StenmarC
Скијач
- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.179
- Поени од реакции
- 50
На почеток се одеше како што треба, се дешаваше да ме исклучува, ама во последно време почна ептен... понекогаш се дешава по 6-8 саати да не ме исклчи, а понекогаш 2-3 пати во 5 минути ... и тоа не ме исклучува од конекцијата туку од мрежата .... пишуе Local Area Connection Unpluged и одма пак се конектира ... reason????
Дали е дека го делам со уште 2ца ??? Јас мислам дека не е до тоа, пошто и други делат АДСЛ па немаат вакви проблеми ...
Мислам да не е до Switch-от пошто не ми иде директно у компјутер од рутерот него иде во switch па во компјутер кај мене ... нешто да не не исконфигурирано како што треба, нешто каблите да не ме зезаат ??? Или сепак овие од МТ.НЕТ ме кинат ?????
Дали е дека го делам со уште 2ца ??? Јас мислам дека не е до тоа, пошто и други делат АДСЛ па немаат вакви проблеми ...
Мислам да не е до Switch-от пошто не ми иде директно у компјутер од рутерот него иде во switch па во компјутер кај мене ... нешто да не не исконфигурирано како што треба, нешто каблите да не ме зезаат ??? Или сепак овие од МТ.НЕТ ме кинат ?????