Провокации

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
интересно
провокација
психопатологија
хемија
љубов

Da,da provociram i toa kako, ama samo koga stvarno mi e dojdeno do toa, no bez da se izleze od granicata-nadvor od normala:baeh::baeh::baeh:
Pagam mn lesno na provokacii, no vo pogolemiot slucaj i vrakam so pogolema mera, se lutam, ama ubavo e toa so skoro mi minuva:wink:

ma kakvi provokaciii ...kolku i da se trudat samo ke mislat deka uspeale a ustvari.......edno golemo HA HA ..ne dosvoluvam nikoj da me vidi padnata na dno ..a nema ni da uspee da me donese do toj stepen ..pozz do tie takvite:baeh::nenene:

provociram sekako. na zaebancija, na ozbilno...
sarkazam do koske...
sekogas i vo sekoe vreme.

ponekogas i cinizam...
zavisi, po potreba

не провоцирам али сакам добар сарказам...и не се лутам кога луѓето “маат“ сарказми на мене...јас го сваќам како шала, се надевам дека и тие...

али не твр и навредлив сакразам онака малце...

ОООООООО ме погодивте со темава лелеле како провоцирам јас. Обично на шала на смеа не влегувам некои провокации да испадне после раскол, повеќе ги провоцирам од женскиот пол зошто могу ми се интересни кога се нервираат и во момент им текнуваат некој интересни клетви со обид да преќинам ама сепак задоволството е мое.

:helou:Не сакам провокации и не провоцирам. Ми се случувало кога сум сакала некого нешто да опоменам, да не кажам директно ,туку преку нешто др. као личноста треба да се сети .голема глупост, бидејки лугето тоа го сваќаат како иронија и нема прав ефект .Сега се трудам да бидам директна ако особата го поднесува тоа, или се воздржувам од коментар.:smir:

Провоцирам и интересно ми е...Сакам и кога ме провоцираат ама не успеваат во тоа..А ако успеат,а се случило и тоа,поубаво да не ми се наоѓаат во близина...

не провоцирам и мразам да ме провоцираат,не сум избувлива,имам челични нерви,ама се лутам,брзо ми мине,но ако ме погоди провокцијата,може и насрце да се ја стаам и да ми се насолзат очичките!

Љубите ли да провоцирате?
Во друштво, на шала или пак на некого на кого му мислите лошо и барате повод за караница. :)

И уште едно прашање, дали лесно потпаѓате на провокации?
Лесно запаливи материи, кои и на најситна провокација реагираат премногу импулсивно или имате челични нерви и ништо не може да ве испровоцира... и така.

Повелете.
Па да лесно сум запаллива,, така да паднав и на твоја провокација но секако дека не вредеше...
Инаку на никого не му мислам лошо така да нема зошто да барам повод за караница......:vozbud:
Сепак попаметнот попушта нели,,така да и јас обично го правам тоа на крајот и така завршува се...Сепак некои луѓе не се вредни за да трошиме нерви на нив нели?????????

Па да лесно сум запаллива,, така да паднав и на твоја провокација но секако дека не вредеше...
Инаку на никого не му мислам лошо така да нема зошто да барам повод за караница......:vozbud:
Сепак попаметнот попушта нели,,така да и јас обично го правам тоа на крајот и така завршува се...Сепак некои луѓе не се вредни за да трошиме нерви на нив нели?????????

Принцес добро де до толку запалива не може да си не зезај. Ај да си помала ама сега па толку да се провоцираш. Ај јас како мал да ми кажеше прат ми младен сељак одма леташе папуча кај него у глава и после го папав од него ама многу ме провоцираше сеа си се навикнав и одолевам. А тоа што провоцирам обично е за некој смешни грешки што ги направиле моите другари/ки и малку да ги потсетам на тоа да ги потпалам ама не у смисол да паѓаат у кома да ме псујат и слично колку да почне малку да скока да се фаќа за глава и после прекинувам. ХЕХЕ еве една провокација на шала ова :baeh::nesum:

Сакам да нервирам некој , многу ми е смешен некој кој се нервира јас го провоцирам на шала ... (жалче) :pos2:

Провоцирам.Некогаш зашто ми е мерак,а друг пат за кавга.Најчесто тоа се случува кога ми е прекиснато од таа личност.
И да се провоцирам.Порано бев повеќе избувлива , но научив да се контролирам и да не избувнувам премногу.Сега одговарам умерено на провокациите,смирено,смислено.Така уште повеќе се провоцираат.

Еј па и ти одма ме фаќаш за збор..Обично не сум таква ама зависи од расположение:vozbud:.....али денес сум расположена така да не се плаши :pos2::pos2::pos2:

Добро де вредеше да се обидам.

Ne sum provokator a koga nekoja tema mi e omilena i nekoj slusam deka mi ide kontra mozam da se sptorivstavam i kazuvam moe mislenje nervi imam da slusam da slusam ama ako ne drzi pleskam se i kazuvam kako e :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom