Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Во кој град е Факултетот за детективи и криминалистика? Во Охрид или Скопје?

Во Скопје знам оти има. За Охрид, дали има дисперзирана настава, незнам.

Книга за Вовед во организација на компјутери, дури во ноември.

Damn. :(

Hint:

Момци и девојки, земајте си ги оценките на време (7 дена по објавување на резултати) да не плаќате додатни пенали (620 денари од оценка).
Мене ме шетаат веќе 7 дена и покрај тоа што платив казна за 6 оценки и ми го одложуваат дипломирањето ден за ден :/
А логично е дека со пријавувањето на испитот плаќате за оценката, самиот испит и нормално потписот на некои од тие пезевенците, ама ајде де, дури има овци ќе има и стрижачи или како и да беше :icon_lol: Башка и кога веќе имаме електронско досие, зошто па да трчам да го полнам индексот со оценки...и така бабите не ми се овде, за да ми го полнат со еуриња.

Izrabotuvanje na magisterski trudovi,diplomski,seminarski i strucni trudovi.Vie samo izberete tema se drugo e nasa zadaca.
Pobarajte pomos po site predmeti so koi imate problem.Casovi vo grupa ili individualen pristap.
Ajde zaednicki da go olesnime studiranjeto :)
Tel:071/990-500
mail: vidraschool@gmail.com

^Whatever...

Има некои кајганџии што се прва година информатика?

Што е ова гледам на вести ги ругаат Европски и МИТ ,,ахх тој Велија и Фиат Пунто си праат монопол :pos:

Аха, имаше нешто ама не гледав. Може некој да објасне за што се случувало? :)

Аха, имаше нешто ама не гледав. Може некој да објасне за што се случувало? :)
Епа Велија Рамковски, сватот на Фијат Цановски прави антикампања на ЕУРМ, а аналогно на тоа прави кампања на ФОН, така да нема дилеми, може секој да свати дека торбешите сакаат да си направат реклама:toe:

Епа Велија Рамковски, сватот на Фијат Цановски прави антикампања на ЕУРМ, а аналогно на тоа прави кампања на ФОН, така да нема дилеми, може секој да свати дека торбешите сакаат да си направат реклама:toe:

Јас студирам на МИТ како што можам да приметам ФОН се плаши од 400-500 студенти конкуренција :pos: наводно не бил акредитиран.
Па не сум будала да се запишам на факултет без акредидација?!?!

Си мислат дека народов е прост и неможе да свати која им е поентата...:smir:

Колоквиумска недела... :/

Good luck to all. :p

дечки.. јас ке одам информатички смер.. сеа дали може некој да ми помогле во споредба со европски универзитет и фон.. незнам за каде да се одлучам.. акредитација слушам 2та имаат.. барем додипломска.. искуства од 2та факултети и слично?:)

2 и пол месеци студирање... едно мало review, за факултетот по информатика...

- Професори... 3/5.. Можам да кажам дека сум апсолутно задоволен од 3ца професори, и да те насмеат, и убаво објаснуват, и новости/историја за развивањата на некои работи кажуват, а другите 2... катастрофа поголема не може да се случи. Немам апсолутна мотивација да ги учам тие 2 предмети (да не кажувам имиња).

- Асистенти... презадоволен, објаснуват како се одвиваат работите, материјалот го прават полесен и поинтересен, браво.

- Студенти, конкуренцијата е ... незнам... Има добри типчиња, ама едвај се бројат на прсти. Ни рекоа дека сме 51... Од тие 51, дали 15 преку сила можам да ги сметам за конкуренција, другите, ох брее... Глупо е кога нема натпреварување во групата, кој од кој подобар да излезе. Едноставно губаш желба за повеќе учење.

- Тоа што се учи... Основата сега за сега. Задоволен сум од тоа што го учиме, иако мислам дека треба уште МНОГУ да не стегнат, за да се виде кој е дојден да научи, а кој да зема диплома.

Дали го згрешив факултетот... Незнам, се во свое време.

Бај д веј, има некои информации за пракса за време на зимскиот распуст?

2 и пол месеци студирање... едно мало review, за факултетот по информатика...

- Професори... 3/5.. Можам да кажам дека сум апсолутно задоволен од 3ца професори, и да те насмеат, и убаво објаснуват, и новости/историја за развивањата на некои работи кажуват, а другите 2... катастрофа поголема не може да се случи. Немам апсолутна мотивација да ги учам тие 2 предмети (да не кажувам имиња).

Да погодувам... Ристо Христов?

Да погодувам... Ристо Христов?

Не... Ај ќе кажам, да видат каква е реалноста другите... Здравко Стојаноски (Математика 1) и Томислав Џеков (Вовед во организација на компјутери). Ако не се асистентите, отидовме во неповрат.

Зимскиот распуст ќе треба целиот материјал повторно да го минам, да бидам сигурен дека го имам научено. Чекам да заврши семестарот да седнам да си учам на раат, овде во станот во Скопје не можам ништо да научам...

Да ти ... глупиот студентски "живот".

Не... Ај ќе кажам, да видат каква е реалноста другите... Здравко Стојаноски (Математика 1) и Томислав Џеков (Вовед во организација на компјутери). Ако не се асистентите, отидовме во неповрат.

Зимскиот распуст ќе треба целиот материјал повторно да го минам, да бидам сигурен дека го имам научено. Чекам да заврши семестарот да седнам да си учам на раат, овде во станот во Скопје не можам ништо да научам...

Да ти ... глупиот студентски "живот".

Здравко Стојаноски ми предаваше статистика на мене и не можам баш пофални зборови да кажам за неговото предавање. Да не беше асистентот немаше да го научам и положам предметот.

А Ристо Христов што го спомнав, не знам дали ти предава сега, Информациони технологии слушав кај него и можам да кажам дека ептен тапа му беа предавањата. Да не спомнувамм дека моравме само теорија да учиме и ништо корисно не научивме... А имам и неколку другари на информатика кои исто така се жалат од него.

Ти на ЕУРМ си запишан? На кој факултет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom