Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Магично сите се на работа, a на пензионерите им снема нет. Где сте мишевииии?

Последно уредено:
Сдс му посакувале добро здравје на Ставревски. На лижигзот намбр уан, нумеро уно, потписникот на грабежот на народот, нарачките на опрема за прислушкување од Израел, кратењата во буџетот за здравство, кратењата во социјала за фрлање пари по гомнени споменици. И сдс му посакува добро здравје...сифилис и гонореја му посакувам и тоа бескрајно долго да го распаѓаат, по она распаднатине болници македонски што ги остаи. Тоа сдс глупердите, не знаат ни една нормална партиска реакција да состават, не е ни чудо што после година и кусур бомбардирања и протести не можат процент доверба да покачат.

Јас му посакувам долга старост и тешка болест. Како Џафери. Во маки и агонија да живее секој ден од неговиот живот.

Ck7Ow_UXEAA1PJO.jpg:large

ама, ама, шарените фрлаат боја и блокираат раскрсници, како не им е срам!!! секоја чест на гнасиве како им текна државниве инспекции да ги претворат во партиски инквизитори и ударна екипа за спроведување политички уцени.

Еден мал монолог на веќе поранешниот министер за финансии, Зоран Ставревки. Накратко се претставени неговите гледишта на македонската ситуација, нејзиниот буџет како и нејзиниот пастир.

„Ќе му го дадам (буџетот) нека крши глава.
Ми идеше да грабнам телефонот да му ја скршам главата. Нешто ми дрнда таму.
Човек што изгубил контакт со реалноста.
Си викам ебете си матер, сè нека иде по ѓаволите.
И сеа ја му пишувам порака, се објаснувам, се оправдувам, а ми иде да му напишам иди у пичку материну заедно сосе Дане.
Ебати Дане, ебати копилињата.
Абе у пичку матер, ова неиздржливо стана више. Сите други се во право, сите говнарии се во право. Човеков стварно изгуби рамнотежа. Се изгуби скроз.“

И што докажуваат бомбите?!

Еден мал монолог на веќе поранешниот министер за финансии, Зоран Ставревки. Накратко се претставени неговите гледишта на македонската ситуација, нејзиниот буџет како и нејзиниот пастир.

„Ќе му го дадам (буџетот) нека крши глава.
Ми идеше да грабнам телефонот да му ја скршам главата. Нешто ми дрнда таму.
Човек што изгубил контакт со реалноста.
Си викам ебете си матер, сè нека иде по ѓаволите.
И сеа ја му пишувам порака, се објаснувам, се оправдувам, а ми иде да му напишам иди у пичку материну заедно сосе Дане.
Ебати Дане, ебати копилињата.
Абе у пичку матер, ова неиздржливо стана више. Сите други се во право, сите говнарии се во право. Човеков стварно изгуби рамнотежа. Се изгуби скроз.“

И што докажуваат бомбите?!

Кој здравствен проблем кој бутур, си го тргна газот и тој, сфаќаат еден по еден дека пливаат во гомна.

http://www.libertas.mk/ne-znael-li-...tavil-na-listata-za-izborite-koi-se-otkazhaa/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ебати Дане
, ебати копилињата.

Еееј ќе му скршам главата

Избирачкиот список ќе се заокружи на 1 513 000 гласачи, најнови непотврдени инф кој стигнаја

Чекај бе малце, нели списокот од 1.800.000 си бил во ред, нели ДИК, ВМРО и Илија Димовски го потврдија тоа, од кај сеа нов список со 300.000 луѓе помалце, какви се овие соросоидни финти.

Ту, пукна уште еден бетон, малце по малце и цели блокови се срушија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom