Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Хм... Првата љубов, онаа прва платонска беше прилично рано и се започна како детска симпатија, но траеше многу долго и прерасна во прва љубов. Но, се беше платонски, значи платонска љубов. Одамна човекот не постои во мојот живот. Немаме никаква комуникација, а кога ја имаме тоа прераснува во Трета Светска Војна, бидејќи кога и да комуницираме, јас и он се расправаме и се караме.Mislam deka nema otvoreno vakva tema pa zatoa ja otvaram
Vasata prva ljubov...na koja vozvrast ja pocuvstvuvavte, kako svativte deka se raboti za ljubov, seuste trae, ja prebolivte, ja zaboravivte...???
Хм... мислам дека не може да станува збор за љубов, ако не си во врска со некој, бидејќи не го знаеш како личност, не можеш конкретно да знаеш каков е во врска, дали сте компатибилни, не можеш да му ги знаеш маните целосно итн.Dali treba da bideme vo vrska so nekogo za da svatime deka se raboti za ljubov ili ljubovta moze da se rodi bez da bides vo vrska so nekogo??
Se nadevam deka me razbravte![]()
Може да станува збор за свиѓање, за ептен големо свиѓање, но за ЉУБОВ - не.
Не мора да значи. Мене кога ќе ми текне за кого све сум плачела, ми се иде да се отрујам или да прснам од смеење.Sto znacat proleanite solzi za nekoe masko??-Deka se raboti za ljubov ili...????
Хм...па често сум се залажувала дека станува збор за љубов, само затоа што постојано сум мислела на некој. Нормално дека кога сме заљубени мислиме постојано на некој, но понекогаш доаѓа до опсесија тој човек да биде покрај нас... Пак ќе речам често се залажуваме дека станува за љубов, но подоцна во животот сфаќаме дека нема врска тоа.I ako nekoj moze-neka objasni koja e razlikata pomegju ljubovta i opsesijata...
Dali ako edna licnost vi e postojano vo mislite znaci deka sme opsednati so nea ili toa ednostavno e dokaz za ljubovta???