Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.

Сега па обратно.Ако, добро е...ќе научат школа можда дека (за)ебани (ќе) се и од едните и од другите.
овие се летнати во умот .
Еѓипќанец (Ѓуптин), луѓе по потекло од Египет, со побел тен од Ромите и често мешани како поим со нив.Роми, потемен тен - по потекло од Индија.И двете групи најпотценети во земјава и околината.Толку знамAttention Whore.....
Поставете ми прашање.
Египќанец? Мене ми изгледа на Ром.

Типкава од сликава не е истата од видеоно пред СДС-М?Еве го главниот (ѓуптин) во охрид . Сакаше да се кандидира за градоначалник мислеше ВМРО ќе го кандидира него ама се излажа .. викаше кога можит Обама да е на Америка претседател з'ш да не можам и јас да сум градоначалник на Охрид. Со сиот ум мислеше така чоеков ама не знам кој будала ќе гласаше за него пак уште ко рече дека ќе го сечел чинарон да напраел пирамида тамуовие се летнати во умот .

Таја ќе да еТипкава од сликава не е истата од видеоно пред СДС-М?

главниот ѓуптин е Алфа РомеоЕве го главниот (ѓуптин) во охрид . Сакаше да се кандидира за градоначалник мислеше ВМРО ќе го кандидира него ама се излажа .. викаше кога можит Обама да е на Америка претседател з'ш да не можам и јас да сум градоначалник на Охрид. Со сиот ум мислеше така чоеков ама не знам кој будала ќе гласаше за него пак уште ко рече дека ќе го сечел чинарон да напраел пирамида тамуовие се летнати во умот .
бтв
Тато ,тато шо сме во хороскоп ?
Ѓупци сине ѓупци![]()