Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
тражам човек шо продава или дава на поклон хаска или сибирски самојед..во штип или некаде во близина за да можеме да се видеме :) ?
Неколку пати имаат спомнато на темава,дека расно куче освен од пријател или од роднина нема да добиеш на поклон.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Неколку пати имаат спомнато на темава,дека расно куче освен од пријател или од роднина нема да добиеш на поклон.
ако де мош има некој далечна роднина тука на форумот...се шалам..нормално ама така е де зборот
иначе тражам да купам па ако има некој нека пише

И еве уште фотографии од малите самоједчиња =).
86612743.jpg

51040771.jpg
25136122.jpg
11659775.jpg
59006183.jpg
13498942.jpg
62105569.jpg
83513719.jpg
14375637.jpg
42171918.jpg
27089243.jpg

Доколку сакате да ги видите и на видео родителите, еве видео од таткото

А еве и од мајката

Мајка Биба: PRM, BOB, BOG

Татко Бартон - (Домино): 4 PRM, R.CAC, CAC, R.CACIB, 2 BOB, BOG,
YCH of Macedonia, YCH of Serbia, YCH of Bulgaria,
Grand Ch of Bulgaria, Balkan Ch

Контакт: Илче
078 23 16 15
071 23 16 15
076 72 79 35

lele jas sakam da cuvam kuce ama majka mi ne mi dozvoluva da cuvam :place: a inace bi cuvala haska,labrador i sarolaninec ( a moze i vucjak )

има ли некој сега да продава хаска или сибирски самојед во штип или во близина на штип ?

Оф топик - Кога ќе видам вака запуштени и несредени кучиња ми доаѓа да ги натепам сопствениците со еден стап.
Незнам зошто луѓево чуваат кучиња ако не се способни да ги исчуваат како што треба :cautious:
Може затоа ги продаваат кучињата,јас не сум крив само најдов огласот и пастирав :)

Може затоа ги продаваат кучињата,јас не сум крив само најдов огласот и пастирав :)

Знам, не велам јас ништо за тебе :) , јас искоментирав за тие „сопствениците“ што го пратиле огласот.

Оф топик - Кога ќе видам вака запуштени и несредени кучиња ми доаѓа да ги натепам сопствениците со еден стап.
Незнам зошто луѓево чуваат кучиња ако не се способни да ги исчуваат како што треба :cautious:

Се митарат :)

Mojata macka uste malku e ke rodi mozi i da gi prodavam i da gi podaarubavm ke vidam..:)

Mojata macka uste malku e ke rodi mozi i da gi prodavam i da gi podaarubavm ke vidam..:)

Дали твојата мачка е расна ?
Ако е расна што раса е? :)

Ако е расна мачката (Сијамска, Персиска, Ангорка...) можеш да ги продаваш мачињата, но доколку мачката ти е нерасна за џабе ќе ги продаваш мачињата никој нема да ти ги купи бидејќи еден куп мачиња се подаруваат :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:19 PM ---
Се митарат :)

Хмм, мислиш се митарат ? :)
Јас не би рекла дека се митарат (да можеби делумно се митарат) но види ги какви се целите ушлакани во кал и прљави (ај тоа е лесно ќе се избањаат) али види им ја длаката колку многу им е затуткана (не се чешлани можеби 2 месеци) а посебно кај тој што седи (мислам дека е мажјакот) му фали цела длака кај увото цела дупка има (сигурно ептем се затуткала длаката и се напраила како топка па сопствениците му ја исекле).
Еххх за жал некои луѓе не се способни да чуваат долгодлаки кучиња :)

ВО НАЈАВА. За прв пат во Мкедонија легло за 20 дена од расата која го воодушеви целиот свет и која важи за најверниот чувар и пријател на човекот ( позната сторија од филмот Hachiko http://www.youtube.com/watch?v=-KqIzH5Kq8k&playnext=1&list=PL498CA07669CFDA27 ) . Парена е Toya со прекрасен мажјак од Унгарија. Секој заинтересиран може да се обрати на маил toya.akita@gmail.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom