Ѓорче 1932
тој сум...
Кога прочитав дека ме квалификуваш како партиски определен,нема што повеќе да водам дискусија со тебе,слободен си.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се правиш глуп ама ај нека биде така дека немало на Мтв ништо за Вмро. Туку не кажа, дали тие од ЈО земаат плата за да не работат ништо? Бидејќи гледаме се викаат луѓе по судови, или еве ако тоа е по диктат, дали ЈО работи по диктат така што не ги гони криминалците туку цело време ќутеа?На МТВ нема ни за ВМРО ДПМНЕ и нивното работење. СЈО не е формирано заради ЈО туку заради „скриени“ цели од јавноста, плус надвор од уставните прописи.
За да осудиш некого треба да има докази, лесно ти е тебе да кажеш дека некој краде.. и јас тоа го велам, ама треба доказ за да се осуди некој.
Твојот став е тендезиозен и не точен, СЈО е формирано и е уставно а тоа го кажаа и ДПМНЕ само поради фактот што ЈО не си ја врши својата работа и не заслужуваат плата.Ти си глуп, па не знаеш дека едно е влада, а друго е партија. ЈО веројатно работи по диктат(и), а може и не работи. Ама СЈО е формирано надвор од уставот... по нечиј диктат.
Кажи ми дали од ЈО земаат плати без да работат?Ти си глуп, па не знаеш дека едно е влада, а друго е партија. ЈО веројатно работи по диктат(и), а може и не работи. Ама СЈО е формирано надвор од уставот... по нечиј диктат.
Па и ти нас не квалификуваш така.
За исти работни места треба и исти плати. Мојот став е „правен“, а ти настапуваш со предрасуди. СЈО е апсолутно „диво месо“, формирано надвор од уставот на РМ. Треба ли повторно да ги цитирам деловите од Уставот каде се гледа нарушување на единството на системот на јавното обвинителство?Твојот став е тендезиозен и не точен, СЈО е формирано и е уставно а тоа го кажаа и ДПМНЕ само поради фактот што ЈО не си ја врши својата работа и не заслужуваат плата.
Тоа твоето се само шпекулации а ова што јас го напишав е вистина и во моментов СЈО си лапаат три пати поголеми плати од ЈО што е и заслужено.
Јас не сум им таму па да кажам. Можам да шпекулирам.Кажи ми дали од ЈО земаат плати без да работат?
Не си ни во СЈО па пак веруваш на некоја сликичка ставена од владин портал. Ајде шпекулирај за ЈО, земаат или не?За исти работни места треба и исти плати. Мојот став е „правен“, а ти настапуваш со предрасуди. СЈО е апсолутно „диво месо“, формирано надвор од уставот на РМ. Треба ли повторно да ги цитирам деловите од Уставот каде се гледа нарушување на единството на системот на јавното обвинителство?
Ако некој не си ја врши работата треба да добие отказ, а не на СЈО да му се даваат поголеми плати од нивните колеги. А дали е заслужено да „лапаат“, веројатно мора да „лапаат“, така мене ми изгледа.[DOUBLEPOST=1473059971][/DOUBLEPOST]
Јас не сум им таму па да кажам. Можам да шпекулирам.
Па не можат да добијат отказ дека мафија ја има окупирано власта и искористени се сите правни мерки да се формира ново обвинителство кое е 100% правно и според сите закони, а тоа го потврдија сите можни институции и сеа кога ќе се смени власта ќе летаат глави како партали во ЈО. Ти немаш никаква правна основа и се водиш од сопствени политички убедувања.За исти работни места треба и исти плати. Мојот став е „правен“, а ти настапуваш со предрасуди. СЈО е апсолутно „диво месо“, формирано надвор од уставот на РМ. Треба ли повторно да ги цитирам деловите од Уставот каде се гледа нарушување на единството на системот на јавното обвинителство?
Ако некој не си ја врши работата треба да добие отказ, а не на СЈО да му се даваат поголеми плати од нивните колеги. А дали е заслужено да „лапаат“, веројатно мора да „лапаат“, така мене ми изгледа.[DOUBLEPOST=1473059971][/DOUBLEPOST]
Јас не сум им таму па да кажам. Можам да шпекулирам.
На која сликичка верувам? Нема такво нешто.[DOUBLEPOST=1473069702][/DOUBLEPOST]Не си ни во СЈО па пак веруваш на некоја сликичка ставена од владин портал.
„Член 106На која сликичка верувам? Нема такво нешто.