Проблеми со должината на пенисот :(

• Креатор на темата Креатор на темата AnGeL.BoY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

AnGeL.BoY

г-дин Дијамант Сваровски
Член од
7 септември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
14
Значи, имам 18 години и проблеми со должината на пенисот. Во неерективна состојба достигнува некаде околу 1-2 цм, а во ерективна состојба околу 10-12 цм, што е подпросечната големина на пенисот. Од секогаш сум слушал дека “дебелите“ луѓе имаат мали пениси. Сакам да знам дали овој мит е вистинит и мојот проблем всушност е поврзана со оваа “теорија“, со фактот дека имам 110 кг (по претходно околу 30тина кг ослабени). Исто така мислам дека е важно да го напоменам фактот дека јас сум единствениот во цела фамилија со вакви проблеми, значи мислам дека должината не би можела да биде наследена по генетски пат. Ве молам кажете ми што да правам, молам за совет од стручно лице и доколку овој мит е точен дали со слабеење би ја постигнал барем просечната должина на нормален пенис.

П.С. Имав прочитано одамна, во една секс-колумна, девојка раскажува, како таа имала секс со некој дебел партнер и потоа по долго време кога се сретнале со истиот, веќе ослабен, и имале секс, таа се зачудила од големината на неговиот пенис (во споредба со првиот пат),а дечкото на таквата реакција од девојката и возвратил (дури и ќе го цитирам, зашто уште добро се сеќавам на секој збор од колумната):
-Сега поголем ми е, тогаш ми беше целиот потопен во масти, сало...!

Така да... во голема забуна сум, молам за помош...
icon_e_sad.gif

Незнам колку е точно ова но го имам прочитано - за луѓе со прекумерна тежина, доколку изгубат околу 15 кг. другарот долу ќе добие 1 инч плус (2.5 цм ако не се лажам). Сепак не значи дека ќе ти порасне туку дека мастите, салото што го покриваат другарот ќе исчезне а со тоа изгледа како да е поголем. Важи само за луѓе со сало долу, немој некој да оди во ВЦ со прст в уста.

Другар, не се опседнувај со ова. Барем јас немам чуено за некоја што одела со некој само поради тоа што му бил 25 цм.

Тоа со ослабувањето птијателе ти се вика оптичка илузија, нема зголемување и намалување, колку е толку е...
Има 3 големини на курој и длабочини на вагини, можеби ти си од најкусите. Ништо страшно, можеби има врска должината ама ако совладаш одредени движења нема да биде голем проблем.

Исто така мислам дека е важно да го напоменам фактот дека јас сум единствениот во цела фамилија со вакви проблеми, значи мислам дека должината не би можела да биде наследена по генетски пат.
Ова како го утврди не ми е јасно...

Добро ти рече пумата, не е 1-2 см и шо рече некој погоре, можда од дебелината оптичка илузија,па така малку ти се видело.Мери пак смирено :)

Ах бе братко,и ти многу пропати за безвеза.Еднаш мислам не беше сигурен дали си педер,сеа краток ти бил куро...дај искулирај ебате.За секое тенџерче си има капаче,ич без гајле ;)
Ама некои се родиле како ѓезве :icon_mrgr:

Јас прв пат го мерев со лист од тетратка по коцки...една коцка 5мм.
Ама треба да се избричиш прво оти влакната кинат милиметри...that matters.

Јас прв пат го мерев со лист од тетратка по коцки...една коцка 5мм.
Ама треба да се избричиш прво оти влакната кинат милиметри...that matters.

Колку ти испадна, а? :sneaky:

Не многу 15.5...ама одамна беше тоа сега треба да има стасано до 16.

П.С. Се надевам...
Па и пола сантим успех е.Сигурно партнерката сега погласна е за разлика со 15.5 :)

Па и пола сантим успех е.Сигурно партнерката сега погласна е за разлика со 15.5 :)

Се има навикнато пошто не расти наеднаш...така по дугачко сме заедно :)
Ако воопшто пораснал, ќе треба да го замерам пак...

PurplePuma, Македонец и The Magus се банирани од темава поради континуиран оф-топик. Следен ваков испад носи бан од форумот. Не планирам во иднина пак да ви бришам 20 мислења посабајлечки само затоа што на вас ви се надрвил курот на Пумата. Назад на темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom