ZA DA SE CUDAT PROVINCIJALCITESTVARNO ZOSO E VO POLITIKA TEMAVA POZZ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ZA DA SE CUDAT PROVINCIJALCITESTVARNO ZOSO E VO POLITIKA TEMAVA POZZ.
DRUZE OVA E ZARADI ZBUNITI NEPRIJATELJATONI NE MI LICI TEMAVA ZA VO POLITIKA TUKU ZA VO OPSHTI RABOTI ILI CHEK DIS AUT
Стварно не збуни жити тебе!:nesvest::nesvest::nesvest:DRUZE OVA E ZARADI ZBUNITI NEPRIJATELJA
Попрост пост немам прочитано на форумов, фала што ме изнасмеа:pos2::pos2::pos2:STO MISLITE ZA NEVINITE PROVINCIJALKI STO SE DOJDENI VO SK DA SE MAZAT I ZA NIVNITE SOSELANI KOI SE TUKA NA FAX, A SEPAK PLUKAAT PO NASEVO SKOPJE,ZA GUZVATA I HAOSOT STO NI GO PRAAT I DUPLO POMALA PLATA OD NORMALNATA STO RABOTAT,SAMO DA OSTANAT I DA ZIVEAT TUKA A SEPAK NE MRZAT OD DNOTO NA DUSAVA NAS "SKOPJANNISCAVA".VE MOLAM EDNO KRATKO REZIME.FALA ODNAPRED![]()
braos be druze askol sum.alal vera za izjavavaдеппорт во матичните држави!!!! Скопје на скопјаните,земјaта на земјоделците!!!!![]()
deka nisi odavde zatooo te iznasmeavПопрост пост немам прочитано на форумов, фала што ме изнасмеа:pos2::pos2::pos2:
STO MISLITE ZA NEVINITE PROVINCIJALKI STO SE DOJDENI VO SK DA SE MAZAT I ZA NIVNITE SOSELANI KOI SE TUKA NA FAX, A SEPAK PLUKAAT PO NASEVO SKOPJE,ZA GUZVATA I HAOSOT STO NI GO PRAAT I DUPLO POMALA PLATA OD NORMALNATA STO RABOTAT,SAMO DA OSTANAT I DA ZIVEAT TUKA A SEPAK NE MRZAT OD DNOTO NA DUSAVA NAS "SKOPJANNISCAVA".VE MOLAM EDNO KRATKO REZIME.FALA ODNAPRED![]()
IZVINI OVA ZA KOPCEVO NEZNAEV DEKA IMA TAKVO.KAKO RECE SE VIKA KAPS LJOK I SO SE PRAELO SE STISKALOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.E FALA ZA PRIMEDBAVAAИнаку има едно копче на тастатурата се вика ''CAPS LOCK'' AKO NE SI 4UL DO SEGA![]()
IZVINI TI NE NI MOZES DA BIDES SKOPJANEC A I NIKOJ NE TE NI NUDIблагодарение на вакви како тебе среќен сум што не сум скопјанец...
SKOPJE SE GRADI SO VASI PARIIIIIА за тоа зошто некои остануваат во Скопје, ќе се јавиш во владата на Република Македонија и ќе прашаш зошто се развива само Скопје, а не се инвестира ништо во другите градови.
Се надевам дека ќе знаат да ти одговорат
Ти ако си скопјанец јас го сечам, кој знае од кое село од мариово се дојдени твоите.IZVINI TI NE NI MOZES DA BIDES SKOPJANEC A I NIKOJ NE TE NI NUDI
Чим се гради со пари од провинција, секој може да остане и да живее во СкопјеSKOPJE SE GRADI SO VASI PARIIIII
DRUZE BLISKU SI DO VISTINATAДруже, а да не ти раскина тебе вечерва некоја провинцијалка шо си олку нанервиран?
Чисто онака, ме интерсира?
Не збори...и невина ти рече дека е? И` поверува? Ц, ц, ц,...лажги едни сељачки...
ALI PRIVREMENO NE ZAUVEK.KAKO U LJUBLJANA STO EТи ако си скопјанец јас го сечам, кој знае од кое село од мариово се дојдени твоите.
Од кога се расели цело Мариово, се наполни Скопје:pos2:
Чим се гради со пари од провинција, секој може да остане и да живее во Скопје
DRUZE BLISKU SI DO VISTINATA
DRUZE BLISKU SI DO VISTINATA
ALI PRIVREMENO NE ZAUVEK.KAKO U LJUBLJANA STO E