ПРОСТИ МИ!

• Креатор на темата Креатор на темата BuSarCe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се осќеам грешна годинава...

ај ќе им простам на сите кајганџии :helou:

Не сакам да ми простуваат, ниту сакам да простувам.

Prostuvam - no ne baram proska od nikoj . Ako sum bil maz da gresam - togas i posledicite ke si gi trpam ... Nema izvini ... Najlesno e da se izvinis , pak prekurci nesto - pak izvini ... Toa e za pickasti lugje ...

Мислам дека на никој не треба да му простувам ниту да ми простува:pipi:

не сум направил на никој ништо лошо што значи никој не треба да ми простува:pipi:

Простете ми на сите што сум ви згрешила..Прости ми што вака излезе не сакав во ниеден момент да те повредам..ама за жал изпадна обратното..Па затоа нека ти биде простено.Нека им биде простено и на лицемерните мои другарки што со својот цинизам секојдневно ме бомбардираат.Нека им биде простено на сите што ми нанеле нервоза или болка...Но колку и време да помине на тебе никогаш нема да ти простам за она што ми го направи.Само можам да ти се заблагодарам што ме направи проклето издржлива и јака особа..А гревовите нека ти ги прости оној горниот каде што и си...

На сите би ви простил, освен на Меган Фокс.

Ако имам згрешено на некој го молам да ми прости ......

Whatever,секој ден треба да има простување,не само на прочка.
Како и да е,простете ми сите.
И прости ми мамо.

Денес си простуваме, од утре повторно на ратна нога? Океј, нека биде така, но тоа е една од причините поради кои денов како празник ми нема смисла, иако за убаво "е ставен". Покрај тоа, има и многу личности на кои не би им простила никогаш, иако е човечки да се простува. А што лесно ќе беше, прави глупости 364 дена во годината, за 1 ден да бараш да ти простат. Милина.

Простувај, но не заборавај.

Епа тогаш, простете ми и простено ви е.

Нека се јави некој што сум му згрешил,па ќе му простам...На сите вие простено..:pipi:

Простете ми сите за се

аа као на некој луѓе им земаме здраво за готово? па демек не повредиле? па сега ќе простуваме и ќе бараме да ни простат?

море ајт таму.

биди човек секој ден, а не еден во годината. Бидете искрени и кажете што си имате. Нема извини за искрено мислење.. па и троа подрскичко да е... што има врска... барем искрено е! И нема потреба од прости ми... па најмалку во еден единствен ден во годината...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom