Првиот македонски хорор филм

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се гледа филм само ме интересира дали го запазиле секс-хорор правилото --- кој прв има секс прв го убиваат :)))

Повеќето не ги бива за глумење:)

7/10

Приказната е веќе видено, актерите лошо глумеа како мали деца да се но заради музиката давам толку висока оценка. Ме нервираат овие блокбастери вакви, демек хорор и пак среќен крај...

Мене ми заличе ко македонски народни приказни да гледам на стартот :pos: Распуст е добро, се впуштиле во акција :D
Подобро ова, него да седат на фејсбук и да се дебилизираат со глупости...

Јас пијан го гледам видеото и се уплашив кога им скокна со маската оној .. И траката добра е

Браво за децава, за креативноста. Останатото не е битно.

На времето пред некои 10ина години на МТВ гледав еден доста добар Македонски филм се викаше Вампирџии и не траеше многу долго околу еден саат ама јако филмче ... двајца Вампирџии беа едниот беше мајстор Вампирџија(ловец на Вампири) а другиот беше негов помошник/ученик, на крајот тој ученикот/помошникот го касна змија и почина и така заврши филмот, инаку еден куп вампири испотепаа двајцата во разни села низ Македонија !
Мислам дека го има филмот и на YouTube ... пишете со кирилица Вампирџија или Вампирџии ... :icon_mrgr:

На времето пред некои 10ина години на МТВ гледав еден доста добар Македонски филм се викаше Вампирџии и не траеше многу долго околу еден саат ама јако филмче ... двајца Вампирџии беа едниот беше мајстор Вампирџија(ловец на Вампири) а другиот беше негов помошник/ученик, на крајот тој ученикот/помошникот го касна змија и почина и така заврши филмот, инаку еден куп вампири испотепаа двајцата во разни села низ Македонија !
Мислам дека го има филмот и на YouTube ... пишете со кирилица Вампирџија или Вампирџии ... :icon_mrgr:
Ама они бркаа вампири колку што Иван исцелител лечи луѓе така?Шала на страна го памтам и јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom