Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.375
- Поени од реакции
- 12.381
- Локација
- Македонија
- Веб-сајт
- heptagramxi.wordpress.com
Хептаграм немаше да го рече тоа...

И не мисли да каже било што на темава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хептаграм немаше да го рече тоа...

Бонџорно Џурџо,коме стаи?Брат, абе јас сум експерт за религија...
околу љубовта ќе мора сам да се снаоѓаш...
ку’ето на служи само за мочање....

Шо да прам ко сум така неодолив
, па после на некоја собиранка ќе пропаѓате в земја од срам при помислата во каков се контекст сте ме спомнале
Ниееее?Ќе ве замолам да не ме олајавате по форуми, оти вака или така, се ќе дознаам, па после на некоја собиранка ќе пропаѓате в земја од срам при помислата во каков се контекст сте ме спомнале
![]()

Заједно ќе пропаѓаме, јас сум џентлемен, секогаш отварам врати на женки, им плаќам пијалоци и ниосам кондомиЌе ве замолам да не ме олајавате по форуми, оти вака или така, се ќе дознаам, па после на некоја собиранка ќе пропаѓате в земја од срам при помислата во каков се контекст сте ме спомнале
![]()
Ја те олајавам по комшии и шоЌе ве замолам да не ме олајавате по форуми, оти вака или така, се ќе дознаам, па после на некоја собиранка ќе пропаѓате в земја од срам при помислата во каков се контекст сте ме спомнале
![]()

Летко не си го бутај дека шо не му е местото. Синоока да не ја чепкаш, со мен ќе си имаш работа. А нејќеш со мен да си имаш работа.Заједно ќе пропаѓаме, јас сум џентлемен, секогаш отварам врати на женки, им плаќам пијалоци и ниосам кондоми

Да го вадам?Летко не си го бутај дека шо не му е местото. Синоока да не ја чепкаш, со мен ќе си имаш работа. А нејќеш со мен да си имаш работа.
Ако ти е мил.Да го вадам?
Летко не си го бутај дека шо не му е местото. Синоока да не ја чепкаш, со мен ќе си имаш работа. А нејќеш со мен да си имаш работа.
Иначе првата љубофф се мажи и и деца има сега. Она до осмо оди, јас до средно... Абе за неа сам со факултет... Чат пат среќаваме се, она на тутуно оде, јас на орајне... Интересен е живото. Крпен недокрпен како на Сталета Попов.![]()
Ако ти е милоооо, ееем драгоооо...Ако ти е мил.
Заједно ќе пропаѓаме, јас сум џентлемен, секогаш отварам врати на женки, им плаќам пијалоци и ниосам кондоми

Да го вадам?

Ја те олајавам по комшии и шо![]()
Ниееее?
Неееее....со плави очи не се чепкаме. Тие знаат урокливи да бидат. Клетви да фрлаат и потоа, оп лош гангам стајл.....![]()
За клетвите може Луки да ти потврди од прва рака, дали и колку ме бива