Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ми се нема случено да рекламирам друг човек наместо мојот монитор, некој си господин Арсим ми ја украл сликата и си објавил ист оглас и јас наместо мојот оглас, неговиот оглас го објавив погоре. :tapp::nesum:Еве го правиот линк бидејќи оној горе неможам да го променам.

ЛИНК

prodavam nova, nekoristena, vo kutija skystar2 PCI kartica. so nea ide i daljinsko, senzor za daljinsko i cd so drajveri. dajte ponudi na pp

купувам графичка G-Force 5200,ако продава некој,нека пише!!!!поздрав!

Од каде си ?
Јас имам една 5200, само да ја побарам и да видам дали уште работи ако си заинтересиран оф корс

Дали е некој заинтересиран за Ipod Nano 2GB бел, од првата генерација, со слушалки, футрола, усб кабел и полнач?

За цена ке се договориме.

За која цена би купиле монирот 17“ Proview, со гаранција сеуште.

moze i g-force fx 5500 na 256 mb ako sitka nekoj neka pise..

шиткам ""расипан"" WIRELES RUTER, LINKSUS WRT54GL, работата е шо не му работи копчето одпозади RESET шо пишува, подетално ПП

шиткам ""расипан"" WIRELES RUTER, LINKSUS WRT54GL, работата е шо не му работи копчето одпозади RESET шо пишува, подетално ПП

Колку го даваш?

брат,нов мислам дека е окулу 4000ден, со сите кабли и глупости, 1000ден, кажи и ти цена па ке се дог,ке го стајме,ке пробаме,ако работи ке прајме бизнис,ако не нишо,чорба,

Продавам скоро нов (2 недели користен) HP iPaq 214 Entreprise
со година дена гаранција, кутија, и све што иде во неа.
Не поддржува СИМ.
Нема камера.
Има 620 Mhz процесор
256 рам, 128 ром, 4 инчи тач скрин екран. Windows Mobile 6 и тако даље...
За најбрзите 200 евра...После недела дена веќе нема да ми се брза па цената ќе биде поголема...
Инаку нов во продавница е 280 евра...

Ај уште еднаш да видам дали има заинтересирани.
Продавам матична плоча за АМД Gigabyte GA-MA-770 DS3 ( со неа доаѓа и оригинал ОЕМ windows XP. Претпоставувам дека се врзува за плочата, па не би требало да има проблем со тоа што ќе има различни елементи од моите). Цената е 2000 ден. Купена од Конико на почетокот на годинава ( март мислам), сеуште под гаранција). Плус ми се мотка box кулерот од е8400, и тој ќе оди ако некој го сака.
Еве линк од официјалниот сајт.
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2874

Вршам услуги за било кој продукт на ebay со тоа што за секој продукт очекувам 5 посто од цената продукт за услугата повеќе контакт на
masterbuyer20@live.com
Но има правила јас не сум компанија да ви осигурам враќање на парите,јас вршам услуга за која наплаќам и гарантирам дека тоа ќе биде исполенто.не гарантирам за продуктот и за неговиот квалитет,тоа си има полиса на ебај.Ако има некој нешто прашања радо би ги одговорил

Продавам монитор ADI MicroScan M700 17" CRT нема изгубено ич на контраст/боја и слични ствари.
2500денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom