Прв ден граѓанска непослушност!

• Креатор на темата Креатор на темата scary
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно е што голем број од мрднативе (и тие што ги подржуваат) не знаат ни да објаснат што е тоа граѓанска непослушност, а демек во пракса ќе го правеле тоа. Си вртат терминологија како што ќе им текне, научиле термин и го гракаат наоколу бе да знаат што е. Истото се случи со терминот "антиквизација", "политичка изолација" итн.

Фала за видеото! :D Ме насмеа после доста стресен ден, и од идиотската ситуација претходниве два дена што се одвиваше :).

Ја прееска го остаив лифтот отворен, башка сеа ќе идам до Кам и ќе влезам на вратата што е за излез. Анархија бе бачко!
ако си за секс на забрането јавно место пиши на ПП ... да ја рушиме власта !!!!

ако си за секс на забрането јавно место пиши на ПП ... да ја рушиме власта !!!!

Ако сте за тројка, Call me :pos:да бидеме барем до крај граѓански непослушни

Во средното училише Корчагин во Скопје долго време владее анархија и никој не превзема ништо,учениците не ги враќаат столчињата на своите места,по завршувањето на наставата шкртаат по таблата со креди,а исто така и ги крадат кредите и многу други злонамерни работи кои не доликуваат на такво средно училиште со таков углед.

:)

Васиљ : "Ќе се возам шверц. Е сеа не знам...
...дали тоа е државна непослушност или ебана безпарица?"

Да се кандидира дечково одма го гласам. :)

Јас ќе земам сам ќе си внесам оценки у индекс за тие неколку предмети шо треба да ги доисположам до крај !
А утре им идам и одма има тубата со дилпомата да ми ја дадат , инаку ќе им ги испофаќам рачките на вратите на професорите со мокра рака !!!!!!

На никој не му текна дека имаме дозвола и на форумов да бидеме непослушни.

Уааа Acid ,доле администрацијааааа.....сега ќе ја рефреширам страната по 120пати во минута,па ќе видите која е нашата непослушност.

p.s за останатите кој ќе ни се приклучат во непослушноста,можете да бидете непослушни со неставање на запирки или големи букви!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom