Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Провери позади Буњаковец во зградата пред паркингот, продавницата се вика Премиум компјутери ( до неа има продавница за домашни миленичиња, или за аквариумски риби, не се сеќавам), или до Вучко позади универзална ( мислам дека е продавница на Конико, ама повторно не сум сигурен).:smir:

Пишав во претходните постови дека бев веќе во премиум. Немаат ни на парче 4X, а уште помалку 8X :)
А во Конико не сум бил, може да има...

Мора ли да е Sweex
Iam LInksys i Edimax

Од Скопје си?

Да се договориме да се сретнеме негде, да дојдам со лаптоп да ги пробам па да ти зеам една, бива? :)

Купувам монитор црт ,лцд минимум да биди 17 инчи половен или нов со гаранција итно.
е-маил: mob_pazar@yahoo.com

Купувам монитор црт ,лцд минимум да биди 17 инчи половен или нов со гаранција итно.
е-маил: mob_pazar@yahoo.com
Јас имам еден екстра IBM 17" Колку даваш за него? Јави ми се ако не на 070356262 да се договориме

Јас имам еден екстра IBM 17" Колку даваш за него? Јави ми се ако не на 070356262 да се договориме

Кажи ми колку време е користен од каде е купен дали има гаранција мониторот пиши повеке детали.Колку бараш ти за мониторот ?

Продавам

CPU : intel 2,6 GHz
MB : ASROCK 865 intel cipset
RAM : 768 DDR 400
GPU : nVidia GeForce 7300 512MB RAM
HDD : 2 x maxtor 80 Giga
LG DVD rezac
Tv karticka

Кажи ми колку време е користен од каде е купен дали има гаранција мониторот пиши повеке детали.Колку бараш ти за мониторот ?
Ти пратив и слики на мејлот:helou:

Купувам рутер...ако продава некој нека ми пише ПП

Продавам Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB cache, користен околу 6 месеци.Цена во продавница е 5400ден, јас го продавам за 4000ден.Заинтересирани пишувајте ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom