Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам многу мешате првиот бакнеж со првиот дечко/девојка... мене првата офицјална девојка ми беше во летото осмо за прва година..тоа девојче во бели купаќи..секоја ден го сретнував на базент..си се смешкавме си намигнувавме..за на крај заедно во вода да си пливаме..и така си разменивме бројчиња...коа таа да ти била од скопје..али цело лето беше тука во Велес..2 цели месеца си одевме..потоа незнам зашто се скаравме..ваљда ја усрав нешто..и сеа сме многу добри пријатели!
Лажи лажи лажимеееее, ти то радиш најбољеееееБеше тоа некаде четврто за пето оделение Септември месец..ко ќе ми текне,додека се натокмив да ја залапам,абе у земја пропаднав...Врската ни траеше некаде два месеца (ако уопште можеше да се декларира ко врска),и то...Раскинавме ради тоа шо пред другари кажав дека сум ја драпнал одпозади..Иначе сега немаме два реда маубет пошо е прва курветина у град..(добро де у првите 10 е..)
Исто другар,исто,само испадна курва невидена.Името во песната![]()
јас сеуште не можам да ја заборавамИсто другар,исто,само испадна курва невидена.