Пропелери за моделари

• Креатор на темата Креатор на темата d r a g a n
  • Време на започнување Време на започнување

d r a g a n

Чаве
Член од
13 мај 2009
Мислења
352
Поени од реакции
82
Продавам дрвени пропелери за моделари, заинтересираните нека контактираат преку приватни пораки и постови...
Пропелерите се рачно изработени, од липа, ги правам во големини од 4см до 30см, лесни, идеални за модели од авиони, функционални и практични.
Еве постирам неколку слики од пропелери шо јас ги имам изработено и ги користам:salut:

Абе овие на сликите горе не ми се за продавање, а и не се баш најдобро изработени, имам подобри.
Еве еден од тие шо не ги користам(имам неколку шо непотребно седат дома, а се одлично изработени) да ти е жал да ги гледаш во фиока, а со каков ќејф сум ги праел... па реков јебига можи ке има некој заинтересиран да ги стави во употреба, па ако ги бендисаат и уште ќе напраам :)

Јас правев едно време за бродовите елиси... Првата што ја направив беше за рикверц, сериозен сум :) Ќе турам некоја слика утре од готовите модели.

Абе на некој начин и релаксирачки е... :)
Си делкаш дрвце, мериш, црташ, сечиш со скалперот, шмирглаш, кафенце и музика од страна и на крајот имаш перка :wink:

и нема муштерии сеуште* :jaj:

денес бев малце слободен, па ај реков да видам дали сум зар‘ѓал, па ги засукав ракавите :D

Не знаев која тема е соодветна.

:)

dragan aj ako sakas postiraj pak sliki zs ne gi pokazuva
i kazi so cena imas za propelerive

propelerite so gi imav, gi trampav za balsa, a i slikite neznam kaj se, mislav deka gi izbrisav :toe:
kazi so golemina ti treba, ke izrabotam, ke klam slika, pa ako te bendisa, ke se dogovorime. ne e nisto skapo ne se sekiraj, ova za kef se praj :) a mozi i trampa za nekoj materijal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom