Првата vs. Поголемата љубов

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.Bear
  • Време на започнување Време на започнување
Првата љубов не ја ни фатив, мали бевме.
Со поголемата очите ке си ги извадевме да можевме.
Така да си легнав на брашното со средната љубов:)

Брат, абе јас сум експерт за религија...
околу љубовта ќе мора сам да се снаоѓаш...
ку’ето на служи само за мочање....
Бонџорно Џурџо,коме стаи?

Џурџо јас имам предлог.Предлогот мој е,во Италија има недостиг од квалитетни stand-up комедијанти,а ти,ти си Џурџо совршен за таа професија.

Отиди во Милано,Џурџо вклучија твојата бујна фантазија и Милано ќе го освоиш.

:)

Се зависи до тоа дали си спремен да ризикуваш и колку си спремен да изгубиш. Што и да одлучиш, во еден момент сигурно ќе се запрашаш „Што ќе беше ако беше?“. Да ме прашаше некој пред година, сигурно би одговорила дека ако навистина го сакаш партнерот со кој што си, не би ни помислила на друг. Сега не сум толку сигурна. Повеќе фактори се во игра: привремена криза во врската, желба за нешто ново, несигурност... Од една страна, точно е дека ако врската функционирала како што треба, не би се појавиле чувства за друга личност. Од друга страна, пак, не сум сигурна колку вреди да се изгуби нешто што си го градел со години за нешто кое што не си сигурен дека е тоа вистинското (и обично на крај, кога ќе помине почетната фаза на залуденост, се покажува дека не било). Обично баш кога ќе изгубиме нешто,сфаќаме дека ни значело повеќе отколку што мислиме. :rolleyes:

Шо да прам ко сум така неодолив

Ќе ве замолам да не ме олајавате по форуми, оти вака или така, се ќе дознаам:sneaky: , па после на некоја собиранка ќе пропаѓате в земја од срам при помислата во каков се контекст сте ме спомнале:D

Ќе ве замолам да не ме олајавате по форуми, оти вака или така, се ќе дознаам:sneaky: , па после на некоја собиранка ќе пропаѓате в земја од срам при помислата во каков се контекст сте ме спомнале:D
Ниееее?

Неееее....со плави очи не се чепкаме. Тие знаат урокливи да бидат. Клетви да фрлаат и потоа, оп лош гангам стајл.....;)

Заједно ќе пропаѓаме, јас сум џентлемен, секогаш отварам врати на женки, им плаќам пијалоци и ниосам кондоми

Ја те олајавам по комшии и шо :P:LOL:

Заједно ќе пропаѓаме, јас сум џентлемен, секогаш отварам врати на женки, им плаќам пијалоци и ниосам кондоми
Летко не си го бутај дека шо не му е местото. Синоока да не ја чепкаш, со мен ќе си имаш работа. А нејќеш со мен да си имаш работа.

Иначе првата љубофф се мажи и и деца има сега. Она до осмо оди, јас до средно... Абе за неа сам со факултет... Чат пат среќаваме се, она на тутуно оде, јас на орајне... Интересен е живото. Крпен недокрпен како на Сталета Попов. :)

Летко не си го бутај дека шо не му е местото. Синоока да не ја чепкаш, со мен ќе си имаш работа. А нејќеш со мен да си имаш работа.

Иначе првата љубофф се мажи и и деца има сега. Она до осмо оди, јас до средно... Абе за неа сам со факултет... Чат пат среќаваме се, она на тутуно оде, јас на орајне... Интересен е живото. Крпен недокрпен како на Сталета Попов. :)

Море, ти се рече, за орајне акал много не треба. За тутун па ич. Ама гарант са е превртил еднашка уф нивите.
--- надополнето: 25 декември 2012 во 23:50 ---
Ако ти е мил.
Ако ти е милоооо, ееем драгоооо...

Ах, и ти ко опозицијава, кај пропаѓаш,па и мене сакаш надолу да ме повлечеш...не ќе можи, не ќе можи:D
--- надополнето: 26 декември 2012 во 00:04 ---
Да го вадам?

Што ќе вадиш, кога немаш што да ставиш:pos::pos:
--- надополнето: 26 декември 2012 во 00:04 ---
Ја те олајавам по комшии и шо :P:LOL:

А, значи ти си тој што нон стоп дреме кај баба Перса...ја мислев којзнае што праите, а вие ме оговарате, ЛОЛ
--- надополнето: 26 декември 2012 во 00:05 ---
Ниееее?

Неееее....со плави очи не се чепкаме. Тие знаат урокливи да бидат. Клетви да фрлаат и потоа, оп лош гангам стајл.....;)

Како ти убаво знаеш;) За клетвите може Луки да ти потврди од прва рака, дали и колку ме бива;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom