Променливо расположение

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Го менувам расположението ама не многу, обично сум супер расположена дури од сабајле :) :salut:

Порано имав таков проблем и знаев во текот на денот и да се смеам и да плачам и да бидам друштвена и да бидам нервозна. Сега не толку често го менувам расположението.

znam nogu cesto da go smenam raspolozenieto vo eden den,na momenti sum raspolozen i se zafrkavam,a posle moze i da me mane nekoja depresija

Не ми претставува проблем кога расположението од полошо ми се променува на подобро,супер е тоа кога се случува, проблем е обратниот процес.

јас сум најголемиот менувач на расположение ... мене едно слушање на безвезе песна можи да ми го мени расположението :tapp:

многу пати дневно и коа ке се сруши најчесто умарам некого...

никогаш ништо не ми го сменало расположението...освен сега некои случаеви..се надевам знаете какви ама не ми се десиле...јас секогаш сум тажен во мене...не се искажвам многу многу..иначе вака сум секогаш среќен кузне шо си мислат луѓето и зато не можи ништо да ми смени...и да биди за мене си го чувам...

Се менувам како ми дојде. Некогаш тажен а некогаш среќен. Али најчесто сум депресивен и веќе долго време неможам да го сменам тоа.

Го менувам расположението во секунда,а не ми чини тоа.:wink:

Го менувам расположението доста често во текот на денот :)

najdobar primer za menuvanje na raspolozenieto e manicno- depresivna anaksioznost. Od euforija preku vozbudenost i panika do dlaboka taga i zal.

Во една минута сум тотален заебант , се шалам весел .. а во другата драсти4на промена, толку сум сериозен ,замислен , третата , срамежлиф , 4етвртата како да не знам за срам , петата арогантен , шестата нежен .. итн итн..

Многу често го менувам расположението.
Можам сега да сум среќна,па тажна,па по две минути нервозна.Зависи се до средината.Многу лесно можам да се изнервирам доволен е само еден збор да ме изнервира и само еден збор да ме направи среќна.

Дали сте жртва на овој "синдром"?
Колку пати го менувате вашето расположение во текот на денот со оглед на тоа што живееме во едно такво општество во кое секој си зема за право да ти префрли, да те праша нешто што моментално ќе ти ги зоврие нервите и сл.
Можеби пак вашето променливо расположение е ваша карактерна особина?!
да жртва сум :) се надевам дека тоа е се до тинејџерството и пубертетот...:)

Жртва сум да,на секоја минута можам да го менувам расположението...непредвидлива сум. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom