Прво признајте не, после демаркација!

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
pa kako mislis deka ako potpisat nekoj dogovor nie ce se spasime od mislata ili ideata golema albanija koga zad niv stoi cela evropa i amerika

Aбе во целава ситуација ме зачуди ставот на ДУИ и ДПА, замисли ја поддржаа одлуката на владата за да не се признае независноста на Косово пред да се направи демаркацијата на границите. Ама валда и тоа е некоја договорена замка кој знае...

Сакат да ни продават мадиња за бубрези!:pos2:

Поздрав!

ts, ts, c, c
cel narod, boliden...
demarkacija... c, c, c, c
pa posle ke se priznaelo
:pos2:
debilen narod, debilni politicari
Neli ja gledate demarkacijata vo sred vasiot dvor bre kopuci koja ja napravivte so ramkovniot????

прво знамето нека го сменат, па после за признавање ќе размислиме

Правилата за пазарење се јасни. Прости и познати.

На кого му е зорт да купи, ќе плати.
На кого му е зорт да продаде, ќе даде ефтино.

Кој сака да исполнува услови за во НАТО, ќе слуша што ќе му заповедаат од НАТО...

bravo edonstavno si ja svatil celata rabota:pos2:

More da im ebam majkata albanska na site
:nenene: dete ne bidi tolku emotiven...

pa kosovskata politika e po zrela od makedonskata i toa se dokazuva...
makedonija sekoj den vleguva vo po dlaboka kriza a kosovarite napreduvaat.. ne zaboravajte deka problemot so demarkacijata e nametnat od srbite i toa ne treba da bide bolno za makedonija zosto i vie da bevte vo nivna pozicija prvo ke bravte priznavanje pa posle demarkacija zamislete nekoj vas politicar da potpise so bugarija za promenuvanje na granicnata linija kako ke reagiravte?

inace gi pozdravuvam kosovskite politicari zosto stvarno dokazuvaat zrelost.. :helou: :smir:

јас овде не разбирам нешто...ок не сум посебно загреан за признавање на косово само...кога правиме договор за демаркација, со кого тој договор ке го потпишеме???со влада што не ја признаваме???и воопшто целиот акт на потпишување нели во исто време значи и признавање???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom