Продавам Steam

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Локација
Десно од левото
Веб-сајт
gamezone.com.mk
Прв газда (јас ги купив игрите, не акаунтот, значи не е препродаван).
Игрите се: Left 4 Dead 2, Counter Strike 1.6 + Coundition Zero и Deleted Scenes, Metro 2033, Dota 2 (Arctic Combat е бесплатна, а Half-Life само стои не е купена).
Ниедна игра не е non-steam.
Акаунтот е користен околу месец ипол не ме фаќајте за збор. Битно нема повеќе (сигурен сум) од 3 месеци.
Понуди и друго инфо во приватна порака.
X5Nvx.jpg

Причина за продажба:
Многу пари испотрошив на ова, а ми требаат итно.

600 denari si potrosil de, kolku ke go daes 300..? A 300 denari nisto "itno" ne pokrivaat..
600 денари? Сигурно? Само да се мрчело значи ејј...
hWxax.jpg

600 денари иди прашај други кантер за толку има да ти го дадат...Евентуално некој 300, ја тука имам уште 2 игри.

4 бесплатни игрици имаш тука XD

Dota 2, Arctic Combat се бесплатни (arctic е f2p, а дота 2 се разбира ми пратија gift). Left 4 Dead 2 иди купи ја 14 евра е...Кантер е 8 евра...Не се купени ни преку попусти ни ништо. Metro 2033 исто така ја купив, али поодамна од еден друг акаунт кој го чував како гифт. Не ми текна до пред некое време да го искористам гифтот...

На крај краева - ја се замарам со вас? Па секад имало и ќе има некој што без причина ќе мрчи.

Немој да бидеш таков, сигурен сум дека знаеш дека колку ти е проценет акаунтот нема врска со колку навистина вреди, дека игрите на продажба се земаат за багатела, а steamgifts плус ти ја вреднува и дотата која што е бесплатна :)

И мене ми е акаунтот проценет на некаде $750 ама во реалноста имам едвај $50 потрошено на него.

Дота2 е ф2п, метро2033 ја имаш земено на беспари ко имаше промоција, така да играј си го и не го продавај. тешко некој да излажиш

Што му мрчите бе? Нејќеш да купиш ајде фаќај пат! И не му кажујте тешко некој да купи вака нака. Ја заебав едно Германче... акаунт со CS:Source му продаов за 40 Evra ... Будали се тие само треба да ги начекаш :)

Што му мрчите бе? Нејќеш да купиш ајде фаќај пат! И не му кажујте тешко некој да купи вака нака. Ја заебав едно Германче... акаунт со CS:Source му продаов за 40 Evra ... Будали се тие само треба да ги начекаш :)
Мрчат тие што не се будали за да се заебат ,get it?

акаунтов вреди максимум 600 денари , енивеј ако сакаш да го продадеш се става vac статус поготово на акаунт со кантер на него.

Никој паметен нема да ти дае поеќе од 500тче,барај некое дете 6-7 одд напалено по игриците и глеај пред скоро време да му било роденден и да го фатиш на финта :D

Вака баби, цело мрчење е оправадано.
Прво и основно не е легално продавање на стим акаунт.
Второ џабе таму ти пишува 60 долари... еве јас на пример, се што имам купено на стим е metro (2.50 eur) и syberia 1 и 2 (3.74 eur) па на steamgifts знаеш колку ми вика?
Currently your account is valued at $25.98. lol
а вака изглеа којзнае колку да вреди
IKOGg.jpg

Колку и да сакаш да го продадеш не се исплати акаунтов и како што рече wot не очекувај сума која БРЗО И ЕКСПРЕСНО ЌЕ ТИ ГИ ПОКРИЕ ИТНИТЕ ТРОШОЦИ И ДОЛГОВИ, МАФИЈА ДА НЕ ТЕ БРКА!??! :D

P.S. Кога ќе дадеш скриншот од account details, store transactions веќе може да се праи муабет за реална цена
P.P.S
Акаунтот е користен околу месец ипол не ме фаќајте за збор. Битно нема повеќе (сигурен сум) од 3 месеци.
Аха значи добро е сочуван, нема некоја гребнатинка негде? XDD

Во ред ако така мислите.
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 11:40 ---
А можеби и сакам да го продадам за 600 денари, од кај знаете?

Во ред ако така мислите.
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 11:40 ---
А можеби и сакам да го продадам за 600 денари, од кај знаете?

Не ти е дојдено до 600 денари знам :D

Причина за продажба:
Многу пари испотрошив на ова, а ми требаат итно.

Очекуваше дека ќе земеш поеќе пари или приближно толку колку што пишуваше дека вреди акаунтот на скриншотот а ние само ти кажуваме дека не треба да се надеваш џабе.

Летаат насекаде стимови за 300 денари,иам и ја еден таков дома со Кантер,Дота 2 и уште пар игрици и баш знам дека брат ми даде 3 стотки за него.

Повеќе од 500 денари не ти даваат, освен ако дочекаш некој будала кој е занесен во игрите (многу ги има такви, треба да ги најдеш)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom