Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И пак нема стипендии за оние кои се втора или трета година...![]()
За ова стипендиите на Европски..Има некое тестирање или?Како може да се аплицира и како се врши изборот знае
ли некој?Поззз:smir:
Мислам дека ова важеше само за саем. Тие што се запишаа додека траеше саемот добија стипендија, т.е. попуст од 500 евра.
нема тестирање. единствено треба да одиш и да носиш некоја пара нормално
можеш уште сега да се запишеш, ако не си завршил средно. носи ги свидетелствата од прва до трета. друго не памтам шо ми бараа лани
Би сакал едно прашање околу акредитацијата на Европскиот универзитет, дали е државно акредитиран, односно дали дипломите се признати во рамките на нашава држава?
Би сакал едно прашање околу акредитацијата на Европскиот универзитет, дали е државно акредитиран, односно дали дипломите се признати во рамките на нашава држава?
Па ја би рекол дека акредатицијата и дипломата не е толку битна колу што е битно тоа каков човек ќе искочиш од било каде.
Па ја би рекол дека акредатицијата и дипломата не е толку битна колу што е битно тоа каков човек ќе искочиш од било каде.
Ај јас да прашам нешто, значи одкако ќе завршиш, се стекнуваш со диплома за завршено високо образование (прв степен на студии), прашањето ми е дали ова е VII ili Vi степен.:smir:
Секако дека е така, меѓутоа прашањето ми беше дали ако се запишам на Европски универзитет, по завршувањето на студирањето и стекнувањето на одредено занимање/професија ќе можам да барам работа со знаење дека поседувам државно призната диплома. Дипломата не те прави паметен човек, но подобро да ја имаш (респектирана и призната), отколку да ја немаш.