Протест за правата на Египјаните

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Оној бели пантолони и с кафеавото тој човек цело време сака да си го .!. ама никако не му успева камера има ... :unsure:

Леле бе кутрите египјани робуваат во капиталистичка Њемачка за ич паре. Правда за Египјаните(барем македонскиве, ако не сите..) !

Напомош нека му е пвосветитеуот нивни :icon_mrgr:
kole.jpg

Точно му е ова на почетоков дека со нивните гласачи (последните 2 мандати по 200-300 гласа беше разлика) Аце добиваше мандати...вечерта пред денот за гласање менуваа страна по некоја чудна логика :sneaky: Сега па обратно.Ако, добро е...ќе научат школа можда дека (за)ебани (ќе) се и од едните и од другите.

Еве го главниот (ѓуптин) во охрид . Сакаше да се кандидира за градоначалник мислеше ВМРО ќе го кандидира него ама се излажа .. викаше кога можит Обама да е на Америка претседател з'ш да не можам и јас да сум градоначалник на Охрид. Со сиот ум мислеше така чоеков ама не знам кој будала ќе гласаше за него пак уште ко рече дека ќе го сечел чинарон да напраел пирамида таму :pos: овие се летнати во умот .
бтв
Тато ,тато шо сме во хороскоп ?
Ѓупци сине ѓупци :D

Attention Whore.....
Поставете ми прашање.
Египќанец? Мене ми изгледа на Ром.
Еѓипќанец (Ѓуптин), луѓе по потекло од Египет, со побел тен од Ромите и често мешани како поим со нив.Роми, потемен тен - по потекло од Индија.И двете групи најпотценети во земјава и околината.Толку знам :confused:

Еве го главниот (ѓуптин) во охрид . Сакаше да се кандидира за градоначалник мислеше ВМРО ќе го кандидира него ама се излажа .. викаше кога можит Обама да е на Америка претседател з'ш да не можам и јас да сум градоначалник на Охрид. Со сиот ум мислеше така чоеков ама не знам кој будала ќе гласаше за него пак уште ко рече дека ќе го сечел чинарон да напраел пирамида таму :pos: овие се летнати во умот .
Типкава од сликава не е истата од видеоно пред СДС-М?
едит:еве си се пофалил и на профилот.Само лично не се појавил...а овие од Ружица знаеа дека овие од Лавица ќе им пуштат гужва, ама договор си е договор.Д шоу маст гоу он.За наше добро :sick:

бтв
Тато ,тато шо сме во хороскоп ?
Ѓупци сине ѓупци :D
главниот ѓуптин е Алфа Ромео :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom