Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што не е објективно? На МТВ не можеш и не треба да очекуваш сензационализам како кај приватните медиуми.

Кој е тој мој приватен медиум? Немам јас медиум, ниту сум новинар... Воопшто не сум во таа фела. Ниту пак имам некои фаворитски медиуми. Гледам она што во моментот ми се гледа и ми е интересно, без разлика која ТВ е. Ги гледам сите. Ако сакам јас да пропагирам, ќе пропагирам... И тоа знам да го правам многу добро, но воопшто не го правам тоа, ниту пак имам намера... Овде сум само за дискусија, ама има многу луѓе кои се без домашно воспитание, па оружјето им е пцовки и навреди.
Не знам уште колку време да помине за да некој свати дека МРТ е јавен сервис кој го плаќа цела држава. Ако ти не сакаш да плаќаш за МРТ.. и јас не сакам на пример твојата СДСМ да зема пари како парламентарна партија. Дел од тие пари се и од мене. И плата што земаат пратениците, дел е од мене. И јас можам да не сакам да плаќам, затоа што сметам дека не заслужуваат.
Јас пак мислам дека МРТ објективно известува. Ти тоа што го мислиш е заради партиски причини.
Кога имало на МТВ прилог за Сдсм и за нивното работење, освен плукање по аболицираниот криминалец Заев и секојдневно повторување на тоа, а истовремено не го ни кажуваат тоа што Грујо е 7 пати аболициран?
Ти навлегуваш во толкувања. Јас реагирам дека некои земаат поголема плата за исти работни места. Подобро да не навлегуваме во дискусија кој чини, а кој не чини.. не е целисходно.
Да повторам... полицаец и во Битола, и во Куманово зема иста плата (горе-долу).[DOUBLEPOST=1472818221][/DOUBLEPOST]На СЈО му се дадоа (усно а и неуставно) ингеренции кои не треба да ги има. Катица не може никому да не одговара. ОК, јасно е нејзиниот капацитет колкав, јасно е и зошто и како е поставена.. но тоа обично се прави надвор од јавноста.
Ако некој мисли дека уставното ЈО не ја врши работата, тоа може да е точно, а може и да не е. Или негде измеѓу. Јас мислам дека и СЈО не ја брка работата (особено не како што доликува). И? Зошто земаат енормни плати за МК услови? За да глумат „лудило“ пред камери?
Ако од ЈО си ја вршеа работата ќе немаше потреба од СЈО. Значи тие од ЈО земаат плата за да не работат, а сега кога некој почна да праќа покани за суд е тогаш тој земал голема плата и не работел како што треба. Така е, не треба да се работи демократски, треба како ЈО, да ќутат 10 години и заедно со криминалците да крадат.[DOUBLEPOST=1472825063][/DOUBLEPOST]http://www.libertas.mk/megaskandal-...vlasten-potpisnik-na-mvr-i-po-razreshuvaneto/

Уште едни лепени слики, дело на Сорос.

Последно уредено:
Туку да ги прашам овие “борциве“ на шарената револуција.Ова ли ви беше борбата,докажан исламист и љубител на тврдокорниот ислам да ви биде на јака позиција ?

Туку да ги прашам овие “борциве“ на шарената револуција.Ова ли ви беше борбата,докажан исламист и љубител на тврдокорниот ислам да ви биде на јака позиција ?
Да исто ко Грујо и Иванов што му лижеа шупак на султанот, и ќе затвораа факултети тука по наредба на Ердоган.

Да исто ко Грујо и Иванов што му лижеа шупак на султанот, и ќе затвораа факултети тука по наредба на Ердоган.

можеш ти и подобро од овој идиотски одговор или толку е капацитетот на мозочето ?

Имавте вие и на појака :)

dddddddddddddddddddddddddddddddd.jpg

Смешно е кога некој што нема врска со партии и ви оди контра го етикетирате како ДПМНЕОВЕЦ.Крај не ви се наоѓа и на вас од што не знаете како сте изиграни на долга стаза,ама ајде ќе видиме на изборите кои патем нема да ги гласам што ќе биде.Јас мислам дека ќе свиткате опаш сите до еден и ќе се изненадите кога ќе видите со кого треба да коалицирате.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
можеш ти и подобро од овој идиотски одговор или толку е капацитетот на мозочето ?
Затоа носи капа, да не му се гледа дупката во глава:)таму каде што би требало да стои мозокот.

Затоа носи капа, да не му се гледа дупката во глава:)таму каде што би требало да стои мозокот.

Не би да навредувам бидејќи прашав најкултурно дали тоа било дел од планот бидејќи гледам на фејсбук кај пријатели што беа дел од протестите негативно се изненадени од изборот на Муки за дел од СДСМ на така сериозна позиција да одлучува за крупни работи.

А го пратам Муки на фб од време на време,еве на пример последен пат му отворив профил кога беше дешавката за намерното преименување на Филип Втори во адем јашари и не пиша ништо,дали било погрешно или не.А кога се работи за нешто друго,каде што шип тарот е омаловажуван и дискриминиран прв пишува статуси и лепи слики.
Глуми жртв,а сака да се ебе.
Љубител на тврдокорен ислам и огромен почитувач на Ердо докажаниот исламист и “демократ“.

Голем минус,така избори не се добиваат,ама ок,сега место со 100 илјади гласови разлика да изгубат СДС,ќе изгубат со упола

Ти не треба ни да пишуваш на форумов, бидејќи си мрдната, да има правда во државава ти одамна ќе беше во лудница.
Не би да навредувам бидејќи прашав најкултурно дали тоа било дел од планот бидејќи гледам на фејсбук кај пријатели што беа дел од протестите негативно се изненадени од изборот на Муки за дел од СДСМ на така сериозна позиција да одлучува за крупни работи.

А го пратам Муки на фб од време на време,еве на пример последен пат му отворив профил кога беше дешавката за намерното преименување на Филип Втори во адем јашари и не пиша ништо,дали било погрешно или не.А кога се работи за нешто друго,каде што шип тарот е омаловажуван и дискриминиран прв пишува статуси и лепи слики.
Љубител на тврдокорен ислам и огромен почитувач на Ердо докажаниот исламист и “демократ“.

Голем минус,така избори не се добиваат,ама ок,сега место со 100 илјади гласови разлика да изгубат СДС,ќе изгубат со упола
Не е во ред ете, во право си. Ама на кого му е гајле за тоа? Што ми е гајле мене ако е исламист тој? Тој да не биде премиер утре? Затоа пишав така, дека Грујо е најголем исламист ако веќе кажуваме. :)

21 век ти уште маваш по национализам и омраза едни со други. Неможи друже со таков начина на размислување да оди државата во нагорна линија. Лошо е што поради такви како тебе страда и најнормалниот човек, тоа е уште поважно од се. Немој да го прифаќаш како навреда кога ќе ви рече некој дека функционирате како чипирани роботи, таа е најреалнара слика што може да опише човек од твој калибар на размислување.

Еве нека ти биди јасно зошто ве мразам како партија. Во последниве 10 години е направен таков РАЗДОР и ОМРАЗА меѓу народот како на политички така и на национален основ, што ќе остави ненормални последици во иднина. Сите знаеме кој е иницијаторот на ваквата поделба. Страмота е во вакво време уште на национализам да водиш битки, каде секој човек без разлика на партија/вера се чуди како да сврзи крај со крај.

Еве ти си чист пример како нормален и паметен човек НЕ треба да функционира за да можи една држава нормално да функционира.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom