D
DeviL_32`
Гостин
А бе кољо прашалката да не бил сите у мрак ќе киснеме...струјата дефинимадафакитивно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно не ги сфаќам еј.
Ем немет пари, ем чукај ко ненормален и прај си секоја година по едно дете и влечи ги после по тебе. И после чуди се ко ќе немаш шо да јајш, ебати простите.
Ќе проселе демек појќе, појќе деца појќе пари ќе земет. Ам тие со вошки се ранет? Јадење за нив камо? Ооо, аир да не мојш да видиш од нив.
Иту не земет да јадет, татка им пијаница, мајка им неспособна и ајмо проси детето за да се начукат стариот, а тој нек си уживат, нек си чекат на готово. Море ој фрли се. :uvo:
Синкир не может да поработет тро, земи кревај гајби, чисти подој нешо рибај, пенџери. Не морат в банка на шалтер.
Се изнервирав сеа.
ма не давам на никого!!!
али најмногу се смеам кога тие од битола циганчињата ќе ми дојдат и ќе ми речат: личнааа...дај 5 денари да те сака швалерот! :pos2::pos2:
Абе ако немет пари за презервативи, имат други начини. Ќе си глеат госпожата плодни деној, на крај краева господинот нема да ... внатре. Ти теквит?А за просењето за татковците да им пијат .... Ти што би правела како 11 годишно девојче ако јадеш ќутек секој ден дома ако не донесеш пари за татко ти да се начука ? (зашто го мрзи да работи или не е способен) ?
Глупости зборите .... Мислите на нив им се проси ?
Стално давам кога имам .... Жал ми е за луѓето и ЗНАМ дека во животов се дешаваат ствари кои од милионер може да те направат просјак дур речеш Драгичка ...
Абе ако немет пари за презервативи, имат други начини. Ќе си глеат госпожата плодни деној, на крај краева господинот нема да ... внатре. Ти теквит?
За второво, јас ги кривам родителите, не децата. Ти теквит?
Стварно имат други начини, отколку седење на земја в чаршија со штотуку роденото дете в раце, и боса и со искината облека. Дур мрзнит детето, мојш да му го остајш на мажа ти, и да ојш да заметиш негде за пари, не да си се накупариш и да чекаш вакви ко тебе.
Ти не си свесен какви заврзлами прает море. Ево читни погоре случкиве. Ај сеа ќе даваме пари на кого ќе стигниме, и тие нек си ги трошет во флиперница, или нека локат татко им.
Мф. :uvo:

)Дечко, магистри седет без работа зш превисоко целет. Сакет некоја битна функција со помош на која ќе си пливет во пари, ќе имет углед и моќ, не се задоволвет со ништо подолу. Зато...Види малце колку % невработеност има .... МАГИСТРИ седат без работа ... а не па луѓе без образование .....Кај со тој памет ?
А што има подли има ... Еве на кеј има цела багра (мајка и 5 деца) и ти праат кругче и еден ти брца во џеб 100% ....
Токму како што кажа ПулГрл. Магистрите одма си ги сакаат под газот удобните фотељи. Епа нема така.Женска ,
Не се сите толку образовани како тебе ... ја рака давам дека не им значи ништо тоа плодни/неплодни денови...
Има други начини ... ама не во МАКЕДОНИЈА
Види малце колку % невработеност има .... МАГИСТРИ седат без работа ... а не па луѓе без образование .....Кај со тој памет ?
А што има подли има ... Еве на кеј има цела багра (мајка и 5 деца) и ти праат кругче и еден ти брца во џеб 100% ....
Има и смешни ситуации
Еднаш ми вика еден - Дај кока колата жити женската)
Мн. јасно дека не му ја дадов , на мајка ми не и давам кока кола ! Ама не е на место муабетов (