AnGeL.BoY
г-дин Дијамант Сваровски
- Член од
- 7 септември 2010
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 14
Значи, имам 18 години и проблеми со должината на пенисот. Во неерективна состојба достигнува некаде околу 1-2 цм, а во ерективна состојба околу 10-12 цм, што е подпросечната големина на пенисот. Од секогаш сум слушал дека “дебелите“ луѓе имаат мали пениси. Сакам да знам дали овој мит е вистинит и мојот проблем всушност е поврзана со оваа “теорија“, со фактот дека имам 110 кг (по претходно околу 30тина кг ослабени). Исто така мислам дека е важно да го напоменам фактот дека јас сум единствениот во цела фамилија со вакви проблеми, значи мислам дека должината не би можела да биде наследена по генетски пат. Ве молам кажете ми што да правам, молам за совет од стручно лице и доколку овој мит е точен дали со слабеење би ја постигнал барем просечната должина на нормален пенис.
П.С. Имав прочитано одамна, во една секс-колумна, девојка раскажува, како таа имала секс со некој дебел партнер и потоа по долго време кога се сретнале со истиот, веќе ослабен, и имале секс, таа се зачудила од големината на неговиот пенис (во споредба со првиот пат),а дечкото на таквата реакција од девојката и возвратил (дури и ќе го цитирам, зашто уште добро се сеќавам на секој збор од колумната):
-Сега поголем ми е, тогаш ми беше целиот потопен во масти, сало...!
Така да... во голема забуна сум, молам за помош...
П.С. Имав прочитано одамна, во една секс-колумна, девојка раскажува, како таа имала секс со некој дебел партнер и потоа по долго време кога се сретнале со истиот, веќе ослабен, и имале секс, таа се зачудила од големината на неговиот пенис (во споредба со првиот пат),а дечкото на таквата реакција од девојката и возвратил (дури и ќе го цитирам, зашто уште добро се сеќавам на секој збор од колумната):
-Сега поголем ми е, тогаш ми беше целиот потопен во масти, сало...!
Така да... во голема забуна сум, молам за помош...