Прв приватен универзитет - Европски универзитет

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
mans се преучи многу за 2 години:pos:

Добредојде и од мене, убаво да ти поминат студентските денови, а тука верувај најубаво ќе ти поминат, се што треба да знаеш ќе знаеш и супер ќе ти е.

mans се преучи многу за 2 години:pos:

Добредојде и од мене, убаво да ти поминат студентските денови, а тука верувај најубаво ќе ти поминат, се што треба да знаеш ќе знаеш и супер ќе ти е.

Па не се преучив де, ете го одговорот :baeh:

кој од вас ќе ми даде тура низ универзитетот?
се запишав на банкарско-финансиски и даночен менаџмент
и стан си најдов во буњаковец.
абе за мерак.
едвај чекам да почнам
Welcomeee:)јас сум на тој смер сега ќе сум втора не ми беше ич тешко учев повеќе пред колоквиум и пак постигнував и имав 10 и 9 најмногу се шетав ама кога учев озбилно си ја фаќав работата.Само немој многу да очекуваш да си правеш филмови така онака:helou:оти не е баш како што се зборува на ТВ ќе видиш сам во главно јас сум задоволна само што многу пари ти зимат семинари,картички па разни други глупости ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:Ако ти треба нешто да прашаш тука сум.Позззз

Има ли некој кој ќе се запишува на стоматологија на Европскиот?

Welcomeee:)јас сум на тој смер сега ќе сум втора не ми беше ич тешко учев повеќе пред колоквиум и пак постигнував и имав 10 и 9 најмногу се шетав ама кога учев озбилно си ја фаќав работата.Само немој многу да очекуваш да си правеш филмови така онака:helou:оти не е баш како што се зборува на ТВ ќе видиш сам во главно јас сум задоволна само што многу пари ти зимат семинари,картички па разни други глупости ама семинар не с еиспушта најубаво е:baeh:Ако ти треба нешто да прашаш тука сум.Позззз

благодарам на поддршката нинанајна

планирам вредно да си учам, а ако се расипам...
отидов јабана :pos2:

Еј ај некој поупатен да ми одговори, но само ако се сигурен дали навистина ов оваа година ќе започне со работа и Факултетот за Стоматологија на Европскиот универзитет, и дали се опремува нешто?

Се очекува успешен старт за тој факултет, се опремува просторот на печатница Цетис и таму ќе се изведуваат вежбите. За подетално јави се на студентски и прашај, бројот ќе го најдеш на интернет страната на Универзитетот.:helou:

Aлкохол и ебење секоја вечер.

Зависи кој како го подразбира тоа, не мора да навредуваш на мене ми е најубаво оти сите сме заедно се дружиме и повеќе можеш да се запознаеш а има такви кој само заради тоа одат со го кажа

Не сакав да навредам некого. Океј, има и такви што пијат Цедевита и играат карти по собите.

Не сакав да навредам некого. Океј, има и такви што пијат Цедевита и играат карти по собите.

мхм.. да си викаат професори :)

мада и они имаат по една асистентка за керела праење :)

Не мора тоа цинички да го кажеш пијат цедевита и играат карти не се само тоа прави има еден куп добри работи шо може да се прават да си поминеш најубаво, знам дека има секакви пред мои очи сум гледала шо се правеа кураванте и после ко ќе се вратат во Скопје како ништо да не било

Па нели има такви, ете викаш пред твои очи. Зошто да не го кажам цинички тогаш? Ако не се пронаоѓаш меѓу таквите, незнам што се буниш.

Нема тема за ФОН, па да прашам овде, учи некој од форумов на ФОН?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom