Прв бакнеж

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Mojot prv baknez bese na Valentines Day vo la fabrique so eden decko sto go vodov togas i nikad vise.... a mislam deka ja varase devojkata so mene..... romanticno neli;-)))) i ne go pamtam voopsto kako nesto wow.... baknezite sto sledea potoa mi ostavija pogolem vpecatok

Првиот бакнеж ми беше во седмо одд.Требаше да се видам со него и се шетавме покрај езеро,си правевме муабет и на пристаниште седнавме.Јас станав да си одам и тогаш таман да се поздравиме бидна првиот бакнеж...И не ми беше баш нешто посебно...:D

E mnogu interesno :) prv baknez na 12 godini kako da brkash ovoshje u chasha voda,... Kako i da e poubavo e da se pametat prvite baknezi koga navistina si osetil neshto na levata strana i u stomakot, a ne nekoe ligavenje. Se sekavam na site prvi baknezi duri i na devojkata so koja odev samo 3 chasa.

prviot baknez mi se sluci vo process na pocetok na 7mo.tipot valjda me svigase mn zs me molea 3 nedeli da se smuvam so nego.i ajde dobro se soglasiv.drugarka mi me odvlecka i turna kon nego.se poglednavme i se zalapavme.prvo ne bese kojznae sto no potoa se bese ok.vo meguvreme ne kazavme ni zbor,no posle se bese ok i jas si ostanav drugarka so nego.prviot baknez mozebi ne se sluci mn romanticno no definitivno ke go pamtam kako eden od najslatkite baknezi sto sum gi imala:wub:

Првиот Бакнеж????

Значи така:
Кога ви бил првиот бакнеж?
И
од ЉУБОВ или ЉУБОПИТСТВО????

Не сум сигурен дали има уште ваква тема нели оти форумот се врати во "минатото":toe:

^MooN_RideR^ напиша:
Значи така:
Кога ви бил првиот бакнеж?
И
од ЉУБОВ или ЉУБОПИТСТВО????

Не сум сигурен дали има уште ваква тема нели оти форумот се врати во "минатото":toe:
Пред три години со дечко ми!

Кога беше не знам точно ама знам дека бев 8 одд и седев со неа а другарине заминаја и таа ме фати за вилица и ...kiss
првиот пат ми беше ептем чудно

Во секој случај беше убав и сладок, ама и краток. Се случи спонтано и неочекувано и првата мисла што ми прелета низ мозокот беше - еве гооооо...

Одамна беше, некаде 5то - 6то одделение, зад школо. Еее, детска работа.... Сепак убаво беше:smir:

Па и не беше нешто посебно... Набрзина се случи, спонтано и без да очекувам. На Нова година од еден дечко, да го наречаm "голем фраер" во тоа време- макар што не е :) Многу сакав бакнеж од тоа дете и ми се исполни желбата, ама како што реков не беше нешто посебно, речиси и не го осетив- се збунав и се тргнав :):):):):) Можеби не беше со некои силни чувства и затоа. А оние што беа со чувства... е тие се за паметење! :):):):):)

Уффффффф кога ќе ми текне колку само ми се згади :pos:Бев седмо одделение,он прва средно.Братучетка ми ме натера да излеземе заедно у парк со него и со дечко и,и едно време не оставија сами.Седнавме на една клупа а ја вознемирена пошо поим немав што треба да правам.Срамотилоци!Тргна он да ме пољуби али кога му го осетив јазикот се тргнав :pos::pos:Се видовме после тоа два пати,и толку.На ова баш и нејќам да се сеќавам,ама има еден бакнеж што и ден денес го осеќам,никогаш нема да го заборавам

Prviot baknez? :) interesna tema :) bese krajot na 4to negde posle 10 juni koa se raspustivme :) Ace se vikase deteto, od moe maalo i stalno se sobiravme u skolski! pozadi skoloto imase edna stara, nedogradena kuka i otidovme tamu :) sve bese ok, ne sedevme ni pola saat i izlegovme posebno za da ne doznaat drugite deca :pos: TABU TEMA ni bese toas :) a so e najinteresno, posle baknezot "go sakav" :pos: sea koa i da se potsetime na toa so Ace se gazime od smeenje :pos:

10 godini.. 4to odd.. ili 5to.. taka neso.. I mi teknue samo deka se osekav ko da me lizelo kuce posle toa i se brisev 15 minuti.. Bese leto.. I mislam deka da me lizese kuce pomalce mokro ke se osekav :)))))))) Toa zs prvpat.. Sea ama bas ICH ne mi smeta toa hihihihiihihihi :))))))))))

Со Тони швабата,у 4-то одделение.Онака,детски,невино.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom