Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушајќи ја што се збори за Саше Мјале 99 посто он ги снимал... Сакал Бате Мјале да дознае убаво пошто оваа изгледа коа е на сеанси со Сале го сере Грујокио и овој претпоставувал дека исто и за него се сере... И у право бил.Сам се снимал, сакал вечерта да си повтори во која куќа е Марс кај е Венера и такви релевантни работи шо треба секој премиер да ги знае
Јас сериозно мислам дека некој му дава нешто на чоеков за полека полека да полуди.Слушајќи ја што се збори за Саше Мјале 99 посто он ги снимал... Сакал Бате Мјале да дознае убаво пошто оваа изгледа коа е на сеанси со Сале го сере Грујокио и овој претпоставувал дека исто и за него се сере... И у право бил.![]()
КАЈГАНА НЕ Е ФОРУМ НА ШАРЕНИТЕ тоа да го запаметите!
Ако не ви одговара коментарот одма велите бот, незнам што. Тоа е вашата шарена демократија, секој што не мисли како вас треба да се обеси![]()
Не, и не ме интересира. Ако сум против шарените не значи дека сум за ГрујоПа не е ни на татко ти, фала богу.[DOUBLEPOST=1464902946][/DOUBLEPOST]
Верувам често ја посетуваш фан страната на Грујо на фејс. Сигурно знаеш што се случува со неистомислениците, нели? Знаеш што се им посакуваат тие твоите партиско колегијални испрдоци нели?
Значи значи и тоа како. Секој што е против шарените во моментов е поданик на Грујо да не се мамиме.Не, и не ме интересира. Ако сум против шарените не значи дека сум за Грујо
Па и ти си меѓу тие, не се пронајде до сеа?Гледате, никој не е за Грујо. А сепак победува на избори. Никој на форумов не се декларира како член на ДПМНЕ и подржувач на Грујо.
0% подршка, а сепак тој е на власт. Како е тоа можно?
VMRO DPMNEА кој ќе дојде на власт?![]()
Taa партија ќе се распадне пред да дојде на власт повторно.VMRO DPMNE