Први официјални македонски Хип Хоп награди

• Креатор на темата Креатор на темата Кртот
  • Време на започнување Време на започнување
Ахам, океј. 99% идам јас, па ако те начекам ке се запознаеме. Ке ти се претставам како Шмики од кајгана форум :)

Дил дил , само најди ме у гужва...Ќелава голема глава :D

Жално е што целокупниот шлаг, елита и што и да е...на оваа музика да се собере во едно местенце ко Кастро и да се прослави...зборам од аспект на тоа колкава сцена имаме во таа сфера и колку некој се труди да се развие истата...се надевам дека и вие како и сите останати ќе се пробиете и еден ден овие награди па и што било од друг карактер, ќе го прославувате на саем, плоштад итн...со огромен број на публика!
Се најдобро :wink:

ODLICNO beshe :)

@KrToT - Go imam celiot battle snimeno na telefon so Ognen. Ke go aplaudiram na youtube i ke go stavam ovdeka site da poglednat.

Најдобар дебитант: - HipHopletika
Најдобра продукциска куќа: - DNS
Настан на годината: - Легијата - концерт во МКЦ
Најдобар битбоксер: - КрТоТ & Ognen
Најдобар DJ: - DJ Slave
Најдобар спот: - Recencija - DNS
Најдобра песна: -Ti treba srce - SVP
Најдобар албум - Од Против Сите до Легијата - Легијата
MVP на годината: - Neznam

TOA E TOA!

Едноставно беше НАЈБОЉЕ И НЕЗАБОРАВНО!!!
Легија ...4 награди ... маестрално!
Иначе до Шмики ... најбоље продукција ЌЕЉАИТЕ ГЛАВИ на чело со ПкМ освоија , не ДНС :pos2:

Чекам :)

:медо:

Mhm, utre ke sredam! Dolgo e nekade skoro 20tina minitu i golemo okolu 260mb :)

Едноставно беше НАЈБОЉЕ И НЕЗАБОРАВНО!!!
Легија ...4 награди ... маестрално!
Иначе до Шмики ... најбоље продукција ЌЕЉАИТЕ ГЛАВИ на чело со ПкМ освоија , не ДНС :pos2:

Neznam zaso, mnogu mi bea pretapa tie kjelaite :S

Mhm, utre ke sredam! Dolgo e nekade skoro 20tina minitu i golemo okolu 260mb :)

Neznam zaso, mnogu mi bea pretapa tie kjelaite :S

кељави глави најбоље репрезент мичурин оо :) хехе нема везе бе сите беа топ се восхитувам на настаниве многу ме радува тоа што напредуваме во областа на хип хопот браво момци само напред!

Кељави глави се изгубија у фристајлот, ама ако битно го правеа тоа со срце така да не им замеравам. Секоја чест до Легија и сите останати што земаа награди. Голем минус до оранизаторот за тоа што самите изведувачи плаќале карти што е за греота, и секако отсуството на Грин аут и Струја. Ајде наредна година подобро.
1L

Јас лично за дискографска куќа очекував ДНС или Легија ... ама кога чув дека Кељавиве освоија прво бев зачуден но добро сепак тоа е , највеќе гласови собрале!
А да , фристајлот беше ... прилично смешен посебно кога ПкМ се караше со Организаторот и не сакаше микрофонот да го предаде :pos2:

топ беше се на се и мене ме изнервира тој организаторот што не даваше фристајл да прават овие па го натераа некако а пупе вика еј ако има батл немојте да пцуете фамилии ова она оти ке летаат глави хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom