Провинцијалци

• Креатор на темата Креатор на темата tonialfista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
capslock.jpg

STO MISLITE ZA NEVINITE PROVINCIJALKI STO SE DOJDENI VO SK DA SE MAZAT I ZA NIVNITE SOSELANI KOI SE TUKA NA FAX, A SEPAK PLUKAAT PO NASEVO SKOPJE,ZA GUZVATA I HAOSOT STO NI GO PRAAT I DUPLO POMALA PLATA OD NORMALNATA STO RABOTAT,SAMO DA OSTANAT I DA ZIVEAT TUKA A SEPAK NE MRZAT OD DNOTO NA DUSAVA NAS "SKOPJANNISCAVA".VE MOLAM EDNO KRATKO REZIME.FALA ODNAPRED:tapp::toe:
Попрост пост немам прочитано на форумов, фала што ме изнасмеа:pos2::pos2::pos2:

А за тоа зошто некои остануваат во Скопје, ќе се јавиш во владата на Република Македонија и ќе прашаш зошто се развива само Скопје, а не се инвестира ништо во другите градови.
Се надевам дека ќе знаат да ти одговорат

STO MISLITE ZA NEVINITE PROVINCIJALKI STO SE DOJDENI VO SK DA SE MAZAT I ZA NIVNITE SOSELANI KOI SE TUKA NA FAX, A SEPAK PLUKAAT PO NASEVO SKOPJE,ZA GUZVATA I HAOSOT STO NI GO PRAAT I DUPLO POMALA PLATA OD NORMALNATA STO RABOTAT,SAMO DA OSTANAT I DA ZIVEAT TUKA A SEPAK NE MRZAT OD DNOTO NA DUSAVA NAS "SKOPJANNISCAVA".VE MOLAM EDNO KRATKO REZIME.FALA ODNAPRED:tapp::toe:

благодарение на вакви како тебе среќен сум што не сум скопјанец...

Инаку има едно копче на тастатурата се вика ''CAPS LOCK'' AKO NE SI 4UL DO SEGA :)
IZVINI OVA ZA KOPCEVO NEZNAEV DEKA IMA TAKVO.KAKO RECE SE VIKA KAPS LJOK I SO SE PRAELO SE STISKALOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAA.E FALA ZA PRIMEDBAVAA

Друже, а да не ти раскина тебе вечерва некоја провинцијалка шо си олку нанервиран?

Чисто онака, ме интерсира?

Не збори...и невина ти рече дека е? И` поверува? Ц, ц, ц,...лажги едни сељачки...

благодарение на вакви како тебе среќен сум што не сум скопјанец...
IZVINI TI NE NI MOZES DA BIDES SKOPJANEC A I NIKOJ NE TE NI NUDI

А за тоа зошто некои остануваат во Скопје, ќе се јавиш во владата на Република Македонија и ќе прашаш зошто се развива само Скопје, а не се инвестира ништо во другите градови.
Се надевам дека ќе знаат да ти одговорат
SKOPJE SE GRADI SO VASI PARIIIII

IZVINI TI NE NI MOZES DA BIDES SKOPJANEC A I NIKOJ NE TE NI NUDI
Ти ако си скопјанец јас го сечам, кој знае од кое село од мариово се дојдени твоите.
Од кога се расели цело Мариово, се наполни Скопје:pos2:

SKOPJE SE GRADI SO VASI PARIIIII
Чим се гради со пари од провинција, секој може да остане и да живее во Скопје

Друже, а да не ти раскина тебе вечерва некоја провинцијалка шо си олку нанервиран?

Чисто онака, ме интерсира?

Не збори...и невина ти рече дека е? И` поверува? Ц, ц, ц,...лажги едни сељачки...
DRUZE BLISKU SI DO VISTINATA

Ти ако си скопјанец јас го сечам, кој знае од кое село од мариово се дојдени твоите.
Од кога се расели цело Мариово, се наполни Скопје:pos2:

Чим се гради со пари од провинција, секој може да остане и да живее во Скопје
ALI PRIVREMENO NE ZAUVEK.KAKO U LJUBLJANA STO E

DRUZE BLISKU SI DO VISTINATA

Чекаај...сакам да пробам дали сум видовит...

Се попали на неа, ти ја фалеа другарките нејзини (исто провинцијалки), и се пушташе, ама она те одјеба ради провинцијалец? Така?

Леле леле...речи ми дека е така...

Да им ебем провинцијалките бе...све курви. А, шо викаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom