеристика поради што ако се нема верба ништо нема да успее. Пак ќе се навратам за филозофијата. Можам да се обложам дека ти е омилен предмет во школо поради тоа што постојано ја користиш. Гледам дека и за одмазди те бива, само те молам не давај совети со сачмарка ем на душа ќе си го земеш чоекот па може и да се погоди одмаздата за мене или некој друг па да наебам. :pos: Плус за тоа ќе ти препорачам моја филозофија. Сакаш сите да бидеме искрени да нема зло и слично, па затоа не треба да има ни љубомора ни одмазди за да се оствари тоа треба одмаздите љубоморите да ги заборавиме и да се осврнеме кон поубавите работи во животот.

Толку од мене за оваа анализа. Малку сум зарѓал пошто ова ми е прва анализа после година дена што ја правам така да ако не си задоволна не ми замерувај зарѓан сум.

Ќе има доброволец фор да ми направи анализа???????????????

Маѓде

- Иако се самодекларираш како колерик, ти ми изгледаш како типичен сангвиник. Брзо возвраќаш, кратко ти трае лутината, одма ти поминува, да не речам „не те држи многу„ :D:D

Верувам дека барем еден дел од тебе созреа со форумов, на почетокот беше многу повеќе наивна од сега,а и сега гледам многу лесно можеш да подпаднеш под туѓо влијание, особено на теми кои не си сигурна во својот став. Добро, со тек на време се подобруваш, го чекам денот кога ќе го мразиш потписот што го имаше пред скоро време =D. ( за тој шо те прашував (А) ) Сакам да кажам се подобруваш. Се надевам трендот нема да опадне.

Во овој контекст ќе го спомнам масовното отаврање на теми во Психологија..коа се запиша на факсот ти. Можеш да направиш дневните настани што ти се случуваат помалку да ти влијаат на твоето пишување (другарски совет не мораш да го прифатиш ;) )

- Иако навидум изгледаш како искрена на форумов, тешко ги искажуваш вистинските чувства, емоции. Ги искажуваш само површинските. Како да сакаш темие кои бараат искрени одговори да ги споиш во темата „Стихови што сакате да ги посветите на...„

Покрај условувањето како сангвиник, можам да ти го дополнам со уште еден епитет темпераментот. „Тежок„ темперамент. Мора да те молат сто пати луѓето за нешто да направиш за нив? Или само кон мене така се однесуваш :D:D:D. Гледам правец на директност во пишувањето, продолжи така, ако навистина сакаш да бидеш директна, не само виртуелно туку и во риал лајф.

Твој пост последно време започнува со нешто што би му го привлекло вниманието на секој..некој збор, фраза, смајли, било што, што е карактеристично и забележливо. Не знам колку го приметиле ова, али добра фора, за да ти ги читаат постовите. Тоа ти се вика применување на знаењата стекнати при едукативниот процес. Гоу он.

Аватри- често со девојки на кои им е затворена устата или покриена со нешто. Уште еднаш потврдува дека потсвесно ги криеш вистинските зборови, чувства емоции. Ок сеа имаш куче..моментална ствар :)
:helou:

Ај и јас на листа да се ставам. Ако има некој заинтересиран нека прави.

Од мене очекувај една анализа до утре,макс. задутре.

Ќе има доброволец фор да ми направи анализа???????????????

Ќе бидее готова за брзо време..

П.С Имаше и некои членови што им ветив анализа ама пробав и не успеав поради тоа што 90% од постовите им беа во играчница...

П.С Имаше и некои членови што им ветив анализа ама пробав и не успеав поради тоа што 90% од постовите им беа во играчница...
треба да се пронајдам во постов? :pos2::pipi:

Aјде јас ќе направам анализа на rock-kate..(како јас ја доживувам како личност)

Епа вака:
На прв поглед дефинитивно со својот изглед неможи да остави никого рамнодушен. Значи изобилува со една необична убавина.
Кога се запознавме некако ми делуваше премногу тивка,ама очигледно знае да биде добар слушател и на некои безвезни разговори.
По постовиве значи шо ги има пишано на посериозниве теми можам да заклучам дека има еден нејзин своевиден филм и не дозволува никој да и го наруши. Сигурна е и цврсто се држи кон она што ќе го каже.
Дури до некој дел од нејзините постови се пронајдов самата себе.
По тоа што повеќе од врмемето на форумов го минува во играчница, а и по топиците шо ги пиши на мсн ми делува како разиграна и откачена личност што е скриена во нејзиниот лик.
Ми се допаѓа тоа што е сигурна во своите ставови.
Исто така од други имам слушнато за неа дека навистина е добро момиче и откачено секогаш тука да помогни на секого.

E сега можда ова кратко беше ама веќе снемав инспирации

a можи некој мене да ми направи анализа ?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom