Продавам - Купувам - Подарувам (Акваристика)

• Креатор на темата Креатор на темата 606
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам слатководни минијатурни ракчиња Red Cherry Shrimp , одлични чистачи на алги и падната храна на дното , непребирливи и погодни за секој аквариум посебно за оние тревнати ,не преставуваат опасност за никоја риба , живеат на температура од 15 до 30C' младите ги раѓаат живи и лесно и брзо се размножуваат.. 20ден парче.

Attachments

• crevette-cerise3.jpg
    crevette-cerise3.jpg
    122,5 KB · Прегледи: 33
Продавам слатководни минијатурни ракчиња Red Cherry Shrimp , одлични чистачи на алги и падната храна на дното , непребирливи и погодни за секој аквариум посебно за оние тревнати ,не преставуваат опасност за никоја риба , живеат на температура од 15 до 30C' младите ги раѓаат живи и лесно и брзо се размножуваат.. 20ден парче.
Ти ги преместив мислењата во соодветната тема (за огласи). Јас би зел 5 парчиња. Каде живееш во Скопје?

Во приватна порака пиши ми ти , и други кој сакаат ќе се договориме како да се најдеме :)

Сакам да купам Mexican Orange Dwarf crayfish мажјак и женка кој има за продавање нека ми пише ПП.:)

Riba-Ajkula Pangazius izrasnat golem primerok okolu 40 cm,ja davam za simbolicna cena ili menuvam za drugi akvariumski ribi..Slikata e od ribata.

Attachments

• IMG_1046.JPG
    IMG_1046.JPG
    2,2 MB · Прегледи: 39
Продавам Аквариум Димензии: 70x30x30 (63 литри)
Со него иде и греач (75W), Воздушна пумпа (500 литри на час)
Риби: 3 рибчиња (циклиди) и еден чистач (за песок)
Термометар за мерење температура на вода
Песокот
Камењата

Цена:4500 ( не е фиксна)

Attachments

• IMG_20141128_192202.jpg
    IMG_20141128_192202.jpg
    996,1 KB · Прегледи: 25
Capture.png
продавам кои 400ден. скопје

Гледам дека одамна го имаш пуштено огласот, но ако сеуште ти останало некое пиши. Поздрав

Go prodavam akvariumot star e samo 5 meseci , 8 staklo , dimezii 80x40x30 sm , komplet so kapak , neonki , kamenja , ribi, filtri , greaci , pesok , toptan i postolje za nego , sliki nemozam da stavam koj e zainteresiran neka se javi u privatna poraka
od ribi iam skalari , beta , cistaci plekustomus 2 kom i nekoja zivorotka

Дали некој продава мали ракчиња (shrimps), пример Red cherry shrimp, Bee shrimp итн. Исто така ако некој продава жолти полжави, и хелена полжави...Пишете ми порака да се дог за цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom