“Проблемот на Грците со нашето име, и притисоците што ги трпиме за негова промена“

• Креатор на темата Креатор на темата InternetMR
  • Време на започнување Време на започнување
Види малку народот е збунет,бидејќи вие организирате трибина против менување на името, а вашиот претседател(не сум сигурен дали е уште) Зевсус(Игор) јавно на форумов се залага да го смениме

нема претседател
нема главен
убо си пиши претходно
го спомна Игор
еве поздрав до него :salut:

Види малку народот е збунет,бидејќи вие организирате трибина против менување на името, а вашиот претседател(не сум сигурен дали е уште) Зевсус(Игор) јавно на форумов се залага да го смениме

Нивниот „преседател„ одамна не е на сите..оти во еуфоријата која до неодамна како да си ја подзаговараше и самиот , си остана со прстот во уста..гледаејќи и самиот....дека „неговото„ време си е на залез..и дека ако сака сега да си го провери сопствениот рејтинг кај народот..нека повели ...и нека побара предвремен избор на НОВ предсетел!!!
Ама не само тој ..туку и сите околу него знаат дека веднаш ќе биде набркан од фунцијата која по некоја навика сеуште може да ја (зло)употребува ..останата од минатото навика..за јавни фунции да се дава мноогу време..кога може да ги нервира луџето..а кои не се комуњари во душата...разбира се.
:music5:

јас идам,а од тука кој иде Алекс не си на Факс,Имр што праиме

сенка а кој/а беше ти :toe: инаку сум на факс, но тоа време имам пауза може да задоцнам малку, но ќе бидам таму

со мало задоцнување да си дадам коментар за трибината ме немаше некое време обврски ова она
значи гостите беа одлични, одлична дискусија просторијата беше преполна, новинарите како и секогаш спремни да постават некое глупо и провокативно прашање, а оние кои што не успеале да прашаат чекаат да слушнат некоја неубава работа па после да имаат со што да не трујат
инаку се на се супер организирана трибина секоја чест, само што поголемите треба посериозно да ги сфатат овие луѓе и нивната иницијатива , а исто така и ние народот и дај малку без фалење кој може нека присуствува на вакви трибини бидејќи вреди

Ааааа, едно време Бране и беше симпатија, не даваше прав да падне на него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom