Протест во Струга! Запалена црквата во Лабуништа/Мала Речица?

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Им треба,им треба уште една тура планинска бура,ама сите да ги сотре,за лек да не постојат !!

Мозок е во прашање.

Не е само мозок во прашање. За вакви дејствија треба да немаш срце, да немаш душа, да немаш совест. Како ли спијат ваквите луѓе навечер? Мене ми се пара срцето само што читам за овие случки, како нив не ги боли да направат нешто? Само нечовек е способен ова да го направи, дефинитивно.

Ми се свиѓа денешнава реакција на ТМРО.

Па ладно е бе!

Ако и последнава инфо. се потврди за точна, стварно не знам, секој збор напишан на темава е веќе безпредметен, кажавме се, си гледаме како цркви и манастири ни горат секоја вечер, како и тие малку знамиња што ги има во западна Македонија горат.

Ако последнава информација се потврди и официјално, не знам што ќе биде понатаму. Ако пак се премоли ќе биде страм!

АЈ НЕМОЖЕТЕ И ВИЕ ДА СЕ ЗАПАЛИТЕ САМИТЕ !!! СИГУРЕН СУМ ДЕКА СТЕ „ПИЧКИ“...НЕМАТЕ „ГЗ“(ШТО БИ РЕКОЛ НАРОДОТ) ДА СЕ ЗАПАЛИТЕ САМИ !!!
ПОСВЕТЕНО ЗА БРАЌАТА ОД „2 СМЕНА “

Бркуловска очигледно е без памет ама искрено!

Кој к.. (извинете на изразов ама ме изнервираа веќе) чека и не ги активира малце повеќе своите единици внатре во МВР ? До сега требаше да се испратат цели единици да ги надгледуваат манастирите и малце да ги истресат “мафијашите“ од селава каде што се прават проблеми. Функционира државава или не, изгледа треба ние народов да се организираме да ги браниме црквите а тие што ги плаќаме од МВР за тоа си седат во фотељите и ич таквиот не ги боли.. СРАМОТА!

Сеа ќе речат гори нешто друго околу манастирот, а тој не бил зафатен. :tapp:

Ова стварно веќе нема смисла, мора нешто да се превземе.

Би било добро еден додаток во насловов на темава да се додаде. Денес имаме и друга запалена локација.

Канал5 : Албанците спречија да се запали манастирот во Мала Речица!
images

Ах, бре Македонциве пироманишта се сите цркви ќе си ги запалат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom