Првата цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Novinarot
  • Време на започнување Време на започнување
Не се сеќавам што цигара запалив првиот пат, ама знам дека тоа се случи во 7-мо одделение.Пред да запалам испив 2 пива се направив сателит и пробав цигара.Чуството ми беше најчудно до тогаш :D Утредента на трезно запалив уште една цигара, и ми беше многу гадна.И решив дека треба да пушам цигари само за викенд, кога се пие.
И испадна дека сега пушам цело време, со мали прекини значи негде околу 2-3 години пушење со прекини.

interesno mi bese koga bev prva godina sredno me ucese edna drugarka.se vikase nate i taka edna po edna i den denesen sum pusac . pusev emte pa partner pa lord a sega brand lite.:)

хмм беше тоа некаде у четврто одделение :) се секавам кога го увлеков првиот дим веднаш ме вивна во облаците :LOL:

Прв пат пробав во 8-мо одделение:)

Во втора средно. И тоа со МТ :cenzura: Малку ми фалеше да се онесвестам. Другарка ми ме разочаруваше дека никогаш нема да се научам, ама јас ја зафркнав 8-| Два дена насамо, цигара врз цигара, и ај сега речи не сум можела, хех! :$

Да знаев дека вака ќе e ич немаше ни да ја запалам .... беше пред повеќе од 10 години на тато му зедов за да видам шо е толку филмот со нив ... lucky strike беше :)

Летото прва година накај втора. Немав појма што правам, натегнав ептен, ја вдишав и ко пламенофрлач исфрлив димот, кашлав две минути. Гревче, бар имаше многу смеење.
--- надополнето: 13 јуни 2013 во 00:41 ---
Летото прва година накај втора. Немав појма што правам, натегнав ептен, ја вдишав и ко пламенофрлач исфрлив димот, кашлав две минути. Гревче, бар имаше многу смеење.

Првпат кога пушев тутун не беше цигата туку всушност беше пура и ужасно беше пошто копиљаци глупи ја увлекувавме а пура не се увлекува.

Трето одделение бев и комшичето над мене две години помал ме вика ај сам сум дома,дој нешто да ти покажам.И искачаме на тераса,вади Лорд,ја пали.А реално и јас имав мерак,уште незнаев да одам се криев под маса со соленка у уста и се преправав дека пушам цигара.:DАли за беља карши терасата на овој живееше една учителка што предаваше у мое школо.И умрената место да се јави на моите кажала на директорот и он се јавил на мајка ми :facepalm:.Јебеш логика битно јадев ќутек со каиш.

Позирав пред огледало.. профил, фаца аииии колку сум јака.. ама само пафкав, ми беше страв да повлечам.. :unsure:

Treta sredno.... navecer kaj 3 saat, stariot imase ostano cigarite u dnevna... I vikam da palam ili ne... Zimanje cigara i vikam aj da ne zasmrdam dnevnava kje idam u wc. Palenje tamu ja ispafkav. Posle toa ekskurzii levo desno, aj da zeam kutija vikam, nema da stanam zavisen... Sea 1 kutija na den minimum...

29 Април 2012 ако не се лажам :)

1989
3269994708_ff80fe1f7d.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom