Проблеми со рутер

• Креатор на темата Креатор на темата ivan988
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo
imam zemeno ruter preku oglas i ne mozam da vlezam ne mozam da gi najdam userot i pass kako moze da go resetiram probav taka so 30-30-30 sek ama neke nema drug nacin da se resetira ili samo taka ?

kako moze da go resetiram na drug nacin ili nekoj da mi kaze nekoj pass osvem admin admin

3play,пробано,нејќе.

user: PUser
pass: (празно)

запази кои букви се големи.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 22:11 ---
Zdravo
imam zemeno ruter preku oglas i ne mozam da vlezam ne mozam da gi najdam userot i pass kako moze da go resetiram probav taka so 30-30-30 sek ama neke nema drug nacin da se resetira ili samo taka ?

kako moze da go resetiram na drug nacin ili nekoj da mi kaze nekoj pass osvem admin admin

Како е можно некој да ти помогне ако не знае за кој рутер станува збор?

user: PUser
pass: (празно)

запази кои букви се големи.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 22:11 ---

Како е можно некој да ти помогне ако не знае за кој рутер станува збор?
еј фала ти коруне :)

sea zemav ruter trendnet-tew-651br.ne mozam nikako da go uklucam imam one bezicen internet,go srediv ruterot go povrzav ,dade signal na laptopot ama na staticniot nema,kazete so da pravam ,ako moze cela procedura poso moze imam zgreseno nesto,imam vo priracnikot neso trebam da vlezam na nekoja adresa ama ne moze ,probav ,ajde ako moze nekoj od pocetok se kako treba da napravam,fala vi od napred

Имам проблеми со интернетот односно мислам дека проблемот е до рутерот. Снемува нет, го рестартирам рутерот односно го вадам од напојување го укл повторно и добивам нет, но за 2-3 минути снемува поново. Се работи за TP LINK TL-WR740N.Кажувајте решение или да го носам додека има гаранција.

Имам проблеми со интернетот односно мислам дека проблемот е до рутерот. Снемува нет, го рестартирам рутерот односно го вадам од напојување го укл повторно и добивам нет, но за 2-3 минути снемува поново. Се работи за TP LINK TL-WR740N.Кажувајте решение или да го носам додека има гаранција.
Можда не е до рутерот, јави се во сервис провајдерот прашај дали прават нешто тие од таму.

Или јави се до провајдер или сервер како шо кажа форумџијава погоре или мењавај го рутерот ама излеа ке ти дадат беспари нов чим ти е под гаранција..

Го проба ли на друг РС и/или на друг интернет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom