Протести во Русија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
gi fana i niv krizata...skoro poveketo od ruskitemilijarderi osiromasea....sto

pak so narodot...no interesno mi e toa sto vo vladivostok imalo i portreti na stalin i lenin????dali oni patat po niv ko nekoi kaj nas za tito????:smir:

Путин оди си,а тој имат 70 % позитивен рејтинг.Се заебал Каспаров и неговата дружина...:pos2:

Ќе ги секнат за 2 дена,не е Грчка ова,се знае тука кој е закон и дека тој треба да се почитува

Ako cenatata na naftata padne pod $70 odredeno vreme, kje mu se smeni rejtingot. Mozhe da se znae koj e zakon, no kje ima (politichka) cena.

Vopshto ne e naivno da ja bazirash ekonomijata na nafta, togash si politichki zalozhnik na se i seshto.

Америка ја зајакна Русија, Америка може и да ја сруши Русија. Пак :)

Грешка на Путин и Русија е тоа што ја продава нафтата за долари,далеку подобро ќе биде да ја продаваат во рубљи.

Ипак Антифа :pos2::pos2:

Каде има Путин нема правда нели? хехехехеххе

А бе и тие русите не знат шо сакаат. Имаа монархија па не му чинела, скокнале си ги истепале кралевите принцовите се старо и младо и напраиа комунизам. И то не му чинеше па скокнаа се растурија и сега ги имитираат Американците и капитализмо. Сега и то не му чини.
Ко муви без глаи се.

Во Русија, скоро секое збиднување е монтировка од Путин, па може да е и ова..

Има протести ама се знае колку кратко одат. Полицијата ќутеееек и готово. Шо да не ке дојдe некоа организација за човекови права и да му рече на путин нешто. И тие на клоци ке ги фанат и каспаров од тука одма ке мрдне на Г6 и него по глава по уши и ништо.

Штета што ова се случува и во Македонија. Алфите млатат кој како ќе му дое, новинари се тужат заради не знам ти каква клевета, весници пропаганди, протести со пендрак се растураат, знамиња сегде од владеачката партија, на сите телевизии реклами, убиства, страв, параноја. Едино што се радувам у оваа ситуација е што ептен претеруваат, па многу брзо ке пукне буренцето со барут што го полнат секој ден.( само ова ке биде како да пукнала нуклеарка а не буре).

Средете си ја Американската војска наоколку во светот... Америка е ништо,тотално ништо.Секогаш игра грубо.Али како и дае,од јакиот има појаок.

Back
На врв Bottom