Пронајдете ги познатите личности на сликата

• Креатор на темата Креатор на темата Sayler
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
3
Препознај ги познатите личности на сликата

new4cz.jpg

Препознај ги познатите личности на сликата. За голема резолуција кликни овде

Набрзина ги забележав:Брус Ли,Садам Хусеин,Че Гевара,Алберт Ајнштајн,Пеле,Чарли Чаплин,Елвис Присли,мртвиот претседател на Израел,Џорџ Буш,Фидел Кастро,Хитлер,Сталин,Мајкл Џордан,Путин

Чак Норис го нема!!!!:tapp::tapp::nesvest:

Набрзина ги забележав:Брус Ли,Садам Хусеин,Че Гевара,Алберт Ајнштајн,Пеле,Чарли Чаплин,Елвис Присли,мртвиот претседател на Израел,Џорџ Буш,Фидел Кастро,Хитлер,Сталин,Мајкл Џордан,Путин

Хитлер.

алберт Ајнштајн
Мајкл Џордан,
Абрахам Линколн
Наполеон
Данте А.
Бил клинтон
Хитлер
Садам хусеин
Audrey Hepburn
Путин
мерлин монро
јасер арафат
мајка тереза
ernesto che guevara
брус ли
пепе ......... има уше ам не ми текиња како се викаат

+ Абрахам Линколн, Мао Це Тунг, Наполеон, Марлон Брандо, Маргарет Тачер, Ленин, Шекспир, Принц Чарлс, Мајка Тереза...

Мнозината ги знам, ок се разбира не на име... него онака сум ги сретнал нивните ликови. Само едно нешто не ми е јасно и не можам го да препознаам. Кое е тоа, малото девојче?

+ Абрахам Линколн, Мао Це Тунг, Наполеон, Марлон Брандо...
Знам кој е Абрахам ама не ми текнуваше името тогаш(тој што седи напред со брадата,на масата...:))
Мао Це Тунг ќе да е тој до Абрахам:kesa:

Осама Бин Ладен го видов сеа:tv:

Мојсеј, Ганди, Кастро, Арафат, Конфучие, Труман, Пикасо, Бизмарк, Џордан, Ленин, Данте, Тереза, Горбачов, Чарлс, Буш, Анан, Павароти, Цезар, Корлеоне, Че, Бонапарта, Џингис Хан.... само дел од горниот ред и десна страна.

Сликава е феноменална и стварно браво за сликарот :)
Иначе одкако ја иам сликава у комп секој ден откривам по некој нов лик на сликата :)
И ако не се лажам името на делово е 100те највлијателни :) :helou:

дедо ное:pos2:елвис присли ,хитлер ,че гевара, џорџ буш , ајнштајн,путин ,џордан, фидел кастро,брус ли

Мнозината ги знам, ок се разбира не на име... него онака сум ги сретнал нивните ликови. Само едно нешто не ми е јасно и не можам го да препознаам. Кое е тоа, малото девојче?
Ширли Темпл? Првото девојче богаташ? maybe :nesum:

+ Абрахам Линколн, Мао Це Тунг, Наполеон, Марлон Брандо, Маргарет Тачер, Ленин, Шекспир, Принц Чарлс, Мајка Тереза...

карл маркс , данте алигиери , павароти , принц чарлс , конфучие , мајк тајсон , ганди , бетовен .....

Сите сте ги идентификувале за мене ништо не сте оставиле :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom