- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.202
- Поени од реакции
- 1.943
Mislam deka nema otvoreno vakva tema pa zatoa ja otvaram 
Vasata prva ljubov...na koja vozvrast ja pocuvstvuvavte, kako svativte deka se raboti za ljubov, seuste trae, ja prebolivte, ja zaboravivte...???
Dali treba da bideme vo vrska so nekogo za da svatime deka se raboti za ljubov ili ljubovta moze da se rodi bez da bides vo vrska so nekogo??
Se nadevam deka me razbravte
Sto znacat proleanite solzi za nekoe masko??-Deka se raboti za ljubov ili...????
Jas vo momentot mislam deka ja cuvstvuvam mojata prva ljubov
pa zatoa sakam vasi mislenja t.e. vaseto licno iskustvo...
I ako nekoj moze-neka objasni koja e razlikata pomegju ljubovta i opsesijata...
Dali ako edna licnost vi e postojano vo mislite znaci deka sme opsednati so nea ili toa ednostavno e dokaz za ljubovta???
Postaviv povekje prasanja no mislam deka se interesni za diskutiranje

Vasata prva ljubov...na koja vozvrast ja pocuvstvuvavte, kako svativte deka se raboti za ljubov, seuste trae, ja prebolivte, ja zaboravivte...???
Dali treba da bideme vo vrska so nekogo za da svatime deka se raboti za ljubov ili ljubovta moze da se rodi bez da bides vo vrska so nekogo??
Se nadevam deka me razbravte

Sto znacat proleanite solzi za nekoe masko??-Deka se raboti za ljubov ili...????
Jas vo momentot mislam deka ja cuvstvuvam mojata prva ljubov
pa zatoa sakam vasi mislenja t.e. vaseto licno iskustvo...I ako nekoj moze-neka objasni koja e razlikata pomegju ljubovta i opsesijata...
Dali ako edna licnost vi e postojano vo mislite znaci deka sme opsednati so nea ili toa ednostavno e dokaz za ljubovta???
Postaviv povekje prasanja no mislam deka se interesni za diskutiranje

Mi trebase dosta vreme da prebolam ama vremeto leci se, neli :wink:
), се гушкавме, се држевме за рачиња, се лапавме