Мистичен
Човек
Само што Пиринска Македонија е дел од македонска држава, а жителите се оние Македонци кои ги негирате.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Само што Пиринска Македонија е дел од македонска држава, а жителите се оние Македонци кои ги негирате.
Мистичен напиша:Јас мислам дека Бугарија допрва ќе почне да јаде шлаканици за непочитување на правата на малцинствата и затоа одвај чекам да влезе во ЕУ, ќе биде весело тогаш!![]()
Мистичен напиша:Па нормално нема да чуеш кога им се собирате и ги напаѓате со стапови, нели?![]()
protivpropaganda напиша:Дали некој знае од каде се поттикнати овие ново повампирени активности против нас? Кој тоа ги плаќа?
Одговорот може да се најде во прашањето кој тоа има најмногу да изгуби од постоењето на македонците?
Одговорот, се подразбира е:
ГРЦИЈА
Грци, грчки платеници и локални будали, будали кои и мајка би си продале само заради можноста да лижат грчки чмар.
Најмногу од се` ме нервира фактот што грците го дупат цел Балкан, сите балкански народи без исклучок, а тој Балкан вели извини што ти вртам грб шефе.
petrichanec напиша:protivpropaganda напиша:Дали некој знае од каде се поттикнати овие ново повампирени активности против нас? Кој тоа ги плаќа?
Одговорот може да се најде во прашањето кој тоа има најмногу да изгуби од постоењето на македонците?
ГРЦИЈА
Грци, грчки платеници и локални будали, будали кои и мајка би си продале само заради можноста да лижат грчки чмар.
Најмногу од се` ме нервира фактот што грците го дупат цел Балкан, сите балкански народи без исклучок, а тој Балкан вели извини што ти вртам грб шефе.
Това не са дејствија против вас, а претенции на вашата д'ржава за нес'штевуствашто малцинство, изразени от нејнија посланик. Прод'лжение на ср'бската политика от југославско време.
Омовците ние ги считаме за родоост'пници и платени ср'бски мекерета. Преди години взимаха пари от југославското посолство да подд'ржат гробове на ср'бски војници на софијските гробишта.
Г'рција нјама ништо обшто с таја работа.
protivpropaganda напиша:petrichanec напиша:protivpropaganda напиша:Дали некој знае од каде се поттикнати овие ново повампирени активности против нас? Кој тоа ги плаќа?
ГРЦИЈА
Това не са дејствија против вас, а претенции на вашата д'ржава за нес'штевуствашто малцинство, изразени от нејнија посланик. Прод'лжение на ср'бската политика от југославско време.
Омовците ние ги считаме за родоост'пници и платени ср'бски мекерета. Преди години взимаха пари от југославското посолство да подд'ржат гробове на ср'бски војници на софијските гробишта.
Г'рција нјама ништо обшто с таја работа.
Без да ми одговориш на прашањата да не ми се обраќаш, јасно!
Немаш човечки кредибилитет за тоа ниту пак потребното знаење.
Кредибилитетот ќе го стекнеш откако ќе ги одговориш соодветно прашањата кои ти се поставени.
Мистичен напиша:А зошто тебе те нервира па толку и ти создава паника ако ги нарекол македонско малцинство?