Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2011
Мислења
4.978
Поени од реакции
15.317
Магично сите се на работа, a на пензионерите им снема нет. Где сте мишевииии?

Последно уредено:

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Сдс му посакувале добро здравје на Ставревски. На лижигзот намбр уан, нумеро уно, потписникот на грабежот на народот, нарачките на опрема за прислушкување од Израел, кратењата во буџетот за здравство, кратењата во социјала за фрлање пари по гомнени споменици. И сдс му посакува добро здравје...сифилис и гонореја му посакувам и тоа бескрајно долго да го распаѓаат, по она распаднатине болници македонски што ги остаи. Тоа сдс глупердите, не знаат ни една нормална партиска реакција да состават, не е ни чудо што после година и кусур бомбардирања и протести не можат процент доверба да покачат.

M

Moon Child

Гостин
Јас му посакувам долга старост и тешка болест. Како Џафери. Во маки и агонија да живее секој ден од неговиот живот.

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210

ама, ама, шарените фрлаат боја и блокираат раскрсници, како не им е срам!!! секоја чест на гнасиве како им текна државниве инспекции да ги претворат во партиски инквизитори и ударна екипа за спроведување политички уцени.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Вистината за медиумската машинерија на пастирот

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Еден мал монолог на веќе поранешниот министер за финансии, Зоран Ставревки. Накратко се претставени неговите гледишта на македонската ситуација, нејзиниот буџет како и нејзиниот пастир.

„Ќе му го дадам (буџетот) нека крши глава.
Ми идеше да грабнам телефонот да му ја скршам главата. Нешто ми дрнда таму.
Човек што изгубил контакт со реалноста.
Си викам ебете си матер, сè нека иде по ѓаволите.
И сеа ја му пишувам порака, се објаснувам, се оправдувам, а ми иде да му напишам иди у пичку материну заедно сосе Дане.
Ебати Дане, ебати копилињата.
Абе у пичку матер, ова неиздржливо стана више. Сите други се во право, сите говнарии се во право. Човеков стварно изгуби рамнотежа. Се изгуби скроз.“

И што докажуваат бомбите?!

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Еден мал монолог на веќе поранешниот министер за финансии, Зоран Ставревки. Накратко се претставени неговите гледишта на македонската ситуација, нејзиниот буџет како и нејзиниот пастир.

„Ќе му го дадам (буџетот) нека крши глава.
Ми идеше да грабнам телефонот да му ја скршам главата. Нешто ми дрнда таму.
Човек што изгубил контакт со реалноста.
Си викам ебете си матер, сè нека иде по ѓаволите.
И сеа ја му пишувам порака, се објаснувам, се оправдувам, а ми иде да му напишам иди у пичку материну заедно сосе Дане.
Ебати Дане, ебати копилињата.
Абе у пичку матер, ова неиздржливо стана више. Сите други се во право, сите говнарии се во право. Човеков стварно изгуби рамнотежа. Се изгуби скроз.“

И што докажуваат бомбите?!
Кој здравствен проблем кој бутур, си го тргна газот и тој, сфаќаат еден по еден дека пливаат во гомна.

http://www.libertas.mk/ne-znael-li-gruevski-deka-stavreski-e-bolen-pa-go-stavil-na-listata-za-izborite-koi-se-otkazhaa/

Sent from my iPhone using Tapatalk

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ебати Дане
, ебати копилињата.
Еееј ќе му скршам главата

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Избирачкиот список ќе се заокружи на 1 513 000 гласачи, најнови непотврдени инф кој стигнаја

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Чекај бе малце, нели списокот од 1.800.000 си бил во ред, нели ДИК, ВМРО и Илија Димовски го потврдија тоа, од кај сеа нов список со 300.000 луѓе помалце, какви се овие соросоидни финти.

Ту, пукна уште еден бетон, малце по малце и цели блокови се срушија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom